FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

dirkules
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dirkules » 29 avg 2023, 11:48

Inter CEO Giuseppe Marotta called Jan-Christian Dreesen yesterday to let him know that they needed a decision by 15:00 today. Pini Zahavi is playing the role of an intermediary between the two clubs in the background. Bayern want to clarify the right-back position before giving Pavard the green light to leave - either by signing a replacement (Chalobah/Bella-Kotchap) or deciding to rely on Konrad Laimer as backup for Mazraoui. In that case, the club would have to sign a new #6

Chelsea would only agree to a loan deal for Trevoh Chalobah if it includes an obligation to buy
[@altobelli13, @cfbayern]
Ova opcija sa Laimerom kao rezervom Mazri mi se i sviđa ukoliko 6ica bude neka top opcija a ne fuc.... McTom.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 avg 2023, 12:24

Laimer bek, moze i Kane stoper.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 avg 2023, 12:25

dirkules je napisao/la:
29 avg 2023, 11:48
Inter CEO Giuseppe Marotta called Jan-Christian Dreesen yesterday to let him know that they needed a decision by 15:00 today. Pini Zahavi is playing the role of an intermediary between the two clubs in the background. Bayern want to clarify the right-back position before giving Pavard the green light to leave - either by signing a replacement (Chalobah/Bella-Kotchap) or deciding to rely on Konrad Laimer as backup for Mazraoui. In that case, the club would have to sign a new #6

Chelsea would only agree to a loan deal for Trevoh Chalobah if it includes an obligation to buy
Ova opcija sa Laimerom kao rezervom Mazri mi se i sviđa ukoliko 6ica bude neka top opcija a ne fuc.... McTom.
Od top sestice krajem augusta nema nista, da se ne lazemo. Vidis ti kakva se imena spominju, to je taj nivo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 29 avg 2023, 12:30

Na primjeru ove sapunice oko Pavarda se pokazuje da ništa nije crno-bijelo kako se čini.

Uprava već mjesec i pol zna da ovaj odlazi i love zamjenu sad u zadnji čas. Svaki dan neko novo ime, a nije ni jasno jel vi tražite beka koji može igrati na stoperu ili stopera koji može igrati na beku. Ta multifunkcionalnost je inače nezahvalna u bilo kojem poslu, to je kao da klinika traži kardiokirurga koji može raditi i operacije vena na nozi ko vaskularac. Vjerojatno može, ali on je prije svega kirurg za zahvate na otvorenom srcu, zamjenu zalistaka itd. Bella Kotchap koji se zadnji spominje je čisti centralaš, ne znam kako se on uopće uklapa u profil. Laimer isto nikad nije igrao kao branič, to su nezdrave kombinacije.

Druga stvar, Tetejac se spominje u kontekstu Čalube, ali je pitanje koliko je to njegova inicijativa ili je on tu samo kao pomagač. Jer jasno da je prem (de fakto jedina prava superliga) uz real i barcu najveći bazen dokazanih igrača (iz kojeg crpe npr. i talijani). Tetejac je tražio Ricea, Walkera i Kepu i nije dobio ništa osim Kanea koji je ionako već bio u planu prije njegovog dolaska. No, s druge strane zašto je samo tako pustio Stanišu, tim prije jer Mazraouia baš ne gotivi a i poznato je da je svilen igrač sklon ozljedama. Možda je računao da će sad dobiti pravog beka po svom izboru, ali se očito preračunao. Fali prava komunikacija između trenera i sportskog menadžmenta, znalo se i ranije da konzilij nije operativan, to je posebno važno sad u zadnjim satima kad treba brzo reagirati.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 29 avg 2023, 12:40

harden je napisao/la:
29 avg 2023, 12:25
dirkules je napisao/la:
29 avg 2023, 11:48

Od top sestice krajem augusta nema nista, da se ne lazemo. Vidis ti kakva se imena spominju, to je taj nivo.
Realno ništa, ovo je sličan vibe kad su Sarra doveli u zadnjim danima :mrgreen:

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 29 avg 2023, 14:01

ledar je napisao/la:
29 avg 2023, 12:30
Na primjeru ove sapunice oko Pavarda se pokazuje da ništa nije crno-bijelo kako se čini.

Uprava već mjesec i pol zna da ovaj odlazi i love zamjenu sad u zadnji čas. Svaki dan neko novo ime, a nije ni jasno jel vi tražite beka koji može igrati na stoperu ili stopera koji može igrati na beku. Ta multifunkcionalnost je inače nezahvalna u bilo kojem poslu, to je kao da klinika traži kardiokirurga koji može raditi i operacije vena na nozi ko vaskularac. Vjerojatno može, ali on je prije svega kirurg za zahvate na otvorenom srcu, zamjenu zalistaka itd. Bella Kotchap koji se zadnji spominje je čisti centralaš, ne znam kako se on uopće uklapa u profil. Laimer isto nikad nije igrao kao branič, to su nezdrave kombinacije.

Druga stvar, Tetejac se spominje u kontekstu Čalube, ali je pitanje koliko je to njegova inicijativa ili je on tu samo kao pomagač. Jer jasno da je prem (de fakto jedina prava superliga) uz real i barcu najveći bazen dokazanih igrača (iz kojeg crpe npr. i talijani). Tetejac je tražio Ricea, Walkera i Kepu i nije dobio ništa osim Kanea koji je ionako već bio u planu prije njegovog dolaska. No, s druge strane zašto je samo tako pustio Stanišu, tim prije jer Mazraouia baš ne gotivi a i poznato je da je svilen igrač sklon ozljedama. Možda je računao da će sad dobiti pravog beka po svom izboru, ali se očito preračunao. Fali prava komunikacija između trenera i sportskog menadžmenta, znalo se i ranije da konzilij nije operativan, to je posebno važno sad u zadnjim satima kad treba brzo reagirati.
Puno nelogicnosti u ovom transfer roku ja sam cak i siguran bio da poznavajuci poteze ove uprave u proslosti da se nece ekipa mjenjati po zeljama trenera jer u stvari to je i politika kluba samo bude mala nadogradnja ekipe, ja to licno cak i podrzavam jer ispunjavati trenerove zelje zna otic u pogresnom pravcu pa kad on ode dodje drugi onda opet sve ispocetka jednostavno to nije Bayern.
Jaki temelji postoje sad drug moj malo se prilagodi i napravi nesto ako znas i ako si sposoban.
Pavard je budala obicna i on treba da ide jer covjek misli da je neki extra stoper a u stvari kad se malo sabere i oduzme dobije se solidan defanzivni bek koji ne zna centrirat i osrednji stoper koji zna biti gori od upamekana.
Steta Joleta jer on bi ove godine imo puno prostora da igra al ocito nije bio u nekim planovima tetejca.
Po meni licno mi od gustava i javija i nismo imali tu 6 pa smo i ligu prvaka osvojili uz tiaga i gorecku na toj famoznoj 6tici. I sad kao treba neka svjeska zvjer jer ovaj ne zna napravit od gorecke lajmera gravena tu 6ticu i sad ce kao kuknjava nije mu se dovelo. Legendo imas najboljeg golmana na svijetu imas 2 stopera svjtske klase imas kimiha top 3 na planetina svojoj pozici imas imas jednog beka koji je top 3 na planeti, imas 3 krila koja su u top 15 na svijetu i mozda najboljeg napadaca na planeti plus najboljeg mladog igraca na svijetu na toj 10ci, da ne spominjemo milera koji ima bolju statistiku od cavija inijeste kake zidana pirla i tako dalje i sad kao eto trebalo bi to malo mijenjati.
Onako iskreno nisam ljubitelj ovih novih trenera koji moraju skrsit milijarde da bi nesta postigli i kao mi pricamo o kvaliteti tih trenera,meni je smijesno ove generacije trenera gurat u najbolje ikad. Budi hicveld, budi jup u realu, anceloti u milanu, murinjo u portu interu pa napravi od trentnog kadra sampione evrope.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 29 avg 2023, 14:15

Bayern are keen to sign Scott McTominay from Manchester United, either on loan or permanently. Thomas Tuchel, in particular, wants the Scottish midfielder. United want £35-40m (€41-47m), too expensive for Bayern. The English club would be willing to negotiate and have identified Pierre-Emile Højbjerg as a potential replacement

Bože me oprosti :rol:

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 29 avg 2023, 14:34

Ovaj Šalaba navodno već u Minhenu, navodno su uspjeli isposlovati pozajmicu s opcijom otkupa. Pavard ode, vjerujem da je kvalitetniji igrač od ovog, ali on je izgleda u glavi prevrnuo skroz, sretno mu u daljoj karijeri.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 29 avg 2023, 14:39

⚠️ Benjamin #Pavard on the verge to leave FC Bayern now - after positive developments in the last hours! He’s close to join @Inter.

CEO Dreesen is leading the negotiations.

@SkySportDE 🇫🇷

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2023, 14:48

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2023, 15:08

Prema pisanju DiMarzia ušli su pregovore sa Feyenordom za Geertruida.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 29 avg 2023, 15:28

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2023, 16:01

Nema vise curenja informacija pa se sad sve i svasta nagadja. :salut:
Vrijeme je bilo da se stane u kraj javasluku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 29 avg 2023, 16:08

:rol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 avg 2023, 16:10

Ma ovi ce na kraju izvuci neko ime koje se nije ni spomenulo do sad, doci ce za 10 15mil i igrati svaki osmi mec po 10minuta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 29 avg 2023, 16:43

harden je napisao/la:
29 avg 2023, 16:10
Ma ovi ce na kraju izvuci neko ime koje se nije ni spomenulo do sad, doci ce za 10 15mil i igrati svaki osmi mec po 10minuta.
Naprimjer, Riedle Baku iz Wolfsburga :D

Desni branić, igrao za mlade selekcije Elfa, mutter švabica, tajo iz bivšeg Zaira...

Još jedan čokoladni švabo :mrgreen:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 29 avg 2023, 17:03

Trebaju mi tri karte za utakmicu protiv leverkusena 15 septembra
Kako je najlakse doci do njih?

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 30 avg 2023, 11:25

Fulham's João Palhinha is Bayern's new priority for the #6 position. The club is said to have already made an offer to the Portuguese midfielder [@altobelli13]
João Palhinha is definitely a hot candidate in Bayern's search for a #6. Thomas Tuchel is a big fan of the midfielder. Bayern are planning to submit an offer for Palhinha [@berger_pj, @kerry_hau]
Dobar igrač, dobra opcija za 6icu ali u ovoj fazi prelaznog roka nemoguće da Fulham proda svog ključnog igrača. 40mil€ vrijednost igrača, 28 godina, teško, al bi bio top pojačanje.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 30 avg 2023, 11:30

Ma sve je moguće Novitzki ;)

Ako se proda Graven i svakako Pavard mi smo u finansijskom plusu što se tiče kupovine/prodaje unatoč zviznutoj stoji za Harija.

No, vidjećemo svakako u ovih 48 sati.
Jedan transfer u pola sezone riješen, drugi na samom kraju, treći baš pred početak i ostaje nam još da i ostalo obave.

Ovog iz BvB sam i zaboravio :rol:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 30 avg 2023, 11:34

armando je napisao/la:
30 avg 2023, 11:30
Ma sve je moguće Novitzki ;)

Ako se proda Graven i svakako Pavard mi smo u finansijskom plusu što se tiče kupovine/prodaje unatoč zviznutoj stoji za Harija.

No, vidjećemo svakako u ovih 48 sati.
Jedan transfer u pola sezone riješen, drugi na samom kraju, treći baš pred početak i ostaje nam još da i ostalo obave.
Graven u ovoj situaciji je sigurno prodan igrač, ovaj Palhinha ne bi koštao manje od 50mil€, u tome je stvar što sam pesimista :)

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.