Ne galamim, samo povisenim tonom pricamFKSDoGroba je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:45Štaš mi ti brko govoritAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:43E kad navijaci Zrinjskog pisu da je penal onda yebi ga![]()

Ne galamim, samo povisenim tonom pricamFKSDoGroba je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:45Štaš mi ti brko govoritAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:43E kad navijaci Zrinjskog pisu da je penal onda yebi ga![]()
Pa kad mu reče probajAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:49Ne galamim, samo povisenim tonom pricamFKSDoGroba je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:45Štaš mi ti brko govoritAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:43E kad navijaci Zrinjskog pisu da je penal onda yebi ga![]()
![]()
Ja kad zagalamim to je ihihihi kad ja zagalamimAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:49Ne galamim, samo povisenim tonom pricamFKSDoGroba je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:45Štaš mi ti brko govoritAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:43E kad navijaci Zrinjskog pisu da je penal onda yebi ga![]()
![]()
Elaboriraj.
Puno ozbiljniji sastav Borac ima ove godine u odnosu na prošlu.
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:49Ne galamim, samo povisenim tonom pricamFKSDoGroba je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:45Štaš mi ti brko govoritAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 17:43E kad navijaci Zrinjskog pisu da je penal onda yebi ga![]()
![]()
Sarajevo ima bolji roster od Borca, naravno ako ne računamo bonus igrače kod Borca.deantinho je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:14Puno ozbiljniji sastav Borac ima ove godine u odnosu na prošlu.
Puno više širine u svim linijama tima. Konačno mogu reći, nakon više promašaja, da imaju napadača. Imaju i stranca koji pravi razliku. A to ima rijetko koja ekipa u ligi. Doveli su i Grahovca, ozbiljan igrač za ovu ligu. Zaista ne vidim da iko ima približno kvalitetan roster, izuzev Zrinjskog, koji je nešto jači.
Tokom prelaznog roka, učinilo mi se da je Sarajevo pogodilo sa strancima, a sada, uviđam, da nije i da je diskutabilno kako s u neki od njih uopšte došli u PL.
Što se Željezničara tiče, mislim da oni igraju puno bolje nego što to sastav govori, a prije svega zahvaljujući velikoj podršci domaće publike.
Respektabilan, ali u najboljem slučaju za borbu za 3. mjesto. Ali eto borit će se za prvo, ni krivi ni dužni.deantinho je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:28Ne slažem se. Ti si navijač Sarajeva, pa mogu razumjeti taj stav. Ja nisam navijač Borca.
Po onome što vidim, kažem Borac ima baš respektabilan tim za PL. Poslije dugo vremena. Naravno imena ne znače ništa, ako ne postoji hemija i ako tim nije ispred svega.
Npr.
Daj bola nemoj tako. Da ti znas kako je bilo igrati protiv Borusije pff.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:43Npr.
Zrinjski ce ove godine odigrati vise utakmica u europi jedne kalendarske godine nego oni zadnjih ukupno 32.![]()
![]()
![]()
![]()
Hibrid srba i podvelezaca nije nikad zaživio![]()
Živi bili pa vidjeli.Nirton je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:32Respektabilan, ali u najboljem slučaju za borbu za 3. mjesto. Ali eto borit će se za prvo, ni krivi ni dužni.deantinho je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:28Ne slažem se. Ti si navijač Sarajeva, pa mogu razumjeti taj stav. Ja nisam navijač Borca.
Po onome što vidim, kažem Borac ima baš respektabilan tim za PL. Poslije dugo vremena. Naravno imena ne znače ništa, ako ne postoji hemija i ako tim nije ispred svega.![]()