FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da hoće i naša liga dobiti ove sofascore ocjene i detaljne statistike..
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nadam se da je to tacno..Pitar6785 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 15:41Sto se tice PENALA, i svih uglova kad se gleda a posebno ako se gleda iz ugla kamere iza gola svi parametri govore da penal nije cak i da ga je u ruku lopta pogodila, jer je igrac sklonio ruku iza LEDJA, uradio sto je mogao..
Drugo lopta ga je najvjerovatnije pogdila i stomak kuk ako se uzme kakvu je lopta imala reakciju, TAKODJE POGLEDAJTE GDJE BIO SUDIJA POLOZAJ SUDIJE PREGLED SUDIJE, cak njegova rekcija je davala dojam cak i da je bio VAR da nebi trazio asistenciju,, a polozaj sudije i vizuelnost koju je on imao je bolja nego od bilo koje kamere..
Sto se tice utakmice, vidi se da je Rozman za 3 utakmice vise uigrao ekipu nego mirza za 22 tekme, brzi prenos lopte od stopera do centra mnogo preciznih pasova direktni ali i oni koji idu u dupli pas ili izmedju protivnicki igraca u prostor.
Fizicka sprema fali, covjek je rekao kad je igrace spoio na struju vidio je sve i automaski je svoim kondicionim trenerima naredio da kondicione treninge odradju odredjenim (blazim ) tempom i dao im rokove kojim usponom brzionom to da dizu..
Covjek je rekao kompiuter je pomagalo koje ja koristim kad dodje neki igrac i kaze sto ja neigra sto me mjenjas sto me drzis po klupi ja mu prvo upalim kompiuter a posle toga objasnim sta koja strjelica govori pa onda ono sto on vidi odnosno nevidi na treningu pa onda plan sta od njeg ocekuje i u kojem vremenu..
Golmanatreba dovest, Rogic je isti nivo ko Sehinovic, malo bolji sa izlaska sa linije malo losi liniski, to je to..
Bez dobro golmana i spica titulu nikad nijedna ekipa nece osvoit taman imo 10 ronalda iz brazila
Zar nije MULALIC pored povrede ima neki sukib sa klubom
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ne trebaju nama statistike. Ma ne trebamo ni gledati utakmice, pratiti igrače.. stručni editori TM-a i njihovi visoko sofisticirani softveri su sve što nam treba da se procijeni kvalitet pojedinca.
Oni znaju managera, bliski su igračima, imaju provjerene informacije.. statistike lažu, oni ne.
Kompetentna, inteligentna i nadasve časna stvorenja. Iz čistog patriotizma rade ogromne stvari za BH Fudbal. Bog im dao zdravlje!
Oni znaju managera, bliski su igračima, imaju provjerene informacije.. statistike lažu, oni ne.
Kompetentna, inteligentna i nadasve časna stvorenja. Iz čistog patriotizma rade ogromne stvari za BH Fudbal. Bog im dao zdravlje!
The saddest thing in life is wasted talent.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ne znam, ali po ovome sto vidim, Rozman zeli taj moderni, trkacki fudbal pun presinga kojim cemo i lomiti i smarati protivnike...
Iskreno gledajuci, iz takvog jednog polupresinga smo i dali gol...
Ali, pitanje je ,jesu li nasi igraci spremni za ovo...
Ocigledno jesu za jedno 35 minuta, nakon toga iz 5 u 4, pa iz 4 u 3, da bi u 91 min. zestoko furali 1 brzinom...
Ja sam nesto uvjeren, da ce na zimskom prelaznom jos najmanje 4-5 igraca dobiti ciste papire...
Iskreno gledajuci, iz takvog jednog polupresinga smo i dali gol...
Ali, pitanje je ,jesu li nasi igraci spremni za ovo...
Ocigledno jesu za jedno 35 minuta, nakon toga iz 5 u 4, pa iz 4 u 3, da bi u 91 min. zestoko furali 1 brzinom...
Ja sam nesto uvjeren, da ce na zimskom prelaznom jos najmanje 4-5 igraca dobiti ciste papire...
Šta je sa onom tehnologijom po kojom se vidi koliko je ko pretrco, sjecam se prije par godina da je poslije svake godine bilo top 3 igraca koji su najvise pretrcali, trebali bi vratiti :v
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Rozman sa jucerasnjim interview je pokazao profesionalnost i svoju i pokazao znakove da klub pocinje ispravno i profesionalno. Kada su ga pitali za prekrizene igrace covjek hladno odgovori JA NEMAM SATIM NISTA TO JE PITANJE ZA SPORTSKOG DIREKTORA I ON PLATU ZA TE STVARI PRIMA(izmedju redova)..sta trenera boli neka stvar sta je sa igracima koje on nezeli u svojoj ekipi, NJEGOVO JE DA KAZE TOG TOG I TOG NEZELIM, sd radi ostalo. On nije duzan da cita ugovor kakav koji igrac ima koliko ce njegov eventualni radkid ojadit klub, normalno da je meni kao simpatizeru zao davat pare na raskide al fudbal je takav. NARAVO JA PODRZAVAM AUSTRIJANCA SIMEONA SIR ROZMANIJA TAMAN DA OLVEIRU NABIJE NOGOM
Ja sam siguran da Rozman ovo sve planski radi, npr.. nedaje sansu radovicu zeljkovicu mulalicu rogicu da ih ne trosi na utakmicama al da ih ubije kondicijom tako da ih spremi za velez zapadni mostar. Mislim da je to strategija da je njima zadao od pocetka strasan tempo da los rade prijasnje uprave nadoknade kao drugi esalon. Takodje vrlo je svestan da sa ovakom losim spremom 9 igraca najvise moze najebat najsoremni a ujedno najbolji najvazni igrac RENEE, zato njega koristi ko snajperustu u ratu (nema linije nema ici u diverzije izvidjanja) vec nadrvo cim namiris kvotu idemo bajtu. Jer on mora da trci za 3 igraca sebe ziljiica i vrancica
Vratite unazad kad je Fedja bio trener on je golfa keca vozio punim gasom u 3 brzini i govorio sto dobro zvuci i na kraju pogledo u retrovizor 5 l ulja izbacio i pita se sto stade bas je dobro zvuco..
Ovaj je uvidio 30 min gas do dacke izmori i sebe al zna da ce i protivnik bit zamoren, kad se protivnik oporavi (jer zna kako ti mikrociklusi odmaranja idu i osjeti on to na terenu) on onda il izbaci uleru da motor i mjenjac nevrsnu il ga isalta u prvu il zamjeni glavu motora u voznji. Ove 3 pobjede nisu doske zaslugom igraca vec LICNO NJEGOVOM..
Dogan i mirza su dokaz da su sa istom ekipom na ist nacin kiksali
Njemac zna sta radi
Ja sam siguran da Rozman ovo sve planski radi, npr.. nedaje sansu radovicu zeljkovicu mulalicu rogicu da ih ne trosi na utakmicama al da ih ubije kondicijom tako da ih spremi za velez zapadni mostar. Mislim da je to strategija da je njima zadao od pocetka strasan tempo da los rade prijasnje uprave nadoknade kao drugi esalon. Takodje vrlo je svestan da sa ovakom losim spremom 9 igraca najvise moze najebat najsoremni a ujedno najbolji najvazni igrac RENEE, zato njega koristi ko snajperustu u ratu (nema linije nema ici u diverzije izvidjanja) vec nadrvo cim namiris kvotu idemo bajtu. Jer on mora da trci za 3 igraca sebe ziljiica i vrancica
Vratite unazad kad je Fedja bio trener on je golfa keca vozio punim gasom u 3 brzini i govorio sto dobro zvuci i na kraju pogledo u retrovizor 5 l ulja izbacio i pita se sto stade bas je dobro zvuco..
Ovaj je uvidio 30 min gas do dacke izmori i sebe al zna da ce i protivnik bit zamoren, kad se protivnik oporavi (jer zna kako ti mikrociklusi odmaranja idu i osjeti on to na terenu) on onda il izbaci uleru da motor i mjenjac nevrsnu il ga isalta u prvu il zamjeni glavu motora u voznji. Ove 3 pobjede nisu doske zaslugom igraca vec LICNO NJEGOVOM..
Dogan i mirza su dokaz da su sa istom ekipom na ist nacin kiksali
Njemac zna sta radi
Dobra. Slatko me nasmija. Lijepo je kada ti istina nabaci osmjeh na lice.GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 avg 2023, 14:13@SamoZdravlje
Mlatiš kao maksum.. Ako se išta ne može i ne smije zamjeriti Mirku Oremušu, to je borba i zalaganje svaku tekmu koju je igrao u našem dresu. Možda nije bio neki tehničar, ali je bio koristan na terenu. Druga stvar, ima poprilično dobar CV za čitavu karijeru. Treće, kad je došao kod nas, bilo je masu komentara navijača Hajduka kojima je bilo žao što ga njihova Uprava nije ugrabila.
Velkoski je imao svojih mana, u zadnjem mandatu je bio užasan, ali je opet dao dosta Klubu. Ni meni nije bio najdraži, ali ostao je u lijepom sjećanju.
Okej je da voliš mlade igrače i Akademiju, meni je isto puno srce kad vidim nekog kvalitetnog kao što je Buljubašić, ali treba biti realan. Kako pišeš, imam osjećaj da su te Oremuš i Velkoski negdje namlatili i poslali na intenzivnu.
-
- Kontakt:
GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 avg 2023, 14:13@SamoZdravlje
Mlatiš kao maksum.. Ako se išta ne može i ne smije zamjeriti Mirku Oremušu, to je borba i zalaganje svaku tekmu koju je igrao u našem dresu. Možda nije bio neki tehničar, ali je bio koristan na terenu. Druga stvar, ima poprilično dobar CV za čitavu karijeru. Treće, kad je došao kod nas, bilo je masu komentara navijača Hajduka kojima je bilo žao što ga njihova Uprava nije ugrabila.
Velkoski je imao svojih mana, u zadnjem mandatu je bio užasan, ali je opet dao dosta Klubu. Ni meni nije bio najdraži, ali ostao je u lijepom sjećanju.
Okej je da voliš mlade igrače i Akademiju, meni je isto puno srce kad vidim nekog kvalitetnog kao što je Buljubašić, ali treba biti realan. Kako pišeš, imam osjećaj da su te Oremuš i Velkoski negdje namlatili i poslali na intenzivnu.

Daj ba @ Alfred-e. Ko je ovdje maksum :
- Oremus sa takvim CV , a kazes:"možda nije bio neki tehnicar"
- Borben je bio i Šabanovic, pa ga prozivali mma-borcme. Dvostruka mjerila
- Komentar za navijače Hajduka je bas na nivou maksuma. Priznaj ?

- Nek neko navede BITNIH 20 golova Velkoskog za 7 godina plata,ugovora. Više ih ima odvratni H.Handzic +300k €
- Nek neko navede 20 dobrih partija Oremusa za 4 god. plata i ugovora
- Vrančić je igrac u godinama koji je const. i od kojeg cijeli Klub može učiti
- Stanojevic, je igrac čiju borbenost ću uvijek postovati

- Gotivim Akademiju kao i Ti jer donese 6mil €, cijela PL ??? Nebitni su mi babini sinovi

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- napoleon72
- Kontakt:
Cega bolan Handzic ima vise? Haj ne brukaj se, Krste duplo vise golova i 3x vise asistencija od Handzica. Nego je ovaj dijete Sarajeva i tvoj mahalac pa drk.as na njega. Cuj nabroj 20 golova, covjek nam medju top 10 strijelaca u historiji kluba. A za Oremusa, a sta ti ja mogu kad ti neces da vidis njegov ucinak. Covjek orao teren, trcao kao navijen, mrtvi profesionalac. Al tebi nece valjat da je Kante licno, jer se nije rodio u Sarajevu i nije ponikao u Sarajevu.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:16GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 avg 2023, 14:13@SamoZdravlje
Okej je da voliš mlade igrače i Akademiju, meni je isto puno srce kad vidim nekog kvalitetnog kao što je Buljubašić, ali treba biti realan. Kako pišeš, imam osjećaj da su te Oremuš i Velkoski negdje namlatili i poslali na intenzivnu.![]()
- Komentar za navijače Hajduka je bas na nivou maksuma. Priznaj ?![]()
- Nek neko navede 20 golova Velkoski za 7 godina plata,ugovora. Više ih ima odvratni H.Handzic +300k €
- Stanojevic, je igrac čiju borbenost ću uvijek postovati, pa Rahman,Ahmo
- Gotivim Akademiju kao i Ti jer donese 6mil €, cijela PL ??? Nebitni su mi babini sinovi![]()
EDIT: vidim da si dodao ovo "bitnih". Jbg druze, puno trazis, da od 65 golova trecina budu bitni golovi. Takav omjer nema ni Haaland, i on nakuca statistiku na ovoj boraniji. Al kad vec pitas...
Sezona 13/14:
Gol Velezu (i asistencija za drugi) u Mostaru
Izjednacujuci gol protiv Travnika na Piroti (kad napadas Evropu takvi golovi su itekako vazni)
Gol Zrinjskom u polufinalu kupa u Mostaru
Gol Celiku u finalu kupa na Kosevu
Sezona 14/15:
Necemo spominjat dvije asistencije protiv Gladbacha?
Gol Travniku za 2:2 nakon sto smo gubili 0:2 (jbg, tim golom si dobio bod umjesto 0)
Gol na Grbavici protiv Zelje za 0:1 (zavrseno 1:2)
Pobjednicki gol Sirokom na Kosevu par kola.prije kraja
Izjednacujuci gol protiv Slavije u Istocnom, gol koji nam je dao krila i doveo do pobjede
Gol u Bijeljini protiv Radnika 4 kola prije kraja u trenucima kad je nama visio gol (Zeljo puhao za vratom, svakim kiksom bismo pali na drugo mjesto)
Gol Vitezu iz slobodnog u predzadnjem kolu
Gol Slobodi u zadnjem kolu
17/18:
Gol Zrinjskom na Kosevu
Gol Sirokom na Kosevu
Jedini gol protiv Krupe na Kosevu
Dva gola Radniku na Kosevu
18/19
Jedini gol protiv Slobode u Tuzli nakon bruke od Atalante
Jedini gol Velezu u prvoj rundi Kupa u Mostaru
Gol Zrinjskom u Mostaru onda kad su Dzakmica kamenovali
Gol Zelji na Grbavici kad smo 0:3 dobili
20/21
Gol i asistencija Tuzli u polufinalu kupa
Neki su bili vise bitni, neki manje, al eto ti 20 golova jakim ekipama, na teskim gostovanjima, pobjednickih ili onih koji su lomili utakmice u nasu korist.
Zadnja izmjena: napoleon72, dana/u 29 avg 2023, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
BITNIH gospodine @Napoleon72, nema potrebe za takvim izričajemnapoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:24Cega bolan Handzic ima vise? Haj ne brukaj se, Krste duplo vise golova i 3x vise asistencija od Handzica. Nego je ovaj dijete Sarajeva i tvoj mahalac pa drk.as na njega. Cuj nabroj 20 golova, covjek nam medju top 10 strijelaca u historiji kluba. A za Oremusa, a sta ti ja mogu kad ti neces da vidis njegov ucinak. Covjek orao teren, trcao kao navijen, mrtvi profesionalac. Al tebi nece valjat da je Kante licno, jer se nije rodio u Sarajevu i nije ponikao u Sarajevu.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:16GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 avg 2023, 14:13@SamoZdravlje
Okej je da voliš mlade igrače i Akademiju, meni je isto puno srce kad vidim nekog kvalitetnog kao što je Buljubašić, ali treba biti realan. Kako pišeš, imam osjećaj da su te Oremuš i Velkoski negdje namlatili i poslali na intenzivnu.![]()
- Nek neko navede 20 golova Velkoski za 7 godina plata,ugovora. Više ih ima odvratni H.Handzic +300k €
- Gotivim Akademiju kao i Ti jer donese 6mil €, cijela PL ??? Nebitni su mi babini sinovi![]()

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ovome samozdravlje je svako slovo za samara
Covjek je primjer svega sto ne valja sa nasim klubom, obicni mahalac
Covjek je primjer svega sto ne valja sa nasim klubom, obicni mahalac
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma u pravu siSamozdravlje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:16GalileoGalilei je napisao/la: ↑29 avg 2023, 14:13@SamoZdravlje
- Nek neko navede BITNIH 20 golova Velkoskog za 7 godina plata,ugovora. Više ih ima odvratni H.Handzic +300k €
- BegovicRamiz
- Kontakt:
fascinantno je da se spremno za pola sata igre
neko mora krivicno odgovarati za ovo
neko mora krivicno odgovarati za ovo
- napoleon72
- Kontakt:
Sezona 13/14:Samozdravlje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:28BITNIH gospodine @Napoleon72, nema potrebe za takvim izričajemnapoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:24Cega bolan Handzic ima vise? Haj ne brukaj se, Krste duplo vise golova i 3x vise asistencija od Handzica. Nego je ovaj dijete Sarajeva i tvoj mahalac pa drk.as na njega. Cuj nabroj 20 golova, covjek nam medju top 10 strijelaca u historiji kluba. A za Oremusa, a sta ti ja mogu kad ti neces da vidis njegov ucinak. Covjek orao teren, trcao kao navijen, mrtvi profesionalac. Al tebi nece valjat da je Kante licno, jer se nije rodio u Sarajevu i nije ponikao u Sarajevu.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:16
![]()
![]()
Gol Velezu (i asistencija za drugi) u Mostaru
Izjednacujuci gol protiv Travnika na Piroti (kad napadas Evropu takvi golovi su itekako vazni)
Gol Zrinjskom u polufinalu kupa u Mostaru
Gol Celiku u finalu kupa na Kosevu
Sezona 14/15:
Necemo spominjat dvije asistencije protiv Gladbacha?
Gol Travniku za 2:2 nakon sto smo gubili 0:2 (jbg, tim golom si dobio bod umjesto 0)
Gol na Grbavici protiv Zelje za 0:1 (zavrseno 1:2)
Pobjednicki gol Sirokom na Kosevu par kola.prije kraja
Izjednacujuci gol protiv Slavije u Istocnom, gol koji nam je dao krila i doveo do pobjede
Gol u Bijeljini protiv Radnika 4 kola prije kraja u trenucima kad je nama visio gol (Zeljo puhao za vratom, svakim kiksom bismo pali na drugo mjesto)
Gol Vitezu iz slobodnog u predzadnjem kolu
Gol Slobodi u zadnjem kolu
17/18:
Gol Zrinjskom na Kosevu
Gol Sirokom na Kosevu
Jedini gol protiv Krupe na Kosevu
Dva gola Radniku na Kosevu
18/19
Jedini gol protiv Slobode u Tuzli nakon bruke od Atalante
Jedini gol Velezu u prvoj rundi Kupa u Mostaru
Gol Zrinjskom u Mostaru onda kad su Dzakmica kamenovali
Gol Zelji na Grbavici kad smo 0:3 dobili
20/21
Gol i asistencija Tuzli u polufinalu kupa
Neki su bili vise bitni, neki manje, al eto ti 20 golova jakim ekipama, na teskim gostovanjima, pobjednickih ili onih koji su lomili utakmice u nasu korist.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Izvini, ali pojma nemaš. Napisati ovako nešto je teška budalaština. Traži mu golove pa sabiraj.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 avg 2023, 18:16- Nek neko navede BITNIH 20 golova Velkoskog za 7 godina plata,ugovora. Više ih ima odvratni H.Handzic +300k €
-
- Kontakt:
Eno susic potpisao za tuzlu, to samo govori koliki je njegov domet ustvari ikada i bio
NO FEAR
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, Bejker, Bing [Bot], bordobijeli, Haksss, johntravolta123, keli, Kyle88, NeSamSafetee, SamoDaKazeem i 88 gostiju.