FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Hazre
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Hazre » 29 avg 2023, 22:50

TuzlaCityfighter je napisao/la:
29 avg 2023, 22:44
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
29 avg 2023, 22:40
29 avg 2023, 22:30

Ne igra za neke pare, nije skuplji od pojedinih igraca iz trenutnog rostera. Iskreno po meni nije nam potreban, ali eto haman da neko misli da jeste
Mogli su i Avdiju potpisati kad je već danas bio tu.
Nek se nađe, nek se piše malo o nama :rol:
Zaboravio Avdija rodni list 😂
Ja sam cuo da nema skole zavrsene. Nema diplome pa problem za registraciju :bow:

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 29 avg 2023, 22:54

29 avg 2023, 22:30

Ne igra za neke pare, nije skuplji od pojedinih igraca iz trenutnog rostera. Iskreno po meni nije nam potreban, ali eto haman da neko misli da jeste
Znači falio mu jedan papir :rol:

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 29 avg 2023, 22:58

29 avg 2023, 22:54

Al nije strasno, samo uslove da dogovori , rodni salje faksom. Vszno je da imamo igraca na stanju, da ne zafali, sa druge strane mislis da bi bio losiji od D.Hodzica,Nikica,Corica... vjeruj da nebi.
Elvir Baljic

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 29 avg 2023, 23:04

29 avg 2023, 22:58
29 avg 2023, 22:54

Al nije strasno, samo uslove da dogovori , rodni salje faksom. Vszno je da imamo igraca na stanju, da ne zafali, sa druge strane mislis da bi bio losiji od D.Hodzica,Nikica,Corica... vjeruj da nebi.
Od Nikića i Ćorića je teško biti lošiji.
Zato smo se bacili na Avdiju ili Kapeta.
Čuj Kapeta tražili a jos uz to kaže odbio nas :rol: :rol: :rol:
U federalnu dokazuj se uhonja pa tek onda pomisli da bi mogao biti na meti ekipe poput TC. Nama dolaze igrači koji su zabijali Realu i Barceloni, koji su igrali svjetsko prvenstvo a ne koji su svoj klub izbacili iz PL.

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 29 avg 2023, 23:15

28 avg 2023, 19:54
Hazre je napisao/la:
28 avg 2023, 19:47
28 avg 2023, 19:26

Drug, kad je u pitanju Azmir, tad ne racunaj na logiku, razum ... Ako znas ili poznas Azmira, sve ti je jasno. Necemo javno o imenima ali vjeruj mi na rijec, nema Milenko hrabrosti, nema ovlastenja da samoinicijativno tako nesto uradi. Samo uz saglasnost bosa , tako sta se smije uraditi . Razlog je sasvim jasan zasto nije vise sa nama.
Koji igrac moze i pp
Ma nema potrebe da se lazemo, pravi se odredjenim igracima mjesto to i sami vidite. Uzmite zadnja dva-tri stranca (i one sto nisu ni zaigrali) i sve ce vam biti jasno. Kako god ne ide na Milenkovu dusu, cisto da ne ispadne covjek kriv za ono sto stvarno nije. Milenko je jedan od rijetkih trenera, koji radi za bezvezne pare, koji ne bira igrace, igra sa onim sto mu se "utrpa" cisto da budemo iskreni, da se ne ogrijesimo o covjeka. Od ovih sad igraca, sto je doslo, nije ni 10% Milenkovu preporuku ili prijedlog.
Sve si upravu! Milenko je izvršitelj, koji prilično nijemo posmatra utakmice a i treninge. Ovo ekipu sastavlja Azmir, SD i jaran mu Kenan Cinac (novopečeni menedzer)...Milenko je ljudina, al predobar pa rade šta hoče igrači tokom utakmice se svadzaju on to gleda i šuti, a igraci obicne piz...ne valja im Milenko predobar, ne valja im Husref psuje, brzo bi i Kloppu mahanu našli...a uz to drug moj težko je na posao ič a kad plata kasni, a uz to ne znaš ni kad če bit i dali če bit...Nek se momcima da plata da rade večim zadovoljstvom, elanom, kraj krajeva to je njihova kora hljeba koja im je obečana! A što se tiče Susica, dosao je i on igrat za "kikiriki" jer u Tabor Sežanu je bio došao da igra "dzaba" samo da se vrati u život...
Haris

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 29 avg 2023, 23:20

amkeivke je napisao/la:
29 avg 2023, 23:15
28 avg 2023, 19:54
Hazre je napisao/la:
28 avg 2023, 19:47

Koji igrac moze i pp
Ma nema potrebe da se lazemo, pravi se odredjenim igracima mjesto to i sami vidite. Uzmite zadnja dva-tri stranca (i one sto nisu ni zaigrali) i sve ce vam biti jasno. Kako god ne ide na Milenkovu dusu, cisto da ne ispadne covjek kriv za ono sto stvarno nije. Milenko je jedan od rijetkih trenera, koji radi za bezvezne pare, koji ne bira igrace, igra sa onim sto mu se "utrpa" cisto da budemo iskreni, da se ne ogrijesimo o covjeka. Od ovih sad igraca, sto je doslo, nije ni 10% Milenkovu preporuku ili prijedlog.
Sve si upravu! Milenko je izvršitelj, koji prilično nijemo posmatra utakmice a i treninge. Ovo ekipu sastavlja Azmir, SD i jaran mu Kenan Cinac (novopečeni menedzer)...Milenko je ljudina, al predobar pa rade šta hoče igrači tokom utakmice se svadzaju on to gleda i šuti, a igraci obicne piz...ne valja im Milenko predobar, ne valja im Husref psuje, brzo bi i Kloppu mahanu našli...a uz to drug moj težko je na posao ič a kad plata kasni, a uz to ne znaš ni kad če bit i dali če bit...Nek se momcima da plata da rade večim zadovoljstvom, elanom, kraj krajeva to je njihova kora hljeba koja im je obečana! A što se tiče Susica, dosao je i on igrat za "kikiriki" jer u Tabor Sežanu je bio došao da igra "dzaba" samo da se vrati u život...
Ja imena ne iznosim javno, trudim se da se ne ogrijesim ni o kome. Posto si ga vec spomenuo nije ni Almir bas toliko jak i on je izvrsitelj. Necu reci da njega nema ali opet se vracamo na pocetak da se zna ko vedri i oblaci u klubu. Finasije su jedan od uslova koji utice, kasnjenja bude, ali se ispostuje na kraju. Nije niko otisao da nije dobio obecano. Neposteno bi bilo ogrijesiti se o Milenka i njemu stavljati neke stvari na teret za koje nije kriv. Gore pomenuti menadzer ili bilo koji drugi u danasnjem fudbalu je nuzno zlo. Nije Susic prvi igrac kojeg nam je on doveo, tako da ima svasta, al nekad precutim.
Elvir Baljic

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 30 avg 2023, 00:22

Sta je s Ordagicem, zasto jos uvijek nije debitovao?

Tc955
Kontakt:

Post Postao/la Tc955 » 30 avg 2023, 07:38

Pozdrav momci vidim da pisete da plate kasne, pa me zanima da li dugo kasne ili je to neki kraći period?

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 30 avg 2023, 07:48

Tc955 je napisao/la:
30 avg 2023, 07:38
Pozdrav momci vidim da pisete da plate kasne, pa me zanima da li dugo kasne ili je to neki kraći period?
Ko ce ti ga znati. Mislim cak da ni Balja nezna....ali ne kontam zasto kasni. Do prije 2 godine nikad nisam cuo tu pricu da kasne. Sad malo malo cuje se nesta. Jos eto ima i para od evrope nesta....

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 30 avg 2023, 08:07

Moze bit da je Susic zamjena za Ordagica... mozda je ta povreda Ordagica ozbiljnija nego sto se mislilo... Jest da je Susic nesto ofanziviniji igrac, al eto – mozda nije prevelika razlika…

Nekad je bio dobar, sta moze danas I dal nam moze pomoci - vidjecemo...

Uglavnom – dobrodosao.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 30 avg 2023, 08:15

Tc955 je napisao/la:
30 avg 2023, 07:38
Problemi nisu nedostatak novca , da ne mozemo isplatiti igraca, imamo druge probleme koji prouzrokuju kasnjenje 2-3 mjeseca, koji se naravno isplate. Igraci svi oni koji su sa strane imaju stan, hranu . Razlog nije nedostatak novca, ako bas nekoga interesuje nek se javi dobice info o razlogu mada je nebitno. Trenutna ekipa nema kasnjenja. Sto se tice Ordagica dosao je sa slabijom fizickom spremom, trebao je vec nastupiti-debitovati protiv Sarajeva, gdje se pozalio na bolove, nakon cega je odluceno da ne iide u sastav, dok je protiv Zelje bio na klupi. Po trenutnoj situaciji mozemo protiv Igmana ocekivati njegov debitantski nastup.
Elvir Baljic

Legolas
Kontakt:

Post Postao/la Legolas » 30 avg 2023, 13:26

Nikic i Hodžić katastrofa na bekovima, ne znam ko skautira te igrače ali stvarno nema pojma. Ocigledno se neko tu ugradi i to je to, previše boljih igrača je bilo od naprimjer Zlatkovica ili malog Kovcica koji se sad po Hrvatskoj ligi dokazuje i ne bi bilo čudno da napravi neki bolji transfer, a u TC ga ne žele kao

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 30 avg 2023, 15:36

Legolas je napisao/la:
30 avg 2023, 13:26
Nikic i Hodžić katastrofa na bekovima, ne znam ko skautira te igrače ali stvarno nema pojma. Ocigledno se neko tu ugradi i to je to, previše boljih igrača je bilo od naprimjer Zlatkovica ili malog Kovcica koji se sad po Hrvatskoj ligi dokazuje i ne bi bilo čudno da napravi neki bolji transfer, a u TC ga ne žele kao
Slažem se da su ova dvojica loši, ali si za primjer naveo dvojicu još mnogo mnogo lošijih.
Zlatković se odavno ne bavi profesionalnim fudbalom, mislim da je trenutno trener u nekoj manjoj ekipi, a taj mali Kovčić toliko puta spominjani je imao mnogo prilika po federalnoj pa ni u toj ligi nije pravio razliku. Ispod prosjeka igrač.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 30 avg 2023, 21:00

Niko mi nije prokomentarisao Milenkov potez na poluvremenu protiv Želje da odmah ubaci 4 igrača i prinudno za 2 minute i 5. Rezultat nakon prvog jeste bio negativan ali mi bili u najmanju ruku ravnopravni i kada je od 70 minute trebalo izvršiti pritisak nama svježih igrača i plus igrač manje. Gledamo evropski i svjetski fudbal dal je iko od trenera tako nešto uradio. Pa nisu valjda svi oni budale. Koliko god mi branili Milenka ovo je katastrofalan potez.
Zadnja izmjena: husrefbeg, dana/u 30 avg 2023, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 30 avg 2023, 21:03

Legolas je napisao/la:
30 avg 2023, 13:26
U pravu si posebno Hodzic. Bio sam na Grbavici na Istoku pa on nije prešao više od 2 km plus spor i bezvoljan. Pa daj neko dijete neka igra koje će bar dati sve od sebe.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 30 avg 2023, 23:08

husrefbeg je napisao/la:
30 avg 2023, 21:00
Niko mi nije prokomentarisao Milenkov potez na poluvremenu protiv Želje da odmah ubaci 4 igrača i prinudno za 2 minute i 5. Rezultat nakon prvog jeste bio negativan ali mi bili u najmanju ruku ravnopravni i kada je od 70 minute trebalo izvršiti pritisak nama svježih igrača i plus igrač manje. Gledamo evropski i svjetski fudbal dal je iko od trenera tako nešto uradio. Pa nisu valjda svi oni budale. Koliko god mi branili Milenka ovo je katastrofalan potez.
Ko zna sta bi bilo, da ne ispade Sukilovic "papak" posle njegovog crvenog sve je palo u vodu, tako da ni izmjene nisu vise relevantne.
Elvir Baljic

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 31 avg 2023, 00:46

Čujem da je Azmir ponudio milion evrića da se zamijene Sloboda i Tuzla Han :hmmmmm:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 31 avg 2023, 07:02

senjak075 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:46
Čujem da je Azmir ponudio milion evrića da se zamijene Sloboda i Tuzla Han :hmmmmm:
Kad?? Sta tacno je u pitanju? Daj detalje

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 31 avg 2023, 07:19

senjak075 je napisao/la:
Hahah odakle njemu milionce, pa on je propao prije godinu ...bar se tako pisalo, zar se opet obogatio. Posto visis na nase pdf-u red je i nick da promjenis . Vise se brinete za nas, nego za svoj klub, brinete koliko imamo legendi...inamo bas onoliko koliko i vi trofeja . Usput mozda te zanelo pa si ovdje pisao, ali da te napomenem ofulio si pdf, ali nije samo to pronlem, vec si kompletnu ligu fulio, moras malo da se kiselis u ligi ispod, pa onda da pises na pdf-u klubova PL BiH :bih:
Elvir Baljic

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 31 avg 2023, 10:40

senjak075 je napisao/la:
Prošetao do bankomata ali ne radi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.