Hitman22 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 12:47
Gledam tabelu sad,pa ne znam jel Celik kao 5 moze u konferencijsku ligu ili ce morati malo zapeti barem 4 da bude
Gledanje tabela ostavljamo vama. Samo ste vi dovoljno naivni da nista niste promjenili i sve radite isto, a ocekujete druge rezultate. Koji je vas dugorocni plan? Sta zelite od svog kluba? Ako je to igranje PL cisto radi igranja PL, sretno vam. Međutim, morate shvatiti da nemaju svi iste ciljeve.
Mozemo se mi podjebavati ovdje koliko god zelimo, ali cinjenica ostaje da je Celik jedan veoma transparentan klub. Svaki clan kluba dobija kvartalne/polugodisnje/godisnje izvjestaje o toku novca, redovno nas obavjestavaju o svim bitnijim dogadjajima i mi biramo ko ce nam voditi klub. Sloboda placa svoje navijace kako ne bi dizali buku, nemate pojma niti utjecaja na to sta se desava u klubu. Ako vam je to cilj onda vam sretno. Ja bih uvijek izabrao, kao sto smo i svi izabrali, nizi rang, a stabilniji klub. Nazalost, ima glava koje to ne razumiju, prosli smo mi vec sve ove vase zajebancije za ligu od nasih vlastitih navijaca.
Celik!3,2,2.