Vjeruj mi da bi bio hajc veći nego ikadJavierBosnia je napisao/la: ↑30 avg 2023, 13:58Da sam za akciju - jesam. Ali polahko o toj spremnosti, nema 3.000 ljudi sto su spremni cvaju na clansku dati
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Poljaci pisu da je Rakow zainteresovan za Sahinovica.
https://www.meczyki.pl/newsy/rakow-znal ... s/219739-n
Postajemo filijala rakowaZastone je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:40Poljaci pisu da je Rakow zainteresovan za Sahinovica.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otprilike nekih 20-25% tribine su te desetogodišnje a to su većinom donacije i razne kompanije, mail je bio poslan na razne adrese da se odazovu akciji.
Legitimno svakako, nemam ja problem sa tim već hoću reći da bi se i u našem slučaju dosta kompanija odazvalo akciji, od najmanjih do najvećih.
Evo ja bi prvi kao pojedinac podržao sa jednom desetogodišnjom ulaznicom ili kako bi se to kod nas već zvalo, nije ni bitno. Sad ne znam koliko bi mojih poznanika/prijatelja isto uradilo jer 1000 KM nije baš malo novca za naše uslove pa je nezahvalno o tome pričati ali ima ih definitivno. Uvijek možeš i organizovati da se uplaćuje na mjesečnoj bazi jednu godinu, to je oko 83 KM. Vjerujem da bi i sa foruma par osoba uplatilo, posebno naša raja koja je vani.
Stolice su daleko jeftinije, tu bi svakako bio ogroman odziv.
Krov je njima recimo upotpunosti izgrađen od strane UEFA-e dok je izgradnju terena podržao grad, općina i nešto malo oni.
Legitimno svakako, nemam ja problem sa tim već hoću reći da bi se i u našem slučaju dosta kompanija odazvalo akciji, od najmanjih do najvećih.
Evo ja bi prvi kao pojedinac podržao sa jednom desetogodišnjom ulaznicom ili kako bi se to kod nas već zvalo, nije ni bitno. Sad ne znam koliko bi mojih poznanika/prijatelja isto uradilo jer 1000 KM nije baš malo novca za naše uslove pa je nezahvalno o tome pričati ali ima ih definitivno. Uvijek možeš i organizovati da se uplaćuje na mjesečnoj bazi jednu godinu, to je oko 83 KM. Vjerujem da bi i sa foruma par osoba uplatilo, posebno naša raja koja je vani.
Stolice su daleko jeftinije, tu bi svakako bio ogroman odziv.
Krov je njima recimo upotpunosti izgrađen od strane UEFA-e dok je izgradnju terena podržao grad, općina i nešto malo oni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nemoj da te siftar iz svedske cujeboki86 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:49Postajemo filijala rakowaZastone je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:40Poljaci pisu da je Rakow zainteresovan za Sahinovica.
https://www.meczyki.pl/newsy/rakow-znal ... s/219739-n![]()
Svidjet ce mu se fora
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ovo je sigurno neki trol account

The saddest thing in life is wasted talent.
Ovo oni malo platili nama za Vladana, pa da se oduze tako sto ce dat vise nego sto Sahinovic vrijedi.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- IsmirMirvic
Samo kod nas rijec filijala ima negativnu konotaciju. Nevazno, jer FK Sarajevo nije nicija filijala. Isto tako, bez ikakve potrebe se po drustvenim medijima povlace teze da Sarajevo ima filijalu, ili filijale. Ni to nije tacno. Sarajevo ponekad posalje igraca na kaljenje u neki klub sa kojim ima saradnju (e.g. Guliashvili), ali to ne cini taj klub filijalom. Ne treba dopustiti malicioznim ljudima da kreiraju lazni narrative. Sto se Sahinovica tice, neki kontakti postoje, ali to su samo kontakti. Ima puno moving pieces, ali nijedan igrac ne ide bez ponude koja bi bila zadovoljavajuca za klub.
IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:00Samo kod nas rijec filijala ima negativnu konotaciju. Nevazno, jer FK Sarajevo nije nicija filijala. Isto tako, bez ikakve potrebe se po drustvenim medijima povlace teze da Sarajevo ima filijalu, ili filijale. Ni to nije tacno. Sarajevo ponekad posalje igraca na kaljenje u neki klub sa kojim ima saradnju (e.g. Guliashvili), ali to ne cini taj klub filijalom. Ne treba dopustiti malicioznim ljudima da kreiraju lazni narrative. Sto se Sahinovica tice, neki kontakti postoje, ali to su samo kontakti. Ima puno moving pieces, ali nijedan igrac ne ide bez ponude koja bi bila zadovoljavajuca za klub.
Trudi se opasno, svaka rijec na mjestu, fina gramatika, ubaci se poneka i rijec na engleskom, de nam jos posalji licnu skeniranu, pa da povjerujemo da si to ti gospodine Mirvicu ili po stoju na premier racun, u tom slucaju ne treba licna 

Zadnja izmjena: hibrid, dana/u 30 avg 2023, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Eno im Rogic, jest da bi ih malo skujeplje došao ,radi iskustva. Šta će im Šahinović, kad mi prizivamo Rogica na No1.boki86 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:49Postajemo filijala rakowaZastone je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:40Poljaci pisu da je Rakow zainteresovan za Sahinovica.
https://www.meczyki.pl/newsy/rakow-znal ... s/219739-n![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
@zipnapoleon72 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:50
Lijep potez kluba, a i Ziljkica.![]()
![]()
Protiv Zrinjskog ce bit 2000 ovakvih kartona na tribinama.![]()
NEMA NAZAD
Muha da zna izletit sa linije i uhvatiti loptu bi vec bio prodant, ovaj trenutni Muha jos mora da radi na sebi
- IsmirMirvic
Dobra sala
Za pohvalu, Ziljkic se bas nadijelio dresovanapoleon72 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:50
Lijep potez kluba, a i Ziljkica.![]()
![]()
Protiv Zrinjskog ce bit 2000 ovakvih kartona na tribinama.![]()

Sad kad sam bio na istoku protiv Veleza bruku djece je sa zapada uletilo medju igrace. Kad su prolazili ispred istoka vidim svi mole traze dresove, rijetko ko je dao. Ziljkic na kraju skinuo marker sa sebe i bacio

Prolazi Sahinovic isto ga neko pitao za dres, govori nesto u fazonu da nemaju dovoljno dresova / da ne mogu davati al da se javi na instagram pa ce dati kad stigne novi kontigent.
90!
-
- Kontakt:
Ma bit će to u dure, svi smo kao jedanfera je napisao/la: ↑30 avg 2023, 13:31Morao sam zvati Ismira da se registruje na forum samo da nas izmiri.Samozdravlje je napisao/la: ↑30 avg 2023, 12:32Neće biti problem @GalileoGalilei je matematičar s njim mogu u priču, , ali nemoj kuhati s @AlfredNobel -om , taj je dinamitas. Pozdrav .![]()
Nobel je bio dobar ovaj GG se pravi mangup![]()

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Sahinovic ce biti bolji golman od Vladana
U prvih 11 imamo dvojicu talenata od 19 godina koji ce nam donijeti milionsku dobit za godinu dvije
U prvih 11 imamo dvojicu talenata od 19 godina koji ce nam donijeti milionsku dobit za godinu dvije

Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 30 avg 2023, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: HariTz, mnon46, nedimmmm1337, riki46, rimljanin90 i 47 gostiju.