Na okupljanju je U-21 Saudije a nebi svakako imao pravo nastupa,jer je “vanredno” kolo!
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
A registrovan na cometu, konto sam bit će tujointunija je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:06Na okupljanju je U-21 Saudije a nebi svakako imao pravo nastupa,jer je “vanredno” kolo!

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Redovno širiš dezinformacije I neprovjerene stvari.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Stvarno irfo odvratan si bljakSoiBiber je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:58Redovno širiš dezinformacije I neprovjerene stvari.irfo je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:20A registrovan na cometu, konto sam bit će tujointunija je napisao/la: ↑30 avg 2023, 14:06
Na okupljanju je U-21 Saudije a nebi svakako imao pravo nastupa,jer je “vanredno” kolo!![]()

Ja bih ga postovo više da kaže jesam ja sam hulahopka, zamisli kakav moraš biti da te sitnu deset puta sa foruma i ti se vracas stalno

-
- Kontakt:
So i biber - sastojci u kuhinji...
Kuhinja...KUHAR...Edis...Hulahopka
Zanimljiva igra rijeci
Kuhinja...KUHAR...Edis...Hulahopka
Zanimljiva igra rijeci
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hahaha vendetta najjaci brat
Da je dobit igmana i dodat slag na tortu
Dosta vise soli i bibera
Da je dobit igmana i dodat slag na tortu
Dosta vise soli i bibera
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Veceras samo pobjeda, sve ostalo je neuspjeh ili kiks.
E jesi neki trebao si ga pustiti par dana da se smijem glupostima. Skontat ce Hulahopka sta je ip adresa pa smo gotovi.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- dubioza144
- Kontakt:
Samo je pitanje koliko razlike 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
jedna ip adresa je dovoljna pa tako i go vcrs

- MrAmarOsim
- Kontakt:
Prioritet je pobjeda, remi bi bio loš ali ne i katastrofalan, tako da vidjet ćemo. Nadam se da neće biti kiše da mi na jugu ne fasujemo gripu u sred ljeta.
Naša igra danas bi mogla dati naznake koliko smo spremni, u smislu koliko možemo igrati ovaj kraj sedmice-sredina sedmice tempo, barem u PL, jer je očigledno da smo i dalje preslabi da taj ritam pratimo i u europskim tekmama. Volio bih da Krpa nastavi golgeterski niz, i da Gasala napokon krene.
Vidimo se u Dolini Ćupova narode!
Naša igra danas bi mogla dati naznake koliko smo spremni, u smislu koliko možemo igrati ovaj kraj sedmice-sredina sedmice tempo, barem u PL, jer je očigledno da smo i dalje preslabi da taj ritam pratimo i u europskim tekmama. Volio bih da Krpa nastavi golgeterski niz, i da Gasala napokon krene.
Vidimo se u Dolini Ćupova narode!
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- diplomatija
- Kontakt:
Ove pitare veceras moramo satrati kako znamo i umijemo, ključna je utakmica za stabilnu polusezonu, a sve veća je hajka i na sudije, kao da nama neko i nesto pomaze, prvi pad u šesnaest Topuz će svirati penal za njih pa bio ili ne bio
Može li ban opet molim te, vratio se ponovo da truje temu koja je tek prodisala
Odmorit Hamu Mekica i Krpica.Ako nebude išlo uvest zadnjih pola sata i onda ih satrat.Ovcina i Gasal laganih 2-0.
Ne znam šta je zamislio sa ovim sastavom, ali sretno mu. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
intervju basica za tvsa