Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Pa Srbi imaju autoput do kvotera.
Ovo je bas fail ako ne dodju do te utakmice, i to protiv Litvanije gdje su šanse 50-50 realno.
Ovo je bas fail ako ne dodju do te utakmice, i to protiv Litvanije gdje su šanse 50-50 realno.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Da navijamo i da pišemo kako sve u Srbiji funkcioniše,tada bi bilo sve ok ,zar ne.deantinho je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:26Čemu tolika opterećenost srpskom reprezentacijom?Napoleon1921 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:11Inace sam neko ko veoma postuje srpsku kosarku, ali ova reprezntacija je za goli qrac...vjerovarno ce dogurat do 1/4 finala, a mozda i 1/2 finala, al radi smijesnog zrijeba
Amarika, Kanada, Njemacka, Australija bi ih oducili od kosarke..a poprilicno sam siguran da bi ih i Litva glat izbacila.
Cak mislim da bi ih i Latvija izbacila...
Od ostalih repki srbija je favorit protiv samo ocajnih italijana i jos gorih grka..a kako stvari stoje protiv njih ce i igrat
Uz duzno postovanje...Dobric, Jovic, Davidovac, Avramovic su smijesni igraci
Marinkovic, Milutinov i petrusev su prosjecni
Bogdan i mladi Jovic su odlicni, ali nisu ni oni nivo superstarova kakvih ima u drugim ekipama
P.S Milutinov nije i nikad nece biti dobar igrač ,sto god ti i deseti Srbin mislio
Srbija i u ovom sastavu ima ogromne sanse za polufinale i time vrlo vjerovatno direktan plasman na OI. Na drugoj strani zrijeba bi sa ovom ekipom vjerovatno ispali vec u drugoj grupi no isto tako bi u punom sastavu bili najveci konkurent Amerikancima za zlato.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
LlullSergio je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:33Pa Srbi imaju autoput do kvotera.
Litvanija je juče onako vrijednu fizički C.Goru ubila u odbrani.
Uporedi odbranu C.Gore i Srbije pa ces da vidis jel 50-50
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Od Evropskih reprezentacija najbolji utisak su ostavili Litva i Njemacka.
O Španiji ne mogu reci nista jer sam ih samo gledao 1 četvrtinu
O Španiji ne mogu reci nista jer sam ih samo gledao 1 četvrtinu
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Eh da izvini sto sam zaboravio najvecu ublehu od svih, marka gudurica "elitnog strijelca" sa prosjekom od 6 poena u EL...kae brat ove godine sam jako trneirao u memfisu imacu sta da pokazem...3 dana kasnije ga nogirase
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Napoleon1921 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:39Eh da izvini sto sam zaboravio najvecu ublehu od svih, marka gudurica "elitnog strijelca" sa prosjekom od 6 poena u EL...kae brat ove godine sam jako trneirao u memfisu imacu sta da pokazem...3 dana kasnije ga nogirase
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Ima onaj SK podcast crno na bijloAmirutah1988 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:41Napoleon1921 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:39Eh da izvini sto sam zaboravio najvecu ublehu od svih, marka gudurica "elitnog strijelca" sa prosjekom od 6 poena u EL...kae brat ove godine sam jako trneirao u memfisu imacu sta da pokazem...3 dana kasnije ga nogiraseDa je Jovic ili Bogdanovic koji je vec tamo imalo bi smisla u NBA,ali Guduric OMG
![]()
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Napoleon1921 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:43Ima onaj SK podcast crno na bijloAmirutah1988 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:41Napoleon1921 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:39Eh da izvini sto sam zaboravio najvecu ublehu od svih, marka gudurica "elitnog strijelca" sa prosjekom od 6 poena u EL...kae brat ove godine sam jako trneirao u memfisu imacu sta da pokazem...3 dana kasnije ga nogiraseDa je Jovic ili Bogdanovic koji je vec tamo imalo bi smisla u NBA,ali Guduric OMG
![]()
on dzikic i nez ko je vodio...bukvalno 3/4 dana nakon tog gostovanja otkaz dobio, a prico ko da ce bit MIP
Drug, što se mene tiče, navijaj za koga hoćeš.Amirutah1988 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:34
Da navijamo i da pišemo kako sve u Srbiji funkcioniše,tada bi bilo sve ok ,zar ne.
P.S Milutinov nije i nikad nece biti dobar igrač ,sto god ti i deseti Srbin mislio
Neko ko prati košarku ne može reći za Milutinova da je smješan košarkaš. To je elementarno poznavanje stvari.
Što se tiče da Milutinov nikada neće biti dobar igrač, slažemo se. Odličan je. Drugi najbolji centar na evropskom tlu. Vjerovatno po tvojim kriterijumima da bi bio dobar, trebao bi biti u NBA.
Tako da, mani me upisa bez kvalitativne argumentacije.
Epidaurus, baviti se šta bi bilo kad bi bilo je suvišno. Ovaj sastav je meni smješan iz prostog razloga što nemamo adekvatno rješenje ni na 3 ni na 4. Možda bolje reći vrhunsko. Pa čak ni na 1. S druge strane, bili smo glavni favorit na EP, pa smo ispali u osmini finala, od solidne i ništa više od toga Italije. Najveći problem je selektor. Moralo se istrpiti neko mladje lice. Kari je davno bio u zenitu.
Polufinale bi, kako reče, bilo fin rezultat i vjerovatno ostvarenje cilja, plasman na OI.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Kad se ti manis nas šta trebamo ,a šta ne pisati,i o opterecenosti o nekoj reprezentaciji,onda cemo i mi tebe zaobici.deantinho je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:46Drug, što se mene tiče, navijaj za koga hoćeš.Amirutah1988 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:34
Da navijamo i da pišemo kako sve u Srbiji funkcioniše,tada bi bilo sve ok ,zar ne.
Neko ko prati košarku ne može reći za Milutinova da je smješan košarkaš. To je elementarno poznavanje stvari.
Što se tiče da Milutinov nikada neće biti dobar igrač, slažemo se. Odličan je. Drugi najbolji centar na evropskom tlu. Vjerovatno po tvojim kriterijumima da bi bio dobar, trebao bi biti u NBA.
Tako da, mani me upisa bez kvalitativne argumentacije.
Epidaurus, baviti se šta bi bilo kad bi bilo je suvišno. Ovaj sastav je meni smješan iz prostog razloga što nemamo adekvatno rješenje ni na 3 ni na 4. Možda bolje reći vrhunsko. Pa čak ni na 1. S druge strane, bili smo glavni favorit na EP, pa smo ispali u osmini finala, od solidne i ništa više od toga Italije. Najveći problem je selektor. Moralo se istrpiti neko mladje lice. Kari je davno bio u zenitu.
Polufinale bi, kako reče, bilo fin rezultat i vjerovatno ostvarenje cilja, plasman na OI.
Uhvatio si se priče o tome kako je drugi centar Evropskog tla,bože nekog uspjeha
Ovi ce sami sebe dobiti
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Tesko je i ocekivati da N.Zeland igra konstantno dobro
Ovaj cupavi je 12 lopti dao u ruke Grcima.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pisah već, Grčka bezlična. Bez obzira na to, mislim da će ipak dobiti NZL. Nevjerujem da će sebi dati taj luksuz da ovo izgube.
-
Napoleon1921
- Kontakt:
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Bolje bi im bilo da sad dobiju vaspitni košarkaški šamar,nego da sami sebe varaju da imaju dobru repeezenntaciju.
Nemoguce da PAO,OLY,AEK,Aris,PAOK,Peristeri i Promitheas nemaju bolje igrace od ovih trenutno što igraju.
Trebaju kud i kamo boljeg naturalizovanog igrača,a da misle sebi dobro ne bi nikad u timu bilo mjesta za Thanasisa
Nemoguce da PAO,OLY,AEK,Aris,PAOK,Peristeri i Promitheas nemaju bolje igrace od ovih trenutno što igraju.
Trebaju kud i kamo boljeg naturalizovanog igrača,a da misle sebi dobro ne bi nikad u timu bilo mjesta za Thanasisa
-
Amirutah1988
- Kontakt:
A Papagiannis je posebna prica,o njemu što god da se kaže loše ,ne može se pogriješiti
Jest Grcka pala u pm. Od svih ovih igraca, sumnjam da bi trojica bila u timu prije jedno 15 godina
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.