4-3-3 izgleda
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ko odrzava teren na Grbavici?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nisu u stanju prodaju karti da organizuju, 2 prodajne kucice. Fuj.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Hvala ti zeljo, prvi put u zivotu sam se vratio kuci ispred stadiona. Svaka cas uprava, organizacija svi. Bruko jedna
Ovako nešto slično nikad nisam vidio.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:53Hvala ti zeljo, prvi put u zivotu sam se vratio kuci ispred stadiona. Svaka cas uprava, organizacija svi. Bruko jedna
Sramota!
Drugo kolo za redom, Muftić igrač utakmice. Žalosno
-
- Kontakt:
Ja mislim da ovaj Turanjanin sam ne zna koju poziciju igra,najlošiji ubjedljivo od svih...
Jad i katastrofa , toliko nepovezanosti , jednom riječju UŽAS!
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
- akisarajevo92
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
od terena kao na Emiratesu se polako pretvara u Pirotu, od najboljeg terena u ligi idemo ka najgoremprisonbreak je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:25Za dvije godine biti ce oranica, katastrofa od terena
Don't believe the hype.
Ej ko je nama zamjena za Santosa, grdne rane moje...
Od Drlje bas nikakve koristi.
Zašto Ovcina nije išao na krilo a Galić na desnog beka???????
Zašto Ovcina nije išao na krilo a Galić na desnog beka???????
Je li moguće da ovo smece Drljo igra u Zelji on nije za Pofalickog
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
To nije ni čudo jer se nakon 10god. trava treba da zamjeni. Imamo dug period hladnog vremena gdje se trava ne tretira kako treba i to čeka sve terene. Biljnog polje je već urađeno i logičnom je da trava na grbavici treba biti rađena za godinu dvijeakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:27od terena kao na Emiratesu se polako pretvara u Pirotu, od najboljeg terena u ligi idemo ka najgoremprisonbreak je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:25Za dvije godine biti ce oranica, katastrofa od terena
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ovaj Amoah ide ka tome da pukne k'o Hodžić..
Prođe i ova. Baš teška, teža od prethodne.
Čudan sastav Bašića, ali ok, odmarao je igrače, s tim da je malo falilo da nam se obije o glavu.
Strašan gol Cocalića, a od igrača bih izdvojio samo Ovčinu. Nevjerovatno je koliko je taj momak pretrčao i koliko se borio.
Drljo, Gasal i kompanija standardno beskorisni.
Još večeras zabraviti ovu utakmicu i početi pripreme za seljadiju, to će nam biti najteža utakmica do sad.
Čudan sastav Bašića, ali ok, odmarao je igrače, s tim da je malo falilo da nam se obije o glavu.
Strašan gol Cocalića, a od igrača bih izdvojio samo Ovčinu. Nevjerovatno je koliko je taj momak pretrčao i koliko se borio.
Drljo, Gasal i kompanija standardno beskorisni.
Još večeras zabraviti ovu utakmicu i početi pripreme za seljadiju, to će nam biti najteža utakmica do sad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Niko da pohvali Allysona. Bez greške u oba pravca
-
- Kontakt:
Gazii rođeneeee!!
Prvo poluvrijeme je bilo u egalu a u drugom smo im trebali dati bar jos jedan gol. Igman bukvalno nije pogledao ka golu u drugom poluvremenu i ne kontam zbog cega je raja nezadovoljna. Nadam se da niste zaboravili proslu godinu kada su nas u Konjicu razbili a na Grbavici ih takodje nismo mogli pobijediti a kako svi govorite bili smo jaci za Hodzica i Santosa… Ja sam zadovoljan, kao sto je sef rekao momci su dali sve od sebe i sto je najbitnije pobijedili…. Samo Zeljo…..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.