Može li jedno pitanje? Jel tebi jasno da se ne možemo očima, ne kontam čemu izvlačenje postova. Većina navijača Veleža ne može smisliti Željezničar a upravo ste danas demonstrirali zašto. A imaš mali milion situacija, uključujući ciganluk sa zadnjih utakmica (oko navijača), koji su doprinijeli svemu tome.KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 avg 2023, 20:45Jednostavno moram update uraditi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 avg 2023, 07:11Nego da sumiramo upise navijaca kluba iz Vrapcica nakon ovih par dana.
Dakle ovo su komentari navijaca Veleza nakon sto ih je sudija ostetio u utakmici protiv Sarajeva:
1. dan
- Ja sam zadovoljan.
- Ne boli toliko ovaj poraz
- Da vidite kako je Zeljo u svoj vakat krao.
- Romani i citava analiza Zeljinog stanja.
2. dan (Sarajevo objavljuje na zvanicnom profilu da penal nije bio) a ovo su komentari navijaca Veleza.
- Romani i citave analize Zeljinog stanja.
- Zeljeznicar uopste nije bolji od nas iako su puno trofejniji i finansijski jaci u nikad gorem vremenu za njih.
- Skretnicari glupi.
Da tek vidite njihove komentare kada sudija osteti Zeljinog protivnika. Vjerujte da nije za foruma tad im provincija dolazi do izrazaja na max.
3. Dan
Navijaci fudbalskog kluba Velez Vrapcici, nakon sto je Zeljeznicar zasluzeno dobio Igman.
killafrommanilla je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:39Joj ko ce veceras citat pun zapad, nek je 200 na jugu, pola istoka ....nekoIzMostara je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:4617000
Ostetise lopovi Igman za ofsajd, dzaba navika je cudoAli sada bez zajebancije. Stvarno nije cudo sto ne mozete prismrditi Mostaru od komsija. Pa vama kao da na celu svima pise "Provincijalac sam".
Šta tebe druže tu čudi? Šta ti nije jasno?