FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zasluzeno
Nase dijete, samo ga je trebalo istrpiti, sad vec i poziv u repku ne bi bio nezasluzen, najbolji golman lige
Tako i Drinu treba istrpiti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Al' asistencija Krpe i gol Coce 
- desnibocni
- Kontakt:
Ako može da se pridruzim željama.avalPacidoroP je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:23Bravo Željo!
Borba do kraja!
Ali ovom prilikom da se nayebem mrtvih majki onome ko je ostavio jedan štand za karte, gdje radi neko dijete koje ne zna sabrati 2 i 2. Znači svakom je ili viška ili manjka vratio. Mi se svi syebavali.
Došao sam pravo sa posla i bio sam pred stadionom u 18:20. U 18:52 sam ušao na utakmicu. Iza mene je ostala kolona od par stotina ljudi koji vjerovatno su tek ušli u drugom poluvremenu. Sram i stid da vas bude. Tjerate raju sa stadiona stoko nesposobna!
Dalje DA SE NAYEBEM MAJKE zaštitaru na ulazu B4 na sjeveru, koji mi je 14-godišnjem rođaku uzeo sok od 0,2 ml. Dijete mu je fino objasnilo, kao i svaki put što objasni, da ima dijabetes prve grupe i da uz sebe uvijek mora imati sok ili čokoladicu. Još je debilčina ispala neki mudonja pa mu odgovorila "nisam ti ja kriv što imaš dijabetes, pravila su pravila". Ako ko zna ko je radio, molim da mi napiše.
Malo sam krupniji gradjom i taj na B4 me nije smio ni pogledati.
-"Udji buraz, sve ok."
Mozes unijeti kalašnjikov.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Basic sa Biberom, Drljom, Haracicem, Turunjaninom, veteranima Cocalicem i Kosoricem, kasnije sa raspalim Rustemovicem i nesretnikom Gasalom uzme 9 bodova iz 4 kola
pazi samo ta imena.
Ne zelim pljuvati nijednog igraca, nije korektno, nisu se sami doveli - al budimo realni i pogledajmo te igrace onako posteno, tu jadnu klupu, koliko je to limitirana ekipa.
Covjek izvlaci maksimum iz ovog kadra

Ne zelim pljuvati nijednog igraca, nije korektno, nisu se sami doveli - al budimo realni i pogledajmo te igrace onako posteno, tu jadnu klupu, koliko je to limitirana ekipa.
Covjek izvlaci maksimum iz ovog kadra

Red je da se sad trpaju mostarski plođeni! Gazi Željo!
mosa lošmi stićko tit-ula!
Sto jest jest, jbg moramo se istrpit ovu sezonu.let3 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:45Basic sa Biberom, Drljom, Haracicem, Turunjaninom, veteranima Cocalicem i Kosoricem, kasnije sa raspalim Rustemovicem i nesretnikom Gasalom uzme 9 bodova iz 4 kolapazi samo ta imena.
Covjek izvlaci maksimum iz ovog kadra![]()
Uz izborenu Evropu mislim da bi mogli ocekivat bolje igrace sledece sezone.
Koliko bi nam znacilo da Amoah produzi ugovor i proda se kao i da Gasal "poludi".
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Dupovac, Oremus, kasnije Hebibovic, Bodul i Ahmetovic. Skupina ohrndalih bordo kuja.
Od 60 minute su poceli sa valjanjem, krađom vremena i ciganisanjem...onaj jedan se tri puta valjao yebo sebe
Zao mi samo sto im ne zabismo gol iz nekog ofsajda ili nepostojeceg penala.
Od 60 minute su poceli sa valjanjem, krađom vremena i ciganisanjem...onaj jedan se tri puta valjao yebo sebe

Zao mi samo sto im ne zabismo gol iz nekog ofsajda ili nepostojeceg penala.
Sve je to sport. Nekad se mi valjamo, nekad protivnik. Ne treba nam to.
Igman zaboraviti još večeras, upisana tri planirana boda, odmorili smo nekoliko igrača, dobra igra u drugom poluvremenu i to je to.
Sad gostujemo seljadiji i to će biti mnogo teška utakmica. Njima je ovo utakmica sezone, kao i uvijek protiv nas, kakav Zrinjski i qrci/palci, samo se na nas onako baš seljački nafuraju. Treba mirno ući u meč, jer će i na tribinama i na terenu biti festival primitivizma, papanluka i ne treba podleći pritisku. Njima gori, nama ne.
Sad gostujemo seljadiji i to će biti mnogo teška utakmica. Njima je ovo utakmica sezone, kao i uvijek protiv nas, kakav Zrinjski i qrci/palci, samo se na nas onako baš seljački nafuraju. Treba mirno ući u meč, jer će i na tribinama i na terenu biti festival primitivizma, papanluka i ne treba podleći pritisku. Njima gori, nama ne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvi ba oni.Gosk im bod uzeo.Treba ih pustit da se razmasu pa im kontrusu opalit a onda isprovocirat za jedno 2 crvena.Ovdje finoca vise ne postoji.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- dubioza144
- Kontakt:
Mekic je odmorio samo 15 min protiv Borca, nama treba hitno jos jedan veznjak
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Slozio bih se. Igrace treba pripremiti na utakmicu punu tenzija, provokacija, psovki, neartikulisanih zvukova, ubacivanja tupih i ostrih predmeta u teren, itd. Ne smijemo nasjedati, ako dozvolimo da nas uvuku u to bice svega. Oni ce se naloziti zivotom protiv nas, kao nekada recimo Sloboda i slicne ekipe. Ipak, imaju sasvim solidan tim, a mi smo premoreni od svega i jedva cekamo pauzu. Tako da, nece biti lako.Virtu4l je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:06Igman zaboraviti još večeras, upisana tri planirana boda, odmorili smo nekoliko igrača, dobra igra u drugom poluvremenu i to je to.
1921
Drugo poluvrijeme ko Real ,nisu ljudi centra presli ,prezadovoljan sam i prvo cu zaboraviti ,cestitam ekipi i Basicu.
Onom ko je odlucio da napravi onaj cirkus sa kartama ,sjetim se najmilijih,nadam se da ce neki uhljebi iz kluba letiti uskoro,nema mjesta neradnicima u klubu !!
Posjeta fantasticna,radni dan ,pola 7 dodje ti haman 8 milja ljudi
Igman prava seljacka ekipa ali i ne cudi obzirom da im vecinu igraca cini gamad sa koseva.
Ovoj ekipi fale 2 dobra igraca da budemo konkurentni i za nesto vise od evrope eto kakav je majstor Basic.
Onom ko je odlucio da napravi onaj cirkus sa kartama ,sjetim se najmilijih,nadam se da ce neki uhljebi iz kluba letiti uskoro,nema mjesta neradnicima u klubu !!
Posjeta fantasticna,radni dan ,pola 7 dodje ti haman 8 milja ljudi

Igman prava seljacka ekipa ali i ne cudi obzirom da im vecinu igraca cini gamad sa koseva.
Ovoj ekipi fale 2 dobra igraca da budemo konkurentni i za nesto vise od evrope eto kakav je majstor Basic.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Nekad se nešto treba pohvaliti, a nekada bome i kritikovati, pa da krenemo redom.
Dolazim radi obaveza tek u 6 sati, i kod naplatne kućice ispred sjevera čekam u redu za kartu na drugoj naplatnoj kućici kod pomoćnog. U kućicama radila dva čovjeka. Ovim potezom smo sigurno izgubili dosta ljudi na narednoj domaćoj utakmici. Ne razumijem da li je toliko teško pronaći dva čovjeka da pomognu ovima što su već radili, ali dobro, nek se u klubu zapitaju to pitanje na narednoj domaćoj utakmici.
Prvo poluvrijeme egal, ni tamo ni vamo, ali u drugom smo krenuli sa dominacijom na terenu, jako korektna odrađena utakmica. Krpa asistencija, i opet taj Gasal u kojeg polažem velike nade, trčao koliko je mogao, a opet bez gola ili asistencije nažalost.
Želio bih da izdvojim da nam ono poslije gola nije trebalo, Vedadovo izležavanje, a ni situacija kada je Igman dobio korner, pa mu momci nisu htjeli dati loptu. Tada se i Krpa sa pravom naljutio na te momke. Taj seljački, krkanski i malograđanski mentalitet nije sigurno naš, Željin, sa Grbavice, nije nikad bio, a nadam se da je ovo samo izuzetak i da se neće ubuduće dešavati.
U Mostar idemo rasterećeni, ekipi koja nije loša sa igrom, ali jeste sa rezultatima, te bi bilo lijepo da im se taj trend nastavi i protiv nas.
Poruka za raju na Jugu, ako je ima, ukoliko znaju ko je izgubio mobitel, vjerovatno ga može pronaći u Udruženju, ja nisam među zadnjima izašao, ali dovoljno kasno sam izašao da znam da niko nije bio uzeo mobitel kada su ga naši zvali.
I pitanje jedno, ako zna narod, šta nam se desilo sa našim starim spikerom, jesu li samo obaveze upitanju, ili je nažalost nešto ozbiljnije upitanju?
Dolazim radi obaveza tek u 6 sati, i kod naplatne kućice ispred sjevera čekam u redu za kartu na drugoj naplatnoj kućici kod pomoćnog. U kućicama radila dva čovjeka. Ovim potezom smo sigurno izgubili dosta ljudi na narednoj domaćoj utakmici. Ne razumijem da li je toliko teško pronaći dva čovjeka da pomognu ovima što su već radili, ali dobro, nek se u klubu zapitaju to pitanje na narednoj domaćoj utakmici.
Prvo poluvrijeme egal, ni tamo ni vamo, ali u drugom smo krenuli sa dominacijom na terenu, jako korektna odrađena utakmica. Krpa asistencija, i opet taj Gasal u kojeg polažem velike nade, trčao koliko je mogao, a opet bez gola ili asistencije nažalost.
Želio bih da izdvojim da nam ono poslije gola nije trebalo, Vedadovo izležavanje, a ni situacija kada je Igman dobio korner, pa mu momci nisu htjeli dati loptu. Tada se i Krpa sa pravom naljutio na te momke. Taj seljački, krkanski i malograđanski mentalitet nije sigurno naš, Željin, sa Grbavice, nije nikad bio, a nadam se da je ovo samo izuzetak i da se neće ubuduće dešavati.
U Mostar idemo rasterećeni, ekipi koja nije loša sa igrom, ali jeste sa rezultatima, te bi bilo lijepo da im se taj trend nastavi i protiv nas.
Poruka za raju na Jugu, ako je ima, ukoliko znaju ko je izgubio mobitel, vjerovatno ga može pronaći u Udruženju, ja nisam među zadnjima izašao, ali dovoljno kasno sam izašao da znam da niko nije bio uzeo mobitel kada su ga naši zvali.
I pitanje jedno, ako zna narod, šta nam se desilo sa našim starim spikerom, jesu li samo obaveze upitanju, ili je nažalost nešto ozbiljnije upitanju?
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Stilic kad se vrati.dubioza144 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:37Mekic je odmorio samo 15 min protiv Borca, nama treba hitno jos jedan veznjak
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Sta je bilo sa zebom?
Kakva zamjena teza po portalima i komentarima. Po onome sto pisu botovi ispade da smo se mi valjali i provocirali.
Zna se ko je cigan ispao i cigan je izgubio veceras. Laku noc.
Zna se ko je cigan ispao i cigan je izgubio veceras. Laku noc.
A sad u malo selo pored Mostara po pobjedu! Gazi Željo!
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bvsic, mnon46, perodeformero, Proximic i 50 gostiju.