Vrati se nazad 3 stranice mozda, pitanje o Slobodi planovima realnosti kako vi to vidite a ovo mi je vec postalo dosadno sve isto o gradovima i slicnim glupostima .Ili vama toliko dosadno ili nemate sta drugo radit ja ne znam.IceTea je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:28Koje pitanje druže, evo ja ću ti odgovoriti. Samo ako nije tipa za koga navija Tarik Filipović i hoće li Mujkanović dat pare..BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:24Postavis im pitanje normalno nije niko odgovoriotacno kako vam ne dosadi sve isto ili nemate nikakvih drugih obaveza
![]()
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ovaj ice tea je najbolji stavio kop Fukara a imaju samo 2 tribine,dakle izmiješali se navijači i simpatizeri. Samo zapad na BP prima više nego citav Tusanj. Objavio sliku Kamberovica kad su bile poplave. Majstore Kamberovice je najbolji park u centru grada u BiH.Pises Cernobilci,a i vas ubi TE.
Dosta rasprava ja se predajem.
Velicinu kluba odredjuje stadion navijaci titule i to.Ovi debili ukupno 13 bodova vise imaju u ligi na cijeli uzorak.Pazi ti argumenta vise puta smo bili ispred vas. Sta sad Tottenham u zadnjih par godina ispred Uniteda i veci je klub? tO STO NEMA TITULE NEMA NIKAKVOG USPJHEA U 100 GODINA NEMA VEZE. RObijo odustanite nisu im ocevi djedovi i pradjedovi nista mogli rec pa su vako agresivni
Velicinu kluba odredjuje stadion navijaci titule i to.Ovi debili ukupno 13 bodova vise imaju u ligi na cijeli uzorak.Pazi ti argumenta vise puta smo bili ispred vas. Sta sad Tottenham u zadnjih par godina ispred Uniteda i veci je klub? tO STO NEMA TITULE NEMA NIKAKVOG USPJHEA U 100 GODINA NEMA VEZE. RObijo odustanite nisu im ocevi djedovi i pradjedovi nista mogli rec pa su vako agresivni
- BatistutA19
- Kontakt:
Podvuce se crta sva za 5 godina gdje je ko ,ko je sta uradio.
Realno!!
ČELIK ima zdrav klub bez politike i kriminala a naravno tesko ce se napravit budjet da budes konkurentan u borbi za vrh ali Slobodu ce mo stic odmah u PL cim se vratimo a to je max 3 sezone.
SLOBODA je bolestan klub pun kriminala i politike i raznih struja ,bez promijene statuta plafon 8 mjesto u PL a promijene nema ko pokrenut jer vas lazu i lagat ce dok se ne pokrenete.Uzmite samo zadnjih 10 god obecanje i rezultate i sve ce vam bit jasno.
A to gradovi meni je to vise bezveze postalo prelazi u dosadu samo ce te syebat temu svakim danom sve ce vas bit manje...
Realno!!
ČELIK ima zdrav klub bez politike i kriminala a naravno tesko ce se napravit budjet da budes konkurentan u borbi za vrh ali Slobodu ce mo stic odmah u PL cim se vratimo a to je max 3 sezone.
SLOBODA je bolestan klub pun kriminala i politike i raznih struja ,bez promijene statuta plafon 8 mjesto u PL a promijene nema ko pokrenut jer vas lazu i lagat ce dok se ne pokrenete.Uzmite samo zadnjih 10 god obecanje i rezultate i sve ce vam bit jasno.
A to gradovi meni je to vise bezveze postalo prelazi u dosadu samo ce te syebat temu svakim danom sve ce vas bit manje...
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:46Poslovi preko interneta: prevodjenje, poducavanje, navijanje za Slobodu.
Jel vam se placa po rijeci ili po tekstu?
Ono spominje neke prajmove, a uzima pare od svog kluba.![]()
Šta da ti kažem nakon 3.kola. Od ove sezone imamo očekivanje ekspresan povratak u društvo najboljih gdje nam je i mjesto. Smatram da ni prošle sezone nismo trebali ispasti, imali smo ok ekipu, najviše nas je pogodilo to igranje u Banovićima vjerujem. Ali možda se ovo i trebalo desit da bi se napokon neke stvari promjenile. Što se ove uprave tiče, naišli su na mnoga negodovanja, šta će biti pred nama je. Meni je iskreno svejedno ko će biti u upravi, ja želim rezultate jer ovaj klub i ovaj grad to zaslužuju. Idemo se vratiti u PL za početak. A onda ciljevi i očekivanja će biti vjerovatno dvije godine sredina tabele, uz kvalitetnu nadogradnju ovog rostera. Niko ne očekuje odmah iduće sezone borbu za Evropu. Ni najveći optimisti. Uzmi u obzir da će svake godine biti sve teže i teže. Zrinjski se plasirao u grupnu fazu, samim tim je inkasirano mnogo novca. Sarajevo je daleko ispred, pa rekao bih i Borac i Željezničar. Ali može se trenutno Velež, pa i Široki boriti sa njima za to treće mjesto. Što ne bi mogla i neka druga dobro organizovana ekipa?BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:52Vrati se nazad 3 stranice mozda, pitanje o Slobodi planovima realnosti kako vi to vidite a ovo mi je vec postalo dosadno sve isto o gradovima i slicnim glupostima .Ili vama toliko dosadno ili nemate sta drugo radit ja ne znam.IceTea je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:28Koje pitanje druže, evo ja ću ti odgovoriti. Samo ako nije tipa za koga navija Tarik Filipović i hoće li Mujkanović dat pare..BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:24Postavis im pitanje normalno nije niko odgovoriotacno kako vam ne dosadi sve isto ili nemate nikakvih drugih obaveza
![]()
Vi možda mislite da ste plasmanom u 1. Ligu FBiH ostvarili neki značajan pomak, ali teško da je tako. Svaka ekipa može doživit vašu sudbinu pa se opet vratiti tu. Nije to neki bauk. Ja i dalje vidim vaša dugovanja iako ste reklo bi se krenuli pravim putem. Ipak, ne očekujem da ćete napraviti nešto značajnije u narednih pet godina. Vama bi uspjeh bio i povratak u PL. To je isto upitno.
Što se navijača tiče, neki drugi na ovoj temi će ti dati bolji odgovor. Mislim i očekujem da brojka naraste čim se poklope neke druge stvari. A ima ih jako mnogo. Uglavnom, vratit će se pun Sjever kad tad.
I da, šuška nam se nešto na Istoku. Neki radovi su u toku danima, nije nemoguće da uskoro napokon počnemo sa izgradnjom istočne tribine. Biti ćete obavješteni.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Nemoj brate ti. Vidiš da ti ne ide. Teško je i razumjeti tvoje pisanje.nicaze95 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:01Dosta rasprava ja se predajem.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- BatistutA19
- Kontakt:
Ali kako bolan je li vi kontate da bez promijene statuta ne mozes u vrh jer grad vam ne zeli to ,to vam obecavaju i lazu godinama zar nije tako...IceTea je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:08AllGunsBlazing je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:46Poslovi preko interneta: prevodjenje, poducavanje, navijanje za Slobodu.
Jel vam se placa po rijeci ili po tekstu?
Ono spominje neke prajmove, a uzima pare od svog kluba.
Šta da ti kažem nakon 3.kola. Od ove sezone imamo očekivanje ekspresan povratak u društvo najboljih gdje nam je i mjesto. Smatram da ni prošle sezone nismo trebali ispasti, imali smo ok ekipu, najviše nas je pogodilo to igranje u Banovićima vjerujem. Ali možda se ovo i trebalo desit da bi se napokon neke stvari promjenile. Što se ove uprave tiče, naišli su na mnoga negodovanja, šta će biti pred nama je. Meni je iskreno svejedno ko će biti u upravi, ja želim rezultate jer ovaj klub i ovaj grad to zaslužuju. Idemo se vratiti u PL za početak. A onda ciljevi i očekivanja će biti vjerovatno dvije godine sredina tabele, uz kvalitetnu nadogradnju ovog rostera. Niko ne očekuje odmah iduće sezone borbu za Evropu. Ni najveći optimisti. Uzmi u obzir da će svake godine biti sve teže i teže. Zrinjski se plasirao u grupnu fazu, samim tim je inkasirano mnogo novca. Sarajevo je daleko ispred, pa rekao bih i Borac i Željezničar. Ali može se trenutno Velež, pa i Široki boriti sa njima za to treće mjesto. Što ne bi mogla i neka druga dobro organizovana ekipa?BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 17:52Vrati se nazad 3 stranice mozda, pitanje o Slobodi planovima realnosti kako vi to vidite a ovo mi je vec postalo dosadno sve isto o gradovima i slicnim glupostima .Ili vama toliko dosadno ili nemate sta drugo radit ja ne znam.
Vi možda mislite da ste plasmanom u 1. Ligu FBiH ostvarili neki značajan pomak, ali teško da je tako. Svaka ekipa može doživit vašu sudbinu pa se opet vratiti tu. Nije to neki bauk. Ja i dalje vidim vaša dugovanja iako ste reklo bi se krenuli pravim putem. Ipak, ne očekujem da ćete napraviti nešto značajnije u narednih pet godina. Vama bi uspjeh bio i povratak u PL. To je isto upitno.
Što se navijača tiče, neki drugi na ovoj temi će ti dati bolji odgovor. Mislim i očekujem da brojka naraste čim se poklope neke druge stvari. A ima ih jako mnogo. Uglavnom, vratit će se pun Sjever kad tad.
I da, šuška nam se nešto na Istoku. Neki radovi su u toku danima, nije nemoguće da uskoro napokon počnemo sa izgradnjom istočne tribine. Biti ćete obavješteni.![]()
Zar ne bi zelio novi statut ,da imate klub kakav zelite,da vam udje neko jak u klub i da imate neku kontrolu nad klubom a ne ovako vi pojma nemate sta se desava u klubu ..Kako promijenit sve to..
Nije vama problem uci u PL ucice te ove sezone 99% ali sta dalje grad Tuzla ne zeli jaku Slobodu a vi zelite ..Vidis rezultate zadnjih 10 godina i vise sve je to 8 do 10 mijesto ,lagano dobra lova ,nema pritiska ,nema rezultata ..
Mi se bar borimo ,vi mislite sletit ce neki šejk i evo love.Ne valja rec svedno mi ko je upravi nije ovo EU ili Engleska gdje ima zakon ,kod nas samo ode i boli ga qurac pa placi posle. ..
Vi se dovezali gradova jbte pricajte o ovim problemima dat savjet neki neko nekom ,jbte grad vise ili klub .Ne valja nijedan klub nas je zdrav i treba novca vas je truhal sa novcem nekim koji zacas moze presusit.
Vi svoje probleme gurate pod tepih to je vas problem i sutite ,Jbte PL ako ces igrat za Slogom,Stanisici,Gosk,Posusje,Igman i bit osmi a Sarajevo i slicni te ponizavat
sta su oni bolji od Buducnosti,Jedinstva,Zvijezde,iGradine i slicnih .
Ja o tome govorim neki dan, nema potrebe za prepucavanjem s njima. Naravno da su agresivni i isfrustrirani jer kako kazes 100 godina postoji klub i nista nikad nije osvojio.nicaze95 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:01Dosta rasprava ja se predajem.
I naravno da pokusavaju da se porede s nama i da nas pokusavaju omalovazavati na ovaj neki svoj nacin koji valjda shvataju oni i svi kojima je iq ispod 80.
Ali nema potrebe da na njih obracamo paznju, mali uvijek zavide velikima pa tako je i ovdje slucaj, nek oni zavide a mi idemo svojim putem, a to trenutno nije PL nego vracanje dugova.
- BatistutA19
- Kontakt:
ICe Tea mi nismo ni rekli da ce mo bit u vrhu ali mi smo imali budzet ove god 1 milion i dali 600 k duga.
Ali kad udjemo mi ce mo vas stic odmah ali mi bar imamo zdrav klub ,naravno tesko ce se nac novac da udjes u borbu za vrh ali mi se borimo bar smo otjerali politiku i lopove a vi niste i vi to gurate pod tepih i opet slusat oricu koju vam pricaju obecanje i borba za opstanak..Bez promijene statuta niko u klub vam nece uci jak nije lud a ovi ne zele bolje a vi sutite ...De malo realnosti ,kako to promijenit vi o tome ne zelite pricat ,pusti gradove,koje veci klub ,koji navijaci ,ko ima jezera ,rijeke,parkove,trzne centre,ceste itd .
Mi dok polemisemo Zrinjski udje u grupu e kako njih stic o tome treba pricat .
Realno trenutno nikako !!
Ali kad udjemo mi ce mo vas stic odmah ali mi bar imamo zdrav klub ,naravno tesko ce se nac novac da udjes u borbu za vrh ali mi se borimo bar smo otjerali politiku i lopove a vi niste i vi to gurate pod tepih i opet slusat oricu koju vam pricaju obecanje i borba za opstanak..Bez promijene statuta niko u klub vam nece uci jak nije lud a ovi ne zele bolje a vi sutite ...De malo realnosti ,kako to promijenit vi o tome ne zelite pricat ,pusti gradove,koje veci klub ,koji navijaci ,ko ima jezera ,rijeke,parkove,trzne centre,ceste itd .
Icejajara na radnom mjesto. Naravno dok sloboda svu ovu zajebanciju placa.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Dovoljno je reci Razija Mujanovic, Kinđe vs bilo ko
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
De druže saberi se. Čovjek bi rekao ti direktor neki, sve znaš jbt. Gledajte svoja ćorava posla, pustite se vi razmišljanja o Slobodi. Nek vam prioritet bude da vratite ta dugovanja i da se vratite u PL. Vama je i to upitnik veliki, loši ste kralju, dosta boljih od vas ima.BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:41ICe Tea mi nismo ni rekli da ce mo bit u vrhu ali mi smo imali budzet ove god 1 milion i dali 600 k duga.
Ti si dobio tuzlansku kitu po čelu. Možeš se koprcat koliko hoćeš sa postovima koje ni dijete od 9 godina ne bi postavljalo. Ali dobro razumijem, to je najveći domet nepismeno - krezave osobe.

Vi ste prvi počeli. Sad kad vas babuka gasi, zovete jedni druge po inboxu da se uključujete svi u raspravu. Evo iska.rindžani ste, argumenti ne postoje nikakvi. Ne možete biti nikad veći. Poricanje istine nikad ne može dovesti do toga što vi očekujete. Morate shvatiti da ste mali zenički klub i da vas niko više ne shvata ozbiljno.brotherze je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:34Ja o tome govorim neki dan, nema potrebe za prepucavanjem s njima. Naravno da su agresivni i isfrustrirani jer kako kazes 100 godina postoji klub i nista nikad nije osvojio.nicaze95 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:01Dosta rasprava ja se predajem.
I naravno da pokusavaju da se porede s nama i da nas pokusavaju omalovazavati na ovaj neki svoj nacin koji valjda shvataju oni i svi kojima je iq ispod 80.
Ali nema potrebe da na njih obracamo paznju, mali uvijek zavide velikima pa tako je i ovdje slucaj, nek oni zavide a mi idemo svojim putem, a to trenutno nije PL nego vracanje dugova.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- BatistutA19
- Kontakt:
Samo vi gurajte pod tepih probleme i budite pasivni i prodajite obraz za ulaznice tj obraz je prodat, prodajite klub i pricajte ne zanima me ko je u upravi a ni kakav nam je statut,nama je cilj expresno PL.
U PL ce te uci 100% kakva Stupčanica a vas ce mo stici cim udjemo u PL za par sezona ,samo sto je nas zdrav klub a vas je truhal e onda dalje i mi i vi kome je lakse bolesnom ili zdravom klubui koji je privlačniji za sponzorstvo...
Nije poenta ova sezona vec narednih 5 sezona i podvuc crtu , sto se nas tice udjite odmah da ne igramo svedno mi.
U PL ce te uci 100% kakva Stupčanica a vas ce mo stici cim udjemo u PL za par sezona ,samo sto je nas zdrav klub a vas je truhal e onda dalje i mi i vi kome je lakse bolesnom ili zdravom klubui koji je privlačniji za sponzorstvo...
Nije poenta ova sezona vec narednih 5 sezona i podvuc crtu , sto se nas tice udjite odmah da ne igramo svedno mi.
Ma ulazite ove godine Batistuta brate. Iduće odmah titula u PL.
Onda je samo nebo granica. Liga Prvaka ide za 3 godine max.
Onda je samo nebo granica. Liga Prvaka ide za 3 godine max.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
E ovo je vrhunacbrotherze je napisao/la: ↑30 avg 2023, 19:34Ja o tome govorim neki dan, nema potrebe za prepucavanjem s njima. Naravno da su agresivni i isfrustrirani jer kako kazes 100 godina postoji klub i nista nikad nije osvojio.nicaze95 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:01Dosta rasprava ja se predajem.

Volim tebe, više od sebe
Posla na sve strane , ovi se ubise forumom po čitav dan , a i vrijeme nije toliko loše izaći prošetati malo , odvojiti se od stolice i guglanja do besvijesti , malo svježeg zraka udahnuti ….
Psihijatra obavezno ubaciti na forum !!!!
Psihijatra obavezno ubaciti na forum !!!!
Čelik do bagro
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Država im izgradila radi Sarajeva, jedino što imaju.
Kako sam vas ugasio danas, ne javljate se pi.čkurine.
Kako sam vas ugasio danas, ne javljate se pi.čkurine.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Nema Truhle na temi, zauzet bacanjem sihira na konkurenciju...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Legenda si Bati.BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 20:32Samo vi gurajte pod tepih probleme i budite pasivni i prodajite obraz za ulaznice tj obraz je prodat, prodajite klub i pricajte ne zanima me ko je u upravi a ni kakav nam je statut,nama je cilj expresno PL.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.