Premijer liga BiH - aktuelno

Cernica22
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Cernica22 » 30 avg 2023, 23:35

Dok vi medjusobno se.rete po forumu ultra grupe skupa crtu drze od Rumunije pa nadalje. Glupa prica, poziva se na neko nasilje i s jedne i s druge strane. Ne volimo se, ne moramo se ni voliti, ali treba sutra neko da zaplati glavom sto ode u glavni grad svoje drzave s porodicom na utakmicu ili u Mostaru ne daj Boze zbog vasih prepucavanja na forumu. Boli me k za Zelju dok ne igraju s nama, kao i za svaku drugu ekipu. Pravi se situacija kao da smo srbi da se medjusobno ubijamo. Smirite malo tenzije, muda ostavite za livadu neku pa se tamo sibajte, a ovdje malo vise o fudbalu konkretno.
19V22

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 30 avg 2023, 23:36

Tifo je napisao/la:
30 avg 2023, 23:23
Jednostavno! :kralj:

slika

Brate ne smijemo do Vrapcica pored Mostara, kazu da su protiv nasilja, al vrijeme je doslo da nas svi mrze .. :bow:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 30 avg 2023, 23:37

Argentina je napisao/la:
30 avg 2023, 23:25
RodjeniiBrato je napisao/la:
30 avg 2023, 23:20
Argentina je napisao/la:
30 avg 2023, 23:01
Nova generacija Velezovaca poprilicno prolupala:

1. Izmisljaju skandiranje za zlocinca
2. Izmisljaju napad na porodice
3. Podrzavaju klub da se smjeste ljudi u nehumane uslove - kavez
4. Pokusavaju sa svima biti kao dobri, a svima bi noz u ledja
5. Primitivizam na nivou sto se tice navijanja i ponasanja

Svi im krivi za sve, sve je do drugih, samo nije do njih.

P.S. Ne znam zasto gurate pricu da vas mi, Zeljovci, mrzimo i ne gotivimo. Nepotrebno izmisljanje.
Bio sam prisutan.
1. Nije bilo skandiranja za Praljka(izuzev par bolesnika sto su nesto dobacivali slobodan praljak i sl. i bili kasnije postidjeni i od RA parole i Zeljinih navijaca)
2. Nije bilo napada na porodice (isto klasicno verbalno dobacivanje par bolesnika)
3. Ne podrzavamo kavez sto smo i dokazali bojkotom utakmice
4. Ne zelimo biti ni sa kim dobri kao sto ti kazes osim eto sa pitarima jer se to vuce godinama od onog nesretnog slucaja i to mi je okej
5. Primitivizam sto se tice navijanja i ponasanja apsolutno ne razumijem, na osnovu cega? Standardna prepucavanja sa manijacima, mi vama par pjesama vi nama i to je to i tako sa svim grupama.

To sto RA i TM nisu u prijateljskim odnosima ne vidim razlog zbog cega se obicnim simpatizerima prijeti(drustvene mreze i forum huligani i njihove prijetenje). Uvijek je bilo bolesnika s obe strane i u masi ljudi mora se uvijek naci poneka budala, ali svi normalni ce uvijek osuditi i sprijeciti to. Tako da odnos RA i TM nema nikakve veze s ostalim navijacima. Stalno se iste price vrte, a i po Grbavici i u Mostaru svih zadnjih godina uvijek bude simpatizera koji dodju u privatnoj reziji i gledaju utakmicu bez izazivanja i provociranja i nisu imali nikakvih problema osim kao sto iznad napisao dobacivanja od par bolesnika. Ne mozes osudit Sarajlije i Mostarce na osnovu par tih bolesnih isfrustriranih ljudi koji do podne vole samo sebe a od podne ne vole ni sebe, takvih je uvijek bilo i bit ce. Iskuliras ih i cao.
Slazem se s tobom vecinu sto si napisao, osim da se fkt lizete sa pitarima, vasa stvar, ali ne kontam zasto toliko.

RA i TM nisu slika klubova, na kraju krajeva oni su na tribinine sa najmanje posjetilaca, navijaju pa su u fokusu, logicno.

Primitivizam se demonstrirao u Zenici sa onim divljanjem, meni iskreno uzas, kao sto mi je uzas i dobacivanje nasih prema vama sto si gore naveo, ali nije bilo u broju kao vase u Zenici.
Slazem se i u tome. Utakmica u kojoj je bio veliki broj navijaca koji znaju za Velez samo kada igramo sa Zrinjskim, a i u komsija je isti slucaj koji imaju isto kao i mi veliki broj navijaci koji samo za derbi znaju. Ne mozes ti nikome zabranit da dodje na utakmicu i ponasa se kako se ponasa. To su utakmice na kojima bude svakakve furde, ptsp-ovaca i slicno. I onda one stvari postanu neizbjezne. Znas i ti sam u kod vas u derbijima kakvih sve glava dodje i sve ti bude jasno
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 30 avg 2023, 23:39

Budite realni Rođeni, niste ni top 5 navijačkih grupa.
Bukvalno ste sa Poskocima u rangu... Što se prije pomirite sa istinom lakše će vam biti !

Tableta za spavanje i polahko
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 30 avg 2023, 23:39

Cernica22 je napisao/la:
30 avg 2023, 23:35
Dok vi medjusobno se.rete po forumu ultra grupe skupa crtu drze od Rumunije pa nadalje. Glupa prica, poziva se na neko nasilje i s jedne i s druge strane. Ne volimo se, ne moramo se ni voliti, ali treba sutra neko da zaplati glavom sto ode u glavni grad svoje drzave s porodicom na utakmicu ili u Mostaru ne daj Boze zbog vasih prepucavanja na forumu. Boli me k za Zelju dok ne igraju s nama, kao i za svaku drugu ekipu. Pravi se situacija kao da smo srbi da se medjusobno ubijamo. Smirite malo tenzije, muda ostavite za livadu neku pa se tamo sibajte, a ovdje malo vise o fudbalu konkretno.
To je valjda normalno svakoj navijackoj grupi koja podrzava svoju repku.

Vecinom ti forumasi ne idu na utakmice tako da cisto sumnjam da ce neko nekog napasti ako dodje sa porodicom.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 30 avg 2023, 23:41

Belegija je napisao/la:
30 avg 2023, 23:39
A ko ce obuzdati meraka i siftara? Morace se tu angazovati i unprofor
Janez, gurni šestar sebi u buljahu i spavanac

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 30 avg 2023, 23:43

Kamaga11 je napisao/la:
Cernica22 je napisao/la:

Vecinom ti forumasi ne idu na utakmice tako da cisto sumnjam da ce neko nekog napasti ako dodje sa porodicom.
Pa ovi 24/7 forumasi i mudonje sa facebooka i instagrama da sretnu nekog 1v1 u prolazu iz protivnicke skupine sageli bi glavu u pod i pozurili da se mimoidju
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 30 avg 2023, 23:45

Porediti Zeljeznicar i Velez u bilo kojem kontekstu je krajnje neumjesno i nekorektno. Bockati se na forumu okej a stvarati neki vjestacki animozitet i tenzije je cirkus i nepotrebno.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 30 avg 2023, 23:46

Meraak1921 je napisao/la:
30 avg 2023, 23:36
Tifo je napisao/la:
30 avg 2023, 23:23
Jednostavno! :kralj:

slika

Brate ne smijemo do Vrapcica pored Mostara, kazu da su protiv nasilja, al vrijeme je doslo da nas svi mrze .. :bow:
Pa ova ekipa bi im zabranila ulaz u vrapcice :opaopa:

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 30 avg 2023, 23:47

Kamaga11 je napisao/la:
Cernica22 je napisao/la:

Poenta je da se ovdje pise u ime grupe i slicne stvari. Debil merak spominje gostovanje kod nas, a frajer uredno svaku tekmu Zeljinu online na forumu.
Druga stvar je da se stvara negativna atmosfera na forumu koja se vrlo lako prenese na stadion pa se moze lagano desiti da negdje neko zaplati, a ponavljam nismo srbi nije nam furka da se medjusobno koljemo.
19V22

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 30 avg 2023, 23:48

Ja mislim da mnogi Velezovci ovdje ne idu uopste na utakmice, pogotvo ne moderator. Dan te yebo, lik na nasilje upozorava :urnebes: Gostujuca grupa tesko da moze napraviti ikakav problem sve i da hoce. Ako vi niste u stanju pretresti vlastite simpatizere i obezbijediti normalno da se odigra utakmica, onda zatvorite kapije i cao.
1921

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 30 avg 2023, 23:56

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
30 avg 2023, 23:48
Ja mislim da mnogi Velezovci ovdje ne idu uopste na utakmice, pogotvo ne moderator. Dan te yebo, lik na nasilje upozorava :urnebes: Gostujuca grupa tesko da moze napraviti ikakav problem sve i da hoce. Ako vi niste u stanju pretresti vlastite simpatizere i obezbijediti normalno da se odigra utakmica, onda zatvorite kapije i cao.
Mislim da je pričao o pojedinačnim ispadima , a to je na svakom stadionu uvijek moguće , 1 plastika/baklja/petarda od 1 čovjeka je dovoljna za incident većih razmjera.Takva se atmosfera stvorila , bespotrebna , da se više prate tribine nego sami teren.Definitivno nakon zadnje 3 međusobne utakmice , atmosfera se podgrijala i više nego što bi trebalo.
A ove gluposti što se pišu zadnjih 3-4 dana da je neko nekom "filijala" i tako to , u nedostatku validnih argumenata je baš bezveze.Šta treba , da svako na drugom stadionu mimo svog gleda kako živu glavu izvući , umjesto da fino sjedi i uživa u fudbalu , kao što je to bilo neki dan na Koševu kao najsvježiji primjer.
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 30 avg 2023, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 30 avg 2023, 23:57

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
30 avg 2023, 23:48
Gdje stoji da pozivam na nasilje, hajj nađi!
Lažeš!
Upozoravam da se poduzme sve da do istog ne dođe.
Protiv sam bilo koje vrste nasilja.

Ko god kaže da se ne osjeti naboj, laže!

Meni je briga da naš koji indijanac ne utrči na teren ili da kojim slučajem ne pogodi sudiju nečim.
Upravo zbog pretresa kakav jeste, upozoravam da se to postroži.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 30 avg 2023, 23:59

Prvo poluvrijeme egal, u drugom smo mi dosta bolji bili. Igman već od neke 30te minute krenuo sa sporim izvođenjem prekida, što se nastavlja još sa izležavanjem u drugom poluvremenu, a vrhunac je ona scena kada Amoah gura protivničkog igrača. Skandiranje nije bilo zbog toga, ili nečega vezano za to, nego zbog činjenice da je u toj svoj gužvi Rustemović dvaput po 30 metara loptu nosio jer su je igrači Igmana nabijali.
Na kraju poslije našeg gola, malo mi ciganišemo nažalost, i nadam se da se to ubuduće neće dešavati.
Rođeni, kakva je prognoza za vikend, ja se nadam korektnoj tekmi, sa korektnim suđenjem, pa nek bolji pobijedi.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 31 avg 2023, 00:01

Ja sam protivnik svakog na svoju ruku simpatizerskog odlaska na bilo koji stadion u nasoj ligi. Tu ti niko ne garantuje ni u Doboju da neces dobiti po nosu ako skocis da proslavis gol. Kralju ako nisi u prici i ako neces sa grupom u gostujuci sektor ostani kuci ili nemoj kasnije slinit ubili nas

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 31 avg 2023, 00:01

mostar_mo je napisao/la:
30 avg 2023, 22:41

Prvo su digli tenzije zbog tribine za gostujuce navijace ne bi li u toj prljavstini i peksinluku od izjava na tu temu izvukli prolaz.
Pa su nas onda nakon sto smo ih izbacili u kupu par kola poslije izvrijedjali najgrublje i najperdifnije spominjuci ratnog zlocinca Praljka.
Istovremeno su na istoku napali nase ljude sa porodicama koji su tu dosli da gledaju utakmicu.
Pa nas onda u toj istoj utakmici dobiju nakon onog famoznog faula nad nasim golmanom.
Bio sam prisutan.
1. Nije bilo skandiranja za Praljka(izuzev par bolesnika sto su nesto dobacivali slobodan praljak i sl. i bili kasnije postidjeni i od RA parole i Zeljinih navijaca)
2. Nije bilo napada na porodice (isto klasicno verbalno dobacivanje par bolesnika)
3. Ne podrzavamo kavez sto smo i dokazali bojkotom utakmice
4. Ne zelimo biti ni sa kim dobri kao sto ti kazes osim eto sa pitarima jer se to vuce godinama od onog nesretnog slucaja i to mi je okej
5. Primitivizam sto se tice navijanja i ponasanja apsolutno ne razumijem, na osnovu cega? Standardna prepucavanja sa manijacima, mi vama par pjesama vi nama i to je to i tako sa svim grupama.
Eh ovo je sada interesantno...dva navijaca Veleza koja tvrde da su bili na utakmici, a imaju potpuno suprotne opise navedenih događaja na Grbavici. Ko tu laže na kraju? Ja tipujem na ovog sto najavljuje neki napad na nas u nedjelju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Zvornicka
Kontakt:

Post Postao/la Zvornicka » 31 avg 2023, 00:02

mostar_mo je napisao/la:
30 avg 2023, 23:27
E ovako..na Grbavici sam bio protiv Zeljeznicara najmanje 15 puta od 1996.godine i prve poslijeratne uzakmice.
Odgovorno tvrdim da nigdje veceg seljakluka, krkanluka i animoziteta prema nama nisam dozivio na tribinama. Bio je taj jedan period oko 2005.kad su odnosi bili ok , al uglavnom cigani bili i ostali.
Sjecam se istih tih primitivnih izljeva na sjeveru u nekoliko navrata , sta je rodjeni ba...sjedite dole jeboo vas Velez.
Ma romine prave , nisu oni Caci pjevali na derbijima poslije rata bezveze. Rominska ostavstina.
A ne sjecas se je li kad ste davali pocasni gol za 6:1 iz penala pa vam citav stadion iz sazaljenja aplaudirao? To se lako zaboravi izgleda, ali pamtis kad ti neko iz zaj.ebancije kaze sta je rodjeni.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 31 avg 2023, 00:03

Suki46 je napisao/la:
30 avg 2023, 23:56
Neki pojedinacni ispad je uvijek moguc, ali lik dramaticno prica o utakmici kao da ce igrati Izrael i Palestina. Sta bi mi ili vi trebali kad dolazi Borac ili Zrinjski, eto derbi da ne spominjem? Malo ostrije mjere osiguranja i to je to. Valjda su u stanju to odraditi, pa nije im prva takva utakmica da organizuju, ako i bude takva.
mozak je napisao/la:
30 avg 2023, 23:57
Gdje stoji da pozivam na nasilje, hajj nađi!
Lažeš!
Napisao sam da upozoravas. Procitaj post jos jednom i promijeni nick.
Zadnja izmjena: Amidzatvojnajdrazi, dana/u 31 avg 2023, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
1921

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 31 avg 2023, 00:04

Previse su Mostarci umislili da su bitni,de ljudine igrajte fudbal i ne pozivajte na nasilje i slicne gluposti.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 31 avg 2023, 00:10

Zato i mislim da nema potrebe da se dižu tenzije i sve to , nego da se razmišlja u pravcu kako ovaj prvi da drugog pobjedi na terenu u nedjelju pošteno.
Da i ti , i svi vi u nedjelju koji hoćete na utakmicu da idete dole , ne razmišljate kad sjednete na npr sjever , kako će vam dlaka na glavi faliti.
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 31 avg 2023, 00:13, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, jurisicduska, mnon46 i 26 gostiju.