FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa mislio sam na Civica(on) da ide na stopera kad se Kape vrati na lijevog beka
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Sjenjak1919
- Kontakt:
SLOBODA ILI NIŠTA
Trebamo mi sad Čivića poslat na posudbu u Zavod za zapošljavanje.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mujkanovic radi odlican posao
.....svaka mu cast, za ovoliko malo vremena napraviti respektabilnu ekipu sa domacim momcima koja se takmici u drugom rangu.....iskreno, nisam ocekivao ovakav razvoj dogadjaja, mislio sam da cemo skroz potonuti a ispade da to puno bolje izgleda nego protekle cetiri godine....samo da ga ne miniraju, a mislim da ce on njih minirati lagano.....

🔴⚫️
Mujkanović je i prošli mandat nalazio igrače, zna sistem jer već ima igračku u Kikačima. U suštini čovjek razumije se, oni indijanci što su Slobodu doveli ovdje su diletanti koji gledaju svoju korist.
Sa milion km od grada i sponzorima Mujkanović može sklopiti finu ekipu za 1. Federalnu. Da li će biti dovoljno za ulazak??? Za sada igraju dobro
Sa milion km od grada i sponzorima Mujkanović može sklopiti finu ekipu za 1. Federalnu. Da li će biti dovoljno za ulazak??? Za sada igraju dobro
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ovako se gradi ekipa i odmah vidis da li to lici na ekipu ili je promasaj......doveli su vjerovatno velik broj NN igraca napravili selekciju, a selekciju rijetko ko zna napraviti, treniras, igras utakmice i detektujes gdje skripi.....Nala definitivno zna svoj posao odlicno, ja mu skidam kapu da je za ovako rekordno kratko vrijeme napravio ekipu koja ima glavu i rep, normalno to ce sve bolje i bolje izgledati, a vec se iz aviona vidi da je na pravom putu. Ocekujem totalnu dominaciju Slobode na proljece ako srucnjaci za ispadanje iz PL nesto ne u.seru.
🔴⚫️
Koliko su loši i on bi im bio pojačanje.
Nego satnica idealna, izgovora nema. Hajmo ekipu podržat na Zapadu, ove moramo dobit. Raduje me činjenica da ne primamo mnogo golova, sve fercera zasad. Neka tako ostane i poslije 4.kola.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Dajte neko ko je blizak upravi nek im kaze da i plakste lijepe na vise mjesta u gradu, nek malo animiraju raju. Ne prate svi fb.
Volim tebe, više od sebe
Vala bas, jedno vrijeme su stavljali svugdje i prestadose. Makar mogu te sitne stvari popraviti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nek nam daju dozvolu i mi s foruma mozemo to zavrsit, ako se vec oni ne zele zamarati s tim i ako misle da nije bitno.
Volim tebe, više od sebe
100%. Nek nas 10 hoce lijepiti, svakom po 10-15 plakata i lijepi. To je pola sata posla ko ima auto. Al hoce gospoda da im ljudi mole da im lijepe plakateantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 18:55Nek nam daju dozvolu i mi s foruma mozemo to zavrsit, ako se vec oni ne zele zamarati s tim i ako misle da nije bitno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Luka Merdović je novi fudbaler našeg kluba. Ugovor je potpisao na godinu dana. U svojoj prvoj izjavi kaže da je sretan zbog dolaska u klub kao što je Sloboda i da će nakon odlične prethodne sezone, svojim nastupima doprinijeti plasmanu Slobode u Premijer ligu BiH.
#SamoSloboda
Dobrodosao Luka!
#SamoSloboda
Dobrodosao Luka!
SLOBODA ILI NIŠTA
-
- Kontakt:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Svaka cast UG Slobodasi i ostalim navijacima koji su se pobunili protiv onih plahti sto TC stavlja tj prekriva nase legende ( Huku, Soka, Secera, Licu itd) a nikad nece imati niti jednu legendu. Ti ljudi nisu samo bili legende Slobode, vec i najbolji ambasadori grada Tuzla, a neki i reprezentativci bivse Juge
Vidim da su neki gradski vjecnici pokrenuli inicijativu da se zaustavi to njihovo redanje plahti preko nasih legendi
Bravo za taj postupak
Vidim da su neki gradski vjecnici pokrenuli inicijativu da se zaustavi to njihovo redanje plahti preko nasih legendi
Bravo za taj postupak

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Merdovic vam je prejjak igrac, ne znam na koliko je sarno, ali pojacanje za PL osim ako ne budete imali neke vece ambicije
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Nikog sad da kaže kako je Simon prije 20 dana najavio Zajebanciju zvanu Merdović...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, VivaLaLiberta i 22 gosta.