Premijer liga BiH - aktuelno

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la let3 » 31 avg 2023, 00:11

19vendetta87 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:01
mostar_mo je napisao/la:
30 avg 2023, 22:41

Prvo su digli tenzije zbog tribine za gostujuce navijace ne bi li u toj prljavstini i peksinluku od izjava na tu temu izvukli prolaz.
Pa su nas onda nakon sto smo ih izbacili u kupu par kola poslije izvrijedjali najgrublje i najperdifnije spominjuci ratnog zlocinca Praljka.
Istovremeno su na istoku napali nase ljude sa porodicama koji su tu dosli da gledaju utakmicu.
Pa nas onda u toj istoj utakmici dobiju nakon onog famoznog faula nad nasim golmanom.
Bio sam prisutan.
1. Nije bilo skandiranja za Praljka(izuzev par bolesnika sto su nesto dobacivali slobodan praljak i sl. i bili kasnije postidjeni i od RA parole i Zeljinih navijaca)
2. Nije bilo napada na porodice (isto klasicno verbalno dobacivanje par bolesnika)
3. Ne podrzavamo kavez sto smo i dokazali bojkotom utakmice
4. Ne zelimo biti ni sa kim dobri kao sto ti kazes osim eto sa pitarima jer se to vuce godinama od onog nesretnog slucaja i to mi je okej
5. Primitivizam sto se tice navijanja i ponasanja apsolutno ne razumijem, na osnovu cega? Standardna prepucavanja sa manijacima, mi vama par pjesama vi nama i to je to i tako sa svim grupama.
Eh ovo je sada interesantno...dva navijaca Veleza koja tvrde da su bili na utakmici, a imaju potpuno suprotne opise navedenih događaja na Grbavici. Ko tu laže na kraju? Ja tipujem na ovog sto najavljuje neki napad na nas u nedjelju
Oni bi volili da se to skandiralo, to je morbidno. Vidis da istrajavaju sa tim konfabulacijama.

Pijacari su bas bolesni.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 31 avg 2023, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 31 avg 2023, 00:11

Kakav naboj vi debili niste bitni imate jedan trofej kupa sve ove godine. Najgore psovke sam dozivio u vrapcicima a mislio sam da smo "nasi". Jedan od vecih seljakluka u ligi je u Vrapcicima.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 31 avg 2023, 00:12

RodjeniiBrato je napisao/la:
30 avg 2023, 23:20
Ne mozes osudit Sarajlije i Mostarce na osnovu par tih bolesnih isfrustriranih ljudi koji do podne vole samo sebe a od podne ne vole ni sebe, takvih je uvijek bilo i bit ce. Iskuliras ih i cao.
Kao neko ko je mnogo vremena proveo i u jednom i u drugom gradu, slažem se.

Da Veležom smatram 5-6 bolesnika ovdje bez čijih odvratnih komentara ne može proći ni jedna Željina utakmica takmičarska, prijateljska, press konferencija, skupština redovna, vanredna - Veležu bih želio isto što i Sarajevu ako ne i gore. Tako da sve "negativne" komentare koje napišem odnose se upravo na te "intelektualce". Ne vidim razlog da me uopšte zanima njihovo simpatisanje Sarajeva uz ogromnu mržnju prema nama, ne vidim zašto bi me to zanimalo uopšte. Svakako treba uzeti u obzir da se par njih zapravo našali zbog nekih naših koji se brzo upale, dok ih zapravo boli k i za jedne i za druge. Nego je problem što su tih 5-6 ovdje i neki na socijanim mrežama poprimili taj pitarski nekvalitetan smisao za humor karakterističan za low-budget nargilla barove na čaršiji i low-budget kafane gdje je higijena nula. Valja to čitat nekome ko je ovdje zbog nogometa. Ne samo da su poprimili taj loš smisao za humor, nego su ga učinili još odvratnijim. Sad da njih smatram predstavnicima svih navijača Veleža, ne. Ali da je sve više i više toga, stvarno jeste.

Sa druge strane, nisam primjetio kod navijača Zrinjskog da se nešto pretjerano bave sarajevskim derbijem, da jedne simpatišu, a drugima jedu ****, itd. Vidio sam onda kada su ih neki naši poletjeli optuživat za namještanje utakmica sa Sarajevom i to je to, bilo mi je i za razumjeti. Ali za bilo kakav uspjeh u Evropi čestitat ću i vama i njima, kao što sam i do sada to radio. U ligi volim samo Želju, a svi drugi su mi neugodni protivnici i konkurenti koji te mogu pobjedit i zasluženo i nezasluženo. Klub iz Prve lige federacije mi može biti, kako ljudi ovdje vole reći "simpatičan", samo dok je tamo.

Neki su ovdje spominjali ulizivanje ultrasima, nemam razloga da biram između dva kluba u BiH kad to nikakve veze sa Željom nema. Ovako kad gledam njemački fudbal, večinom su mi simpatični klubovi, izuzetak je Borussia Monchengladbach koja mi se gadi.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 31 avg 2023, 00:21, ukupno mijenjano 6 puta.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 31 avg 2023, 00:14

Meraak1921 je napisao/la:
30 avg 2023, 23:41
Belegija je napisao/la:
30 avg 2023, 23:39
A ko ce obuzdati meraka i siftara? Morace se tu angazovati i unprofor
Janez, gurni šestar sebi u buljahu i spavanac
Jesi ti onaj sto ismijava mrtve ljude na forumu ? Majku ti sebi oplodio, pa jos pises :bow:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 31 avg 2023, 00:15

Mislio sam da smo nasi on za Zelju navija mi za Velez :rol:

Kralju to je devedeset minuta gdje majku rodjenu ne mogu a ne tebe kada zavrsi utakmica idemo na pivu koji ti je sentimentalni qrac :mrgreen:

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 31 avg 2023, 00:18

NazorUso je napisao/la:
31 avg 2023, 00:14
30 avg 2023, 23:41
Belegija je napisao/la:
30 avg 2023, 23:39
A ko ce obuzdati meraka i siftara? Morace se tu angazovati i unprofor
Janez, gurni šestar sebi u buljahu i spavanac
Jesi ti onaj sto ismijava mrtve ljude na forumu ? Majku ti sebi oplodio, pa jos pises :bow:

Vec sam se izjasnio, a ovim putem da se izjasnim sto se tice tvoje mame .. reci joj da nisam raspolozen da je burgijam u p icu, da ne bi izaso jos kakav debilko poput tebe, reci joj od danas samo u buljahu , tad je najsigurnije

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 31 avg 2023, 00:19

Suki46 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:10
Zato i mislim da nema potrebe da se dižu tenzije i sve to , nego da se razmišlja u pravcu kako ovaj prvi da drugog pobjedi na terenu u nedjelju pošteno.
Da i ti , i svi vi u nedjelju koji hoćete na utakmicu da idete dole , ne razmišljate kad sjednete na npr sjever , kako će vam dlaka na glavi faliti.
Slazem se u potpunosti, i treba spustiti tenzije. Ja samo kazem da su se ljudi usplahirili, a sve je u njihovim rukama jer su oni domacini. Ne trebaju nama nista da sugerisu, nego da iskontrolisu vlastite navijace. Znaci, odradite sve kako treba i sve ce biti OK. Najmanje problema se moze ocekivati od samih grupa, a najvise od ljudi na simpatizerskim tribinama.
1921

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 31 avg 2023, 00:20

Smirimo tenzije, sjetimo se nekih boljih starih vremena
Hej hej hej horde zla su gej
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 31 avg 2023, 00:20

mma_hz je napisao/la:
11 maj 2023, 22:11
11 maj 2023, 22:07
FKSDoGroba je napisao/la:
11 maj 2023, 22:04

slika

Brat nas fksdogroba - svrshimo mu na celavu wuglu, mozda koja dlaka i naraste

slika
Jel realno da si ovu sliku stavio da se pokusavas sprdati?

Da se ne zaboravi sta je postavio jado. Polako, nahodat ces :bow:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 31 avg 2023, 00:22

Ma sine izvinuo se 38puta, Bog mi je svjedok da nisam znao da je preselio, ajde sad spavanac debilko balavi

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 avg 2023, 00:23

Kakve tenzije tri nervozna srednjoskolca pred pocetak skolske godine iskaljuju bijes na forumu sportskog portala
NEMA NAZAD

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 31 avg 2023, 00:25

31 avg 2023, 00:20

Hajde da se i ja malo ubacim, nekad se smatralo da nama puštaju za titulu. :mrgreen:

Da li je bilo namješteno ili nije, nemam pojma, ako jeste navijači su im bili ono baš protiv toga, bojktovali su narednu domaću. Ali Bgm dobiše tad Borca 2:0, s kojim smo se borili za titulu. :D

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 31 avg 2023, 00:27

Ma nek rodjeni svoje pregledaju, Manijaci ce biti pretreseni goli ko i svaka grupa gdje god da gostuje po drzavi.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 31 avg 2023, 00:30

31 avg 2023, 00:22
Ma sine izvinuo se 38puta, Bog mi je svjedok da nisam znao da je preselio, ajde sad spavanac debilko balavi
Lazes kuyice, lazes. Prepao se pa izbrisao... S razlogom, moram priznati. LaHku noc, i cuvaj se :*

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 31 avg 2023, 00:31

NazorUso je napisao/la:
31 avg 2023, 00:30
Lazes kuyice, lazes. Prepao se pa izbrisao... S razlogom, moram priznati. LaHku noc, i cuvaj se :*
Prepao se tebe sigurno strasnog momka iz Olova, a ni Merak nije iz Sarajeva svakako.

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 31 avg 2023, 00:32

Lewy21 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:25
31 avg 2023, 00:20

Hajde da se i ja malo ubacim, nekad se smatralo da nama puštaju za titulu. :mrgreen:

Da li je bilo namješteno ili nije, nemam pojma, ako jeste navijači su im bili ono baš protiv toga, bojktovali su narednu domaću. Ali Bgm dobiše tad Borca 2:0, s kojim smo se borili za titulu. :D
Ne ide mi u glavu da je ovoliki downgrade dozivio Zeljo kad vidim Viscu i Sehica recimo prije, a sada tipa Turunjanin i slicno. Jeste li vi grohnuli finansijski s dolaskom uprave onoga iz Travnika Selimovica njegovom zaslugom ili je to ranije pocelo?
19V22

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 31 avg 2023, 00:33

Kamaga11 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:31
NazorUso je napisao/la:
Prepao se tebe sigurno strasnog momka iz Olova, a ni Merak nije iz Sarajeva svakako.
Podrzi brata ✌️❤️

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 31 avg 2023, 00:36

NazorUso je napisao/la:
31 avg 2023, 00:33
Kamaga11 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:31
NazorUso je napisao/la:

Podrzi brata ✌️❤️
Ne podrzavam sta je uradio, ali je uradio u neznanju o preminulom covjeku. Nije korektno ali ako nista izvinuo se. Smijesnije je sto ti prijetis, a jedan od drugog udaljeni kilometrima i kilometrima.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 31 avg 2023, 00:42

Cernica22 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:32
Ne ide mi u glavu da je ovoliki downgrade dozivio Zeljo kad vidim Viscu i Sehica recimo prije, a sada tipa Turunjanin i slicno. Jeste li vi grohnuli finansijski s dolaskom uprave onoga iz Travnika Selimovica njegovom zaslugom ili je to ranije pocelo?
Ufff teška tema :mrgreen:

Ma ranije, negdje od 2014 je to krenulo, pa smo sa pokojnim Odom, omladinom i par dokazanih igrača za našu ligu napravili jednu simpatičnu ekipu. Onda smo prodali Rijada i Amira, pa je onda opet krenulo. Neki igrači bojktovali Odu, pa onda smjena, pa kamioni prevara od igrača i trenera, gdje smo uboli sa 3-4 igrača koji su bili osuđeni na igranje sa ljudima za koje mi nije jasno zašto su se uopšte bavili ovim sportom profesionalno. Za onu prevaru Slavka Petrovića smo umislili da je najbolji trener u BiH, to ti dovoljno govori. Na to su se i potrošile pare, a dolazak Nihada, Violine i ostalih grobara je samo dodatno pogoršao stvari. Zbog tih potrošenih para i novih dugova i nemamo za bolje, zato i ne volim kad se krive Bekrić i uprava.

Turanjanin mi se čini okej, treba mu dati vremena. Draži mi je svaki trenutni igrač od onih prevara koje su se kao borile za titule. Ja sam zadovoljan.

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 31 avg 2023, 00:46

Lewy21 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:42
Cernica22 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:32
Ufff teška tema :mrgreen:

Ma ranije, negdje od 2014 je to krenulo, pa smo sa pokojnim Odom, omladinom i par dokazanih igrača za našu ligu napravili jednu simpatičnu ekipu. Onda smo prodali Rijada i Amira, pa je onda krenulo. Neki igrači bojktovali Odu, pa onda smjena, pa kamioni prevara od igrača i trenera, gdje smo uboli sa 3-4 igrača koji su bili osuđeni na igranje sa ljudima za koje mi nije jasno zašto su se uopšte bavili ovim sportom profesionalno. Na to su se i potrošile pare, a dolazak Nihada je samo pogoršao stvari.

Turanjanin mi se čini okej, treba mu dati vremena. Draži mi je svaki trenutni igrač od onih prevara koje su se kao borile za titule.
Ma Turanjanina ili kako vec sam uzeo za primjer jer imam osjecaj da je dosao daj sta das za rotacije. Kako sam pogledao ovaj sazetak sto si stavio i sjetio se ovih imena od prije 13, 14 godina upalo mi u oci da je drasticni snizen kriterij. Ybg sto se kaze ispruzi se koliko ti je jorgan dug, tako nam je vecini. Hvala ti na odgovoru to me interesovalo bas.
19V22

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 14 gostiju.