Oni bi volili da se to skandiralo, to je morbidno. Vidis da istrajavaju sa tim konfabulacijama.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 00:01mostar_mo je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:41
Prvo su digli tenzije zbog tribine za gostujuce navijace ne bi li u toj prljavstini i peksinluku od izjava na tu temu izvukli prolaz.
Pa su nas onda nakon sto smo ih izbacili u kupu par kola poslije izvrijedjali najgrublje i najperdifnije spominjuci ratnog zlocinca Praljka.
Istovremeno su na istoku napali nase ljude sa porodicama koji su tu dosli da gledaju utakmicu.
Pa nas onda u toj istoj utakmici dobiju nakon onog famoznog faula nad nasim golmanom.
Eh ovo je sada interesantno...dva navijaca Veleza koja tvrde da su bili na utakmici, a imaju potpuno suprotne opise navedenih događaja na Grbavici. Ko tu laže na kraju? Ja tipujem na ovog sto najavljuje neki napad na nas u nedjeljuBio sam prisutan.
1. Nije bilo skandiranja za Praljka(izuzev par bolesnika sto su nesto dobacivali slobodan praljak i sl. i bili kasnije postidjeni i od RA parole i Zeljinih navijaca)
2. Nije bilo napada na porodice (isto klasicno verbalno dobacivanje par bolesnika)
3. Ne podrzavamo kavez sto smo i dokazali bojkotom utakmice
4. Ne zelimo biti ni sa kim dobri kao sto ti kazes osim eto sa pitarima jer se to vuce godinama od onog nesretnog slucaja i to mi je okej
5. Primitivizam sto se tice navijanja i ponasanja apsolutno ne razumijem, na osnovu cega? Standardna prepucavanja sa manijacima, mi vama par pjesama vi nama i to je to i tako sa svim grupama.
Pijacari su bas bolesni.