Moje mišljenje je da treba ići na pobjedu,pa kasnije šta nam Bog da.Istina da razlika u novcu nije velika al zar mi ne bi od Liverpoola i sličnih mogli dobiti dobar novac od TV prava,zna li netko kako to ide,ide li tu nama išta?Znam da u FA kupu klubovi napune čitav godišnji budžet kad im prvoligaš dođe.DTzmu30 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 16:08Zapravo, pravo pitanje bi trebalo biti što je nama bolje, skupine EL ili ECL. Pogotovo u ovom trenutku kad nismo uspjeli još ništa od pravih pojačanja potpisati. A i izgleda da nećemo, jer za pravo pojačanje mi nemamo novca.
Ozbiljni igrači neće ovdje doći bez 30 000 - 40 000 euro/mjesec, a mi to ne možemo platiti.
Europa Liga donosi nešto više novca u startu, potencijalno veću zaradu za osvojeni bod(ove), ali budimo realni. Tu su svi klubovi prejaki za nas.
Strah me i pomisliti dvomeča sa Liverpool-om![]()
Konferencijska liga je trenutno nama "pristupačnija", ali isto možemo izvući skupinu pa da se na nama popravlja gol razlika.
A s druge strane, ako bismo izvukli nešto lošije klubove, pa sa kojom pobjedom možemo anulirati nešto veću početnu zaradu koju nudi EL.
U svakom slučaju, sutrašnja utakmica nam je bonus utakmica. Opušteno i hrabro, pa šta god bude.
Što se pojačanja i plaća tiče,je*biga mi i ovo što smo zaradili dobijamo tek kasnije,jedino što možemo malo se isprsit s ovim što imamo.A i treba paziti na svlačionicu,nije dobra stvar kad bi se pravio velik jaz u plaćama.