Premijer liga BiH - aktuelno

Unknown12
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Unknown12 » 31 avg 2023, 00:53

idemo po titulu :bih:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 31 avg 2023, 00:54

mozak je napisao/la:
30 avg 2023, 22:57
Nažalost, navijači Želje nisu dobrodošli na naš stadion.
Tome su prvo doprinjeli ljudi iz njihove Uprave koja se onako seljački ponjela prema našem klubu i našim navijačima.
Onda su njihovi navijači pjevali one gnuzne parole a naši ih postidili sa transom.
Zatim je nastavio onaj klown sa svojom predstavom.
Zahvaljujući sudijama, otišli su u Evropu koju bi mi igrali.
Ove sezone su nastavili u još većem ritmu lopovluka i seljakluka i zbog toga ih mrzimo.
Trenutno, nema mržeg kluba među veležovim navijačima.

Preporučujem navijačima Želje da ne dolaze u privatnom angažmanu.
Ja sam apsolutno protiv bilo kakvog nasilja!
Situacija je takva da se mogu očekivati pojedinačni ispadi.
Jel realno ovo :tokralju: :urnebes:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 31 avg 2023, 00:55

Cernica22 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:46
Ma Turanjanina ili kako vec sam uzeo za primjer jer imam osjecaj da je dosao daj sta das za rotacije. Kako sam pogledao ovaj sazetak sto si stavio i sjetio se ovih imena od prije 13, 14 godina upalo mi u oci da je drasticni snizen kriterij. Ybg sto se kaze ispruzi se koliko ti je jorgan dug, tako nam je vecini. Hvala ti na odgovoru to me interesovalo bas.
Upravo, sada su nam ti igrači "daj šta daš za rotacije" zlata vrijedni i već smo imali neke koristi od njih. Ja sam za sada zadovoljan sa Turanjaninom i Biberom npr, za Drlju vjerujem da može bolje i da ima u glavi neki problem. Par igrača kojima smo spominjali svašta su napredovali od kako je Nermin šef, dok su oni što su već dobri bili dodatno napredovali. Na to se mi oslanjamo sad najviše, ni ja da se nešto pitam ne bih nazor trošio pare. Prije svega, ti nekoga možeš predstaviti kao veliko pojačanje, a da na kraju više hajra imaš od Bibera i Turanjanina (veoma moguća stvar). Drugo, napraviš veliku razliku između plata i podižeš ljestvicu za plate, to se baš nama već ranije pokazalo kao katastrofa potez. Bolje je ovako, šta god uspiju ja sam tu da podržim. Sada dođem na Grbavicu da ni jednom ne osjetim potrebu da spomenem nešto našem igraču, krivo mi je ako ne završi dobro ali ništa im ne zamjerim, a tako nije bilo prije 5 godina naprimjer. Da krenemo nešto nazor, kroz pola godine bi se počele dešavati stvari koje su dovele do toga da se čudiš kako se to kriterij smanjio. Zato je ovako najbolje. ;)

Nema na čemu!
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 31 avg 2023, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 31 avg 2023, 00:57

Kamaga11 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:36
NazorUso je napisao/la:
31 avg 2023, 00:33
Kamaga11 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:31

Prepao se tebe sigurno strasnog momka iz Olova, a ni Merak nije iz Sarajeva svakako.
Podrzi brata ✌️❤️
Ne podrzavam sta je uradio, ali je uradio u neznanju o preminulom covjeku. Nije korektno ali ako nista izvinuo se. Smijesnije je sto ti prijetis, a jedan od drugog udaljeni kilometrima i kilometrima.
Nije rijec o jednom pa da kazes slucajno vec je postavio i drugog brata koji je preselio

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 31 avg 2023, 01:17

mosarajvosa83 je napisao/la:
31 avg 2023, 00:57
Kamaga11 je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
31 avg 2023, 00:33

Podrzi brata ✌️❤️
Ne podrzavam sta je uradio, ali je uradio u neznanju o preminulom covjeku. Nije korektno ali ako nista izvinuo se. Smijesnije je sto ti prijetis, a jedan od drugog udaljeni kilometrima i kilometrima.
Nije rijec o jednom pa da kazes slucajno vec je postavio i drugog brata koji je preselio
Ma jbg sta da ti kazem. Momak nije iz Sarajeva i vjrv nije znao nista. Ako je znao njemu na dusu nek ide sto kazu. Rivali smo i sve ali nismo retardirani da gazimo po mrtvima.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 31 avg 2023, 01:22

mozak je napisao/la:
Tome su prvo doprinjeli ljudi iz njihove Uprave koja se onako seljački ponjela prema našem klubu i našim navijačima.
Onda su njihovi navijači pjevali one gnuzne parole a naši ih postidili sa transom.
Ove sezone su nastavili u još većem ritmu lopovluka i seljakluka i zbog toga ih mrzimo.

Je.bo.te svak' radi ovakvih pisanja ima smisla Dodikov zakon.

Zamisli sta i kakve projekcije on ima u glavi kad ovako nesto napise. Ovo nam ne bi pisali ni Delije i Grobari...

Smijemo li ljeti skoknut do Starog mosta i do Fortice? Hoce li nas bacat u Neretvu?

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 31 avg 2023, 03:05

dragi nasi manejaci ,bujrum na stadion Rodjeni,necemo vas biti necemo tuci,uvalit ce mo vam tricu i poslati lagano kuci :salut: .Moramo vam vratiti za onu ofirnu kradju iz proslog prvenstva kad ste nam bukvalno oteli Evropu (zajedno sa kradjom protiv Posusja) Ne treba biti nikakvih nereda(nisam za to) nek svak navija za svoje ali da ce mo vam vratiti za kradju to ce se sigurno desiti ,poginut ce na terenu ali se dug mora naplatiti :kafa: Jos samo da vidimo koga ce nam savez dodjeliti da dijeli pravdu jer je to jako bitna stvar ,to bi vas jedino moglo spasiti da vam daju Sivca da vam pomogne samo ne znam bi li smio doci u Mostar da sudi opet utakmicu protiv vas ,to bi mu bio jako riskantan potez,ali vidit cemo. Uglavno vidit ce te sve da vam ne pricam.Raju bi zamolio da se suzdrze od bilo kakvih losih namjera prema gostima iz glavnog grada jedine nam BiH ,nek ljudi dodju normalno na utakmicu :salut: (necemo se mi ponasati seljacki ako se drugi ponasaju tako prema nama,moramo praviti razliku) Uglavnom bice "veselo" u nedelju :opaopa:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 31 avg 2023, 07:03

Koje frustracije i kakvi sve jadovi oslobodjeni straha pod nickom pisu ovdje.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 31 avg 2023, 07:04

Patetični mi ovi pokušaji Manijaka da zakuhaju između HZ i RA, svaki drugi post neko baca kost "ej pokrali vas na Koševu".

Nevjerovatno, zna se šta je krađa, a šta loša sudijska odluka. Evo sinoć npr, Igman nije pokraden ali je oštećen lošom odlukom pomoćnog i vjerovatno je Amoah trebao dobiti crveni. Velež je oštećen na Koševu za penal, Tuzla je pokradena prošlo kolo na Grbavici, Velež je pokraden u direktnoj borbi za evropu u zadnjim kolima na Grbavici prošle sezone itd

Može se biti u dobrim odnosima u okviru normalnog sportskog rivalstva. Trolova i provokatora će uvijek biti u svim skupinama.

Moj ponos kao navijača Sarajeva je bilo sjediti na Koševu na zapadu sa 3-4 Pitara a pored mene 7-8 Veležovih navijača u dresovima sa djecom. Normalno gledamo i komentarišemo utakmicu, ljudi ustali na himnu, mi aplaudirali na parole za Markale i Vedrana.

Bez provokacija, da je Velež poveo, pa naravno da nas ljudi ne bi provocirali kao što bi i ja šutio da dođem u Mostar na gol Sarajeva.

To su priče koje treba forsirati.

Ja sam počeo ići na derbije kada na Grbavici nije bilo koridora policije na sjeveru, dijelio nas red stolica i nije bilo problema.

Nažalost, nova navijačka a i ove starije generacije pomahnitali furajući se na beogradsku navijačku scenu u kojoj si faca ako se prijeti smrću.

Nekad se rivalstvo ogledalo u dobroj zafrkanciji i jakim forama.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 31 avg 2023, 07:09, ukupno mijenjano 4 puta.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 31 avg 2023, 07:06

Čuj nismo dobrodošli, da nije šinteraj zadužio gostujuću "tribinu"?
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Riquelme
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme » 31 avg 2023, 07:36

inzomni je napisao/la:
31 avg 2023, 01:22
mozak je napisao/la:

Je.bo.te svak' radi ovakvih pisanja ima smisla Dodikov zakon.

Zamisli sta i kakve projekcije on ima u glavi kad ovako nesto napise. Ovo nam ne bi pisali ni Delije i Grobari...

Smijemo li ljeti skoknut do Starog mosta i do Fortice? Hoce li nas bacat u Neretvu?
Skočili ste na čovjeka @mozak a on napisao svoje viđenje situacije i pritom ističe da je on sam protiv bilo kakvog nasilja .. + napisao još "..NAŽALOST, navijači Želje nisu dobrodošli na naš stadion..."

jbt čitajte malo, i razmislite bar na sekund o tome što ste pročitali..
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 31 avg 2023, 07:47

BarbareZeljin je napisao/la:
30 avg 2023, 21:08
jurisicduska je napisao/la:
30 avg 2023, 20:57
30 avg 2023, 20:51
Amoah gurnu igraca jos dok je na podu prijeti sudija samo zuti karton,sta treba za crveni da ga prebije?

Nema crvenih penala offsidea na grbavici osim ako su u korist Željezničara. Pročitaj propozicije takmičenja za 2023/24 sezonu. I nemoj vise gluposti pisati.
Hajde postedi nas tvoje realnosti.
Da se razumijemo ne podrzavam nikakve ciganluke i slicne stvari od svog kluba.Ali prije ili kasnije svako radi ovakve stvari.
Ali kad Zeljo zadrzava i ne ubacuje loptu onda drama. Kad rade to vasi,nema te da filozofiras. Tada su legende. Treba Zuka da digne milion igracu za te poteze
Kad protiv Zelje ne svira penal,vrafis se na forum. Kad ne svira za Velez. Onda je objasnjenje da u ljudskom tijelu kuk je najveci organ i se po potreba FKS pomjera u razlicitim smjerovima.
Duska postedi nas svog postenja i realnosti.
:tokralju:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 31 avg 2023, 07:48

Ne možeš ti objasniti plavim da je upravo ovo što vico i savez žele. Da se mi međusobno koljemo, da svu pažnju i energiju usmjerimo ka jedni drugima, a da on i ekipa kroje poredak i rade šta god žele. Znači na našu adresu stiže poruka o gostujućoj tribini. Naša uprava napravi istu kako je rečeno. Plavi bivaju revoltirani i od tada sve sve apsolutno što smo gradili pada u vodu. Uzvraćaju nam tako što su iskopali rupu ispred Grbavice i rekli da nisu u mogućnosti objezbjediti dolazak RA.. dječije fore. Zamislite da su odnosi na relaciji Mostar - Sarajevo čisti, uredni i BRATSKI, te da nam jedini neprijatelj bude zajednički, a to je savez na čelu sa vicom. Uvjeren sam da bi imali čistu ligu, da se naši klubovi nebi blamirali u Europi i da bi zdravo disali.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 31 avg 2023, 07:52

najbolja solucija za bh fudbal bi bila da se plava kurvetina sa pruge i ovaj seoski klub sa proplanka šireg kruga vrapčića ugase i dekretom zabrane.. Koljete se ovdje, a pravo da vam kažem, popiša vas ostatak BH i jedne i druge, seljačine seljačke, jednima vrhunac smilje i pijaca a drugima vrhunac iz foče i sandžaka uhvatit se saraaaaaaaaaaaajva kaže pitanje je samo kad sandžo izađe iz autobusa ako izađe u pofalićima navijače za željA a ko izađe u Vogošći navijaće za menstrualne divove... A za velež navijaju samo oni što imaju stolove na vrapčićkoj pičićkoj pijaci... Kad vidim ono "MOSTAR" prasnem u smijeh, pa možemo onda i mi staviti SLOBODA MOSTAR; tu smo nedgje u dodirnim tačkama s atim velegradom
Samo Sloboda | COYG

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 avg 2023, 07:56

ne pismen si
Koševo Zapad

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 31 avg 2023, 07:57

Kamaga11 je napisao/la:
31 avg 2023, 01:17
31 avg 2023, 00:57
Kamaga11 je napisao/la:

Ma jbg sta da ti kazem. Momak nije iz Sarajeva i vjrv nije znao nista. Ako je znao njemu na dusu nek ide sto kazu. Rivali smo i sve ali nismo retardirani da gazimo po mrtvima.
Isti ste cim mu nalazis opravdanje !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 31 avg 2023, 07:58

fanaticRA je napisao/la:
31 avg 2023, 07:48
Ne možeš ti objasniti plavim da je upravo ovo što vico i savez žele. Da se mi međusobno koljemo, da svu pažnju i energiju usmjerimo ka jedni drugima, a da on i ekipa kroje poredak i rade šta god žele. Znači na našu adresu stiže poruka o gostujućoj tribini. Naša uprava napravi istu kako je rečeno. Plavi bivaju revoltirani i od tada sve sve apsolutno što smo gradili pada u vodu. Uzvraćaju nam tako što su iskopali rupu ispred Grbavice i rekli da nisu u mogućnosti objezbjediti dolazak RA.. dječije fore. Zamislite da su odnosi na relaciji Mostar - Sarajevo čisti, uredni i BRATSKI, te da nam jedini neprijatelj bude zajednički, a to je savez na čelu sa vicom. Uvjeren sam da bi imali čistu ligu, da se naši klubovi nebi blamirali u Europi i da bi zdravo disali.
To sa vama nije moguce jer ste pravi seoski klub sa primjesama pitarluka.Pusti tu pricu ovo je fudbal i na grbavici nikad niko nije imao problem ko je korektan i igra fudbal recimo siroki pa cak i za zrinjski I borac se moze reci isto.Uvijek se negativne stvari desavaju sa istim akterima sto nije slucajno

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 31 avg 2023, 07:58

Trener koji u Velezu provede cijelu sezonu treba dobiti priznanje od UEFE trener godine, ovi hercegovci vise trose trenere nego maca marinkovic travu.Isto vam je il ovaj Klaufland ili Braco Vrbanjuša. Bolje vam je do kraja odigrati s juniorima i uštedjeti koji dinar jer bezveze plaćate igrače, a prva tri mjesta odozdo su vam uagarantovana.
Samo Sloboda | COYG

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 31 avg 2023, 08:01

Cuspajz je napisao/la:
31 avg 2023, 07:58
fanaticRA je napisao/la:
31 avg 2023, 07:48
To sa vama nije moguce jer ste pravi seoski klub sa primjesama pitarluka.Pusti tu pricu ovo je fudbal i na grbavici nikad niko nije imao problem ko je korektan i igra fudbal recimo siroki pa cak i za zrinjski I borac se moze reci isto.Uvijek se negativne stvari desavaju sa istim akterima sto nije slucajno
šta pričaš ti fočak,na grbavici nije problema imo samo ko nije išao na ono ruglo od stadiona nekada a sada politički pamflet...stadion grbavica je rupa,a hoće da rove jug,pa kad ih klizište poklopi biće opet čitavs vjet kriv i pomozi ba humanitarni broj... respekt sav za ono što se nakon četničkog orgijanja po tom naselju napravilo,ali dase ne lažemo,najmanje tu ima veze željo a najviše politika...vi ste politički projekat od 2000 pa na ovamo
Samo Sloboda | COYG

Riquelme
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme » 31 avg 2023, 08:01

Shategabri je napisao/la:
31 avg 2023, 07:56
ne pismen si
:bow: :bow: :bow:

:rol:
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 10 gostiju.