FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
79
36%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 221

mnon46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mnon46 » 31 avg 2023, 09:55

Da je dobit goška uh..
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 31 avg 2023, 09:58

collector je napisao/la:
31 avg 2023, 09:38
Jedan je jedini Hilmo Gutić...

Kroz šta smo mi sve prošli :damn: :plac:
Njega zaboravih skroz :D Pa i nije bio loš u tandemu sa Torlakom u onoj sezoni 2010/11 kada smo bili viceprvaci.

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 31 avg 2023, 10:14

Izgleda da opet forum bolje zna od struke?
Jedan dan bezgranicno vjerujemo Rozmanu i Ibricicu, drugi dan veze nemaju.
Pa valjda je očigledno da se sada neke stvari moraju aminovati od strane Rozmana, nije sigurno Mirvic otpisivao Baltu, Serbecica, Ikica.
Ostavite ljude da rade, da uklapaju igrače u svoj sistem, a u ostalom ko garantuje da ovo nisu samo novinarske patke i placeni clanci.
Za Hasica i Julardzija niko nije znao, samo su osvanuli na zvanicnoj.
Tako da. Manje srkleta, vise vjere, idemo dobiti GOSK-a!

SportSport kad god je imao neku informaciju i prenio je, ista se izjalovila.
Portal, izvor Šoja.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 31 avg 2023, 10:30

Ukoliko se obistini dolazak, momku neka je s srećom. Nema potrebe da nešto negodujem, prvo jer ga nisam gledao, drugo jer vjerujem procjeni Rožmana.
Samo mi je drago da je igrao u kontinuitetu zadnje tri godine, pored toga što je univerzalac i što je visok.

Ko uđe na mala vrata, to obično budu najbolji transferi. Prošle sezone Balta, kojeg je 90% ocrnilo, a na kraju bio jako koristan igrač.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 31 avg 2023, 10:31

mosarajvosa83 je napisao/la:
31 avg 2023, 09:35
MortemHz je napisao/la:
31 avg 2023, 09:16
FoSte95 je napisao/la:
31 avg 2023, 07:23
Djurićković jedan od boljih mlađih igrača u CG ligi, sad koliko to govori o eventualnom kvalitetu je upitno al vidjećemo
Možda bio nekad davno, nije on baš mlad
Jedan od boljih mladih igraca sa 26 godina? Kvalitet lige je nikakav kao i igraci,toga moramo biti svjesni jer ti igraci nemaju jednu jaku tekmu u sezoni,sad zamisli igras takvu ligu kao ovaj cijeli zivot.
Aaa malo sam se zayebao, pobrko sam ga sa drugim momkom onda sad vidjeh na TMu

Zaboravite šta napisah :mrgreen:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 avg 2023, 10:42

FoSte95 je napisao/la:
31 avg 2023, 10:31
mosarajvosa83 je napisao/la:
31 avg 2023, 09:35
MortemHz je napisao/la:
31 avg 2023, 09:16

Možda bio nekad davno, nije on baš mlad
Jedan od boljih mladih igraca sa 26 godina? Kvalitet lige je nikakav kao i igraci,toga moramo biti svjesni jer ti igraci nemaju jednu jaku tekmu u sezoni,sad zamisli igras takvu ligu kao ovaj cijeli zivot.
Aaa malo sam se zayebao, pobrko sam ga sa drugim momkom onda sad vidjeh na TMu

Zaboravite šta napisah :mrgreen:
Dobro je nije tvoj igrac,po postu znamo da nije...

Ok, zaboravicemo sta si napisao, ali Cmilju ti nikad zaboraviti necemo, ali nam ga uliva, ljudski, posteno, crnogorski... :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 avg 2023, 10:54

Lucas je napisao/la:
31 avg 2023, 00:41
Rogic, Mulalic, Trako, Zeljkovic, Radovic, Vrancic, Đuričković, Mustafic, Hasic, Pena, Čatakovic.
Naš maltene rezervni tim bi bio kandidat za titulu :D

Ko ti je Đurickovic :urnebes:
Ovo je poruka Zeljkovicu i Traki , prvi da se danas vrati u Velež i dočeka Želju, a Traki da ode u Budućnost, Stupcanicu i da ne sjedi na tribinama ili klupi.Kritikujete, ali Trako je sad nas najbolji i najspremniji stoper FKS.
Poruka Traki: Muhareme budi uvijek zahvalan FKS jer je od tebe napravilo igrača, a uvjeren sam da ćeš minimalno putem Mustafica,Kurdica, Hamze.....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 31 avg 2023, 10:56

Crnogorski mediji pišu danas predstavljanje Đuričkovića, ako je želja Rožmana apsolutno podržavam. Momka dočekati na fin način i poželjeti mu sreću, a mogu zamisliti kako će fb goriti kad smo sinoć onako reagovali. :rol:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 avg 2023, 10:59

I tu istu smo Buducnost jedva izbacili golom Fanima. Puno se mi nesto uzdizemo, i ono nije da samo ocekivali Akanjija potpisati.
Pustite sefa kuhinje da napravi specijalitet.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 31 avg 2023, 11:03

H8Z7 je napisao/la:
31 avg 2023, 10:56
Crnogorski mediji pišu danas predstavljanje Đuričkovića, ako je želja Rožmana apsolutno podržavam. Momka dočekati na fin način i poželjeti mu sreću, a mogu zamisliti kako će fb goriti kad smo sinoć onako reagovali. :rol:
Strah me i pomislit kako ce Nino Rezak reagovat
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 avg 2023, 11:04

_weella_ je napisao/la:
31 avg 2023, 10:14
Izgleda da opet forum bolje zna od struke?
Jedan dan bezgranicno vjerujemo Rozmanu i Ibricicu, drugi dan veze nemaju.
Pa valjda je očigledno da se sada neke stvari moraju aminovati od strane Rozmana, nije sigurno Mirvic otpisivao Baltu, Serbecica, Ikica.
Ostavite ljude da rade, da uklapaju igrače u svoj sistem, a u ostalom ko garantuje da ovo nisu samo novinarske patke i placeni clanci.
Za Hasica i Julardzija niko nije znao, samo su osvanuli na zvanicnoj.
Tako da. Manje srkleta, vise vjere, idemo dobiti GOSK-a!

SportSport kad god je imao neku informaciju i prenio je, ista se izjalovila.
Portal, izvor Šoja.
U pravu si sto se tice povjerenja, Rozman i SŠ i dalje imaju podršku, a ogleda se u sitnici, ako bude zdravlja bit ću na Koševu svaku od 17+ utakmica.
Ali isto tako bi savjetovao Zeljkovicu prvenstveno, a i Traki da traže selameta mimo voljenog FKS .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 31 avg 2023, 11:08

Samozdravlje je napisao/la:
31 avg 2023, 10:54
Lucas je napisao/la:
Rogic, Mulalic, Trako, Zeljkovic, Radovic, Vrancic, Đuričković, Mustafic, Hasic, Pena, Čatakovic.

Ovo je poruka Zeljkovicu i Traki , prvi da se danas vrati u Velež i dočeka Želju, a Traki da ode u Budućnost, Stupcanicu i da ne sjedi na tribinama ili klupi.Kritikujete, ali Trako je sad nas najbolji i najspremniji stoper FKS.
Poruka Traki: Muhareme budi uvijek zahvalan FKS jer je od tebe napravilo igrača, a uvjeren sam da ćeš minimalno putem Mustafica,Kurdica, Hamze.....
:damn: :yawn:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 31 avg 2023, 11:08

napoleon72 je napisao/la:
31 avg 2023, 11:03
H8Z7 je napisao/la:
31 avg 2023, 10:56
Strah me i pomislit kako ce Nino Rezak reagovat
:rol: :rol:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 31 avg 2023, 11:08

Raja opustimo se i uzivajmo u ovim trenucima kad imamo ljude koji znaju posao i pustimo ih samo da rade i sastavljaju ekipu za naredne godine. Nase je da podrzimo klub svaku tekmu na Kosevu dolaskom i da se UCLANIMO u klub i kupimo neko obiljezje i tako iskazemo svoju ljubav. Komsije 8 hikjada clanova a mi nesto pametujemo samo fuj...

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 31 avg 2023, 11:09

Lucas je napisao/la:

Trako krajem sljedeceg mjeseca puni dvadeset godina. Trenutno je treci igrac u ekipi po broju nastupa - 34. Odmah iza Serbecica i Catakovica koji imaju 53, odnosno 55 nastupa. Ukoliko je istina za Djurickovica, to ne znaci da ce Trako biti na klupi. Trako je bio planiran Rozmanu za svaku utakmicu, ali nazalost dozivio je tu blazu povredu koljena zbog koje nije bio u mogucnosti nastupiti u protekle dvije utakmice.

Bezveze se pravi neka prica o tome da se nasoj djeci daju ispisnice radi nekakvih polovnjaka iz Crne Gore. Simon Rozman je pokazao da akademci mogu i moraju biti na terenu. Sahinovic, Buljubasic, Trako. Svi su u njegovim zamislima prvotimci. Dok druge ekipe ne mogu da nadju jednog U21 igraca, mi ih imamo trojicu reklo bi se standardnih, a Buljubasic je tek napunio 19, Trako uskoro puni 20, a treci je igrac po broju nastupa, Sahinovic isto krajem iduceg mjeseca puni 20, a vec je sakupio 25 nastupa. Vladan Kovacevic je u ovom periodu tek poceo aktivno da brani na golu FKS. Sa klupe sansu cekaju jos Nurkovic, Celik, Sutkovic, Alisah, Mulalic.

Ne moze svaki akademac biti uspjesan u bordo dresu. Neki ce morati pronaci drugi put do uspjeha. Imamo najvise mladih igraca u rosteru i trebamo biti izuzetno zadovoljni zbog toga. Sto opet ne amnestira akademiju i njen nacin rada. To se treba izdici na jos veci nivo nego sto je sad. Ima tu dosta posla, organizovati kvalitetne posudbe, iskristalisati svakog igraca i vidjeti kakve su im mogucnosti. Nadajmo se da ce Rozman imati uticaja i taj dio, jer ocigledno je dosao da radi, radi i samo radi.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 31 avg 2023, 11:14

Bosniak10 je napisao/la:
31 avg 2023, 08:47
Kad smo god kupovali iz 🇲🇪 zajebali smo se...
A sta ako je crnogorski dio sandzaka u pitanju?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 31 avg 2023, 11:15

Lucas je napisao/la:

Prijatelju, Trako nema nista da postane fudbaler. Predvidjam mu tavorenje po osrednjim ekipama nase lige i neki izlet do Srbije ili eventualno druge Hrvatske. Da je momak pametan da na vrijeme fakultet upise jer se od fudbala nece hljeba najesti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 avg 2023, 11:20

Sudi nam Frano Jelić iz Širokog Brijega..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 avg 2023, 11:20

Da se bolji mogo dovesti, mogo je. Vremena je bilo, ne treba suditi odmah momku, nije in sebe tu doveo. Bezveze se gomilaju igrači od kojih malo koristi bude, pa se tjeraju kasnije. Ustaljena praksa, viđeno dosad hiljadu puta. Ali meni ovakvi igrači ne ulijevaju povjerenje, jer dolaze iz dosta slabije lige, i bez puno jakih i velikih utakmica. Nije nekad i kvalitet problem, koliki je problem što ovaj recimo sa 26 nema neku karijeru. Prvi veliki skok smo mu mi. Sa 26. Jbga iskreno.

Opet se problem pravi na najbitnije lm mjestu, a to su stoperske pozicije. Navala nikad ne može postići golova, koliko odbrana može da primi.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 31 avg 2023, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 31 avg 2023, 11:21

Jelic sudi protiv GOSK-a, kako njega delegirase

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Google Adsense [Bot], Homelander, HyperOS, JavierBosnia, kogmagie46, napoleon72 i 63 gosta.