FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da je dobit goška uh..
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Izgleda da opet forum bolje zna od struke?
Jedan dan bezgranicno vjerujemo Rozmanu i Ibricicu, drugi dan veze nemaju.
Pa valjda je očigledno da se sada neke stvari moraju aminovati od strane Rozmana, nije sigurno Mirvic otpisivao Baltu, Serbecica, Ikica.
Ostavite ljude da rade, da uklapaju igrače u svoj sistem, a u ostalom ko garantuje da ovo nisu samo novinarske patke i placeni clanci.
Za Hasica i Julardzija niko nije znao, samo su osvanuli na zvanicnoj.
Tako da. Manje srkleta, vise vjere, idemo dobiti GOSK-a!
SportSport kad god je imao neku informaciju i prenio je, ista se izjalovila.
Portal, izvor Šoja.
Pa valjda je očigledno da se sada neke stvari moraju aminovati od strane Rozmana, nije sigurno Mirvic otpisivao Baltu, Serbecica, Ikica.
Ostavite ljude da rade, da uklapaju igrače u svoj sistem, a u ostalom ko garantuje da ovo nisu samo novinarske patke i placeni clanci.
Portal, izvor Šoja.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ukoliko se obistini dolazak, momku neka je s srećom. Nema potrebe da nešto negodujem, prvo jer ga nisam gledao, drugo jer vjerujem procjeni Rožmana.
Samo mi je drago da je igrao u kontinuitetu zadnje tri godine, pored toga što je univerzalac i što je visok.
Ko uđe na mala vrata, to obično budu najbolji transferi. Prošle sezone Balta, kojeg je 90% ocrnilo, a na kraju bio jako koristan igrač.
Samo mi je drago da je igrao u kontinuitetu zadnje tri godine, pored toga što je univerzalac i što je visok.
Ko uđe na mala vrata, to obično budu najbolji transferi. Prošle sezone Balta, kojeg je 90% ocrnilo, a na kraju bio jako koristan igrač.
Aaa malo sam se zayebao, pobrko sam ga sa drugim momkom onda sad vidjeh na TMumosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 09:35Jedan od boljih mladih igraca sa 26 godina? Kvalitet lige je nikakav kao i igraci,toga moramo biti svjesni jer ti igraci nemaju jednu jaku tekmu u sezoni,sad zamisli igras takvu ligu kao ovaj cijeli zivot.
Zaboravite šta napisah

Dobro je nije tvoj igrac,po postu znamo da nije...FoSte95 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 10:31Aaa malo sam se zayebao, pobrko sam ga sa drugim momkom onda sad vidjeh na TMumosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 09:35Jedan od boljih mladih igraca sa 26 godina? Kvalitet lige je nikakav kao i igraci,toga moramo biti svjesni jer ti igraci nemaju jednu jaku tekmu u sezoni,sad zamisli igras takvu ligu kao ovaj cijeli zivot.
Zaboravite šta napisah![]()
Ok, zaboravicemo sta si napisao, ali Cmilju ti nikad zaboraviti necemo, ali nam ga uliva, ljudski, posteno, crnogorski...

-
- Kontakt:
Ko ti je Đurickovic

Ovo je poruka Zeljkovicu i Traki , prvi da se danas vrati u Velež i dočeka Želju, a Traki da ode u Budućnost, Stupcanicu i da ne sjedi na tribinama ili klupi.Kritikujete, ali Trako je sad nas najbolji i najspremniji stoper FKS.
Poruka Traki: Muhareme budi uvijek zahvalan FKS jer je od tebe napravilo igrača, a uvjeren sam da ćeš minimalno putem Mustafica,Kurdica, Hamze.....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Crnogorski mediji pišu danas predstavljanje Đuričkovića, ako je želja Rožmana apsolutno podržavam. Momka dočekati na fin način i poželjeti mu sreću, a mogu zamisliti kako će fb goriti kad smo sinoć onako reagovali. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I tu istu smo Buducnost jedva izbacili golom Fanima. Puno se mi nesto uzdizemo, i ono nije da samo ocekivali Akanjija potpisati.
Pustite sefa kuhinje da napravi specijalitet.
Pustite sefa kuhinje da napravi specijalitet.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- napoleon72
- Kontakt:
Strah me i pomislit kako ce Nino Rezak reagovat
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
U pravu si sto se tice povjerenja, Rozman i SŠ i dalje imaju podršku, a ogleda se u sitnici, ako bude zdravlja bit ću na Koševu svaku od 17+ utakmica._weella_ je napisao/la: ↑31 avg 2023, 10:14Izgleda da opet forum bolje zna od struke?
Portal, izvor Šoja.
Ali isto tako bi savjetovao Zeljkovicu prvenstveno, a i Traki da traže selameta mimo voljenog FKS .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑31 avg 2023, 10:54
Ko ti je Đurickovic![]()
Ovo je poruka Zeljkovicu i Traki , prvi da se danas vrati u Velež i dočeka Želju, a Traki da ode u Budućnost, Stupcanicu i da ne sjedi na tribinama ili klupi.Kritikujete, ali Trako je sad nas najbolji i najspremniji stoper FKS.
Poruka Traki: Muhareme budi uvijek zahvalan FKS jer je od tebe napravilo igrača, a uvjeren sam da ćeš minimalno putem Mustafica,Kurdica, Hamze.....

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Raja opustimo se i uzivajmo u ovim trenucima kad imamo ljude koji znaju posao i pustimo ih samo da rade i sastavljaju ekipu za naredne godine. Nase je da podrzimo klub svaku tekmu na Kosevu dolaskom i da se UCLANIMO u klub i kupimo neko obiljezje i tako iskazemo svoju ljubav. Komsije 8 hikjada clanova a mi nesto pametujemo samo fuj...
-
- Kontakt:
Trako krajem sljedeceg mjeseca puni dvadeset godina. Trenutno je treci igrac u ekipi po broju nastupa - 34. Odmah iza Serbecica i Catakovica koji imaju 53, odnosno 55 nastupa. Ukoliko je istina za Djurickovica, to ne znaci da ce Trako biti na klupi. Trako je bio planiran Rozmanu za svaku utakmicu, ali nazalost dozivio je tu blazu povredu koljena zbog koje nije bio u mogucnosti nastupiti u protekle dvije utakmice.Samozdravlje je napisao/la: ↑31 avg 2023, 10:54
Ko ti je Đurickovic![]()
Bezveze se pravi neka prica o tome da se nasoj djeci daju ispisnice radi nekakvih polovnjaka iz Crne Gore. Simon Rozman je pokazao da akademci mogu i moraju biti na terenu. Sahinovic, Buljubasic, Trako. Svi su u njegovim zamislima prvotimci. Dok druge ekipe ne mogu da nadju jednog U21 igraca, mi ih imamo trojicu reklo bi se standardnih, a Buljubasic je tek napunio 19, Trako uskoro puni 20, a treci je igrac po broju nastupa, Sahinovic isto krajem iduceg mjeseca puni 20, a vec je sakupio 25 nastupa. Vladan Kovacevic je u ovom periodu tek poceo aktivno da brani na golu FKS. Sa klupe sansu cekaju jos Nurkovic, Celik, Sutkovic, Alisah, Mulalic.
Ne moze svaki akademac biti uspjesan u bordo dresu. Neki ce morati pronaci drugi put do uspjeha. Imamo najvise mladih igraca u rosteru i trebamo biti izuzetno zadovoljni zbog toga. Sto opet ne amnestira akademiju i njen nacin rada. To se treba izdici na jos veci nivo nego sto je sad. Ima tu dosta posla, organizovati kvalitetne posudbe, iskristalisati svakog igraca i vidjeti kakve su im mogucnosti. Nadajmo se da ce Rozman imati uticaja i taj dio, jer ocigledno je dosao da radi, radi i samo radi.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
A sta ako je crnogorski dio sandzaka u pitanju?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Prijatelju, Trako nema nista da postane fudbaler. Predvidjam mu tavorenje po osrednjim ekipama nase lige i neki izlet do Srbije ili eventualno druge Hrvatske. Da je momak pametan da na vrijeme fakultet upise jer se od fudbala nece hljeba najesti.Samozdravlje je napisao/la: ↑31 avg 2023, 10:54
Ko ti je Đurickovic![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sudi nam Frano Jelić iz Širokog Brijega..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da se bolji mogo dovesti, mogo je. Vremena je bilo, ne treba suditi odmah momku, nije in sebe tu doveo. Bezveze se gomilaju igrači od kojih malo koristi bude, pa se tjeraju kasnije. Ustaljena praksa, viđeno dosad hiljadu puta. Ali meni ovakvi igrači ne ulijevaju povjerenje, jer dolaze iz dosta slabije lige, i bez puno jakih i velikih utakmica. Nije nekad i kvalitet problem, koliki je problem što ovaj recimo sa 26 nema neku karijeru. Prvi veliki skok smo mu mi. Sa 26. Jbga iskreno.
Opet se problem pravi na najbitnije lm mjestu, a to su stoperske pozicije. Navala nikad ne može postići golova, koliko odbrana može da primi.
Opet se problem pravi na najbitnije lm mjestu, a to su stoperske pozicije. Navala nikad ne može postići golova, koliko odbrana može da primi.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 31 avg 2023, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
Jelic sudi protiv GOSK-a, kako njega delegirase
Trenutno korisnika/ca: fks74, Google Adsense [Bot], Homelander, HyperOS, JavierBosnia, kogmagie46, napoleon72 i 63 gosta.