Kakvo pisanje po seljadiji 15 000 razlike Oni metropola
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ja stvarno ne znam zasto Robijasi ulaze u diskusiju o velicini kluba sa ostalim navijacima. U ligi imas 16 klubova, od toga imas jedan koji je osvajao titule prvaka i osvajaca kupa. Ostalih 15 klubova, prazna vitrina, ni liga, ni kup, nula trofeja.
Prosle sezone smo igrali drugu ligu federacije centar. U toj ligi je bila ekipa Bosne iz Visokog. Ekipe za respekt bez obzira sto su pali gdje jesu. Ljudi imaju kup i superkup osvojen. Respekt.
Ova sad liga, imas 15 beztrofejni ekipa s kojima se nema sta ulazit u rasprave koji je bolji generalno.
Vjeruj iz dosade, a ovi se upalili, to pise romane od postova koje niko od nas i ne cita
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kakvo pisanje po seljadiji 15 000 razlike Oni metropola
Tisigolemmajkemimoje
Kar.ina Tuzla
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Evo 1 na 1 što se kaže, došlo ih 20, mi ih nahranili ćevapima a i kobajama (svojim). Dakle, prajm, kad su obje grupe bile na nivou :
Idemo dalje, prajm Fukara, protiv Želje i ostalih :
I ovo nešto iz Kupa na čemu bi nam zavidili neki top klubovi iz Evrope :
Prajm Robijaša gdje ih pola i ne navija :
Dakle možete nam se saget.
Svaka čast rekao sam što se sad trudite, vama je ova liga sve, nama ne znači. Full pogon Robije dođe ih 100-ak više nego Fukara. Po pričama bi se reklo da ne mogu svi stat na jug.
Malo o gradovima :
Tuzlansko zlato turizma - Panonika , obara rekorde svake godine i uzima lovu, ljudi diljem svijeta dolaze i oduševljeni su :
Tuzlanski aerodrom, odakle možete poletjeti gdje god poželite :
Robert Dacešin, prikazao Tuzlu kao grad sa najboljim ljudima u državi, top 10 u Bosni po ljepoti.(6:56) Zenice ni na mapi smrdljive :
Tuzla noću :
Još malo Tuzle :
Vs. smogovska Zenica :
All time lista bh.klubova :
H2H :
I još mnogo, mnogo argumenata kojih se ne mogu više ni sjetiti. Argumenti Zeničana : Tarik Filipović, Maca Kalesija Diskrecija, Senad Mujkanović dao Fukarama pare, Fudo daje milion kerovima ako ne budu lajali, 4.000 smajlija : i tako dalje.
Pišaj po Zeničanima, Robiji i Zenici. I keru Truhli.
Ja stvarno ne znam zasto Robijasi ulaze u diskusiju o velicini kluba sa ostalim navijacima. U ligi imas 16 klubova, od toga imas jedan koji je osvajao titule prvaka i osvajaca kupa. Ostalih 15 klubova, prazna vitrina, ni liga, ni kup, nula trofeja.
Prosle sezone smo igrali drugu ligu federacije centar. U toj ligi je bila ekipa Bosne iz Visokog. Ekipe za respekt bez obzira sto su pali gdje jesu. Ljudi imaju kup i superkup osvojen. Respekt.
Ova sad liga, imas 15 beztrofejni ekipa s kojima se nema sta ulazit u rasprave koji je bolji generalno.
Klub veci od lige
Naravno. Nigdje veze rasprava. Kao da navijac Galatasaraja, navijacu Real Madrida u nedostatku argumenata slika ljepote Istanbula i prica kako su veci grad, kako su veca drzava, Otomanska imperija bla bla.. Tako i Slobodasi, sve vanfudbalski argumenti.
Klub veci od lige
Naravno. Nigdje veze rasprava. Kao da navijac Galatasaraja, navijacu Real Madrida u nedostatku argumenata slika ljepote Istanbula i prica kako su veci grad, kako su veca drzava, Otomanska imperija bla bla.. Tako i Slobodasi, sve vanfudbalski argumenti.
Joj poredjenja
De nek neko ugasi temu, ove gluposti niko vise ne moze citati.
Robijaši su nogometnom klubu Čelik, u ovoj takmičarskoj sezoni, donirali iznos od 12.458,00 KM, zbog čega ovim putem upućujemo najsikreniju zahvalnost UG Robijaši Zenica 1988
Sloboda Tuzla donirala udio od ulaznica, pica i gostujuce karte fkrama. Tom Cat donirao 5000 KM fkrama. fkr tz donirali joldi iznos od 5000 KM.