U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
lecce ga nije prepoznao
a onaj alem nezirevic?
a onaj alem nezirevic?
-
Sindikat12
- Kontakt:
Alem je bas patriotski nastrojen, mislim da tu nece biti problema ako dodje do biranje repke. Trudi se i sto se tice vjere itd. Intresanta parela djeca koja su odrasli u Švedskom ghettu (gdje je 99% stranaca) izabrali su nas. Poput Anela, Benje, Zinedina. A djeca koja su bili puno mješana sa švedima nisu se tako lahko odlucila, poput Gigovica a i ovaj mali Hasic.
Jesu li anel I denis rasli u rosengardu isto? Smajlovic tahirovic? Od svih zemalja u evropi izgleda da se nasi najteze integrisu u svedskoj, puno lakse se spandzaju sa svabama I austrijancima nego sa ovim sa sjevera..cujem da su nas I svedi zamrzili zbog tahirovica I ove druge dvojice , misle kao svedska nam daje sve a svi prvom prilikom cekaju da bjeze da igraju za bosnu? Nevjerovatan je broj nasih talenata koji dolazi iz svedske a puno manje iz Danske I norveske zapravo osim dzumica I emana markovica neznam ni jednog iz tih zemalja da bi mogao I prismrdit reprezentaciji.. jesu li danci toliko talentovaniji od svedzana pa se teze probit ili?Sindikat12 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 12:38Alem je bas patriotski nastrojen, mislim da tu nece biti problema ako dodje do biranje repke. Trudi se i sto se tice vjere itd. Intresanta parela djeca koja su odrasli u Švedskom ghettu (gdje je 99% stranaca) izabrali su nas. Poput Anela, Benje, Zinedina. A djeca koja su bili puno mješana sa švedima nisu se tako lahko odlucila, poput Gigovica a i ovaj mali Hasic.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Anel je odrasto u Rosengård, iz istog mjesta gdje i Ibrahimovic, pravi ghetto. Benjo i Zinedin u slicnom ghettu kao Anel samo u Stokholmu (Spånga i Rinkeby)gruezi je napisao/la: ↑26 avg 2023, 15:34Jesu li anel I denis rasli u rosengardu isto? Smajlovic tahirovic? Od svih zemalja u evropi izgleda da se nasi najteze integrisu u svedskoj, puno lakse se spandzaju sa svabama I austrijancima nego sa ovim sa sjevera..cujem da su nas I svedi zamrzili zbog tahirovica I ove druge dvojice , misle kao svedska nam daje sve a svi prvom prilikom cekaju da bjeze da igraju za bosnu? Nevjerovatan je broj nasih talenata koji dolazi iz svedske a puno manje iz Danske I norveske zapravo osim dzumica I emana markovica neznam ni jednog iz tih zemalja da bi mogao I prismrdit reprezentaciji.. jesu li danci toliko talentovaniji od svedzana pa se teze probit ili?Sindikat12 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 12:38Alem je bas patriotski nastrojen, mislim da tu nece biti problema ako dodje do biranje repke. Trudi se i sto se tice vjere itd. Intresanta parela djeca koja su odrasli u Švedskom ghettu (gdje je 99% stranaca) izabrali su nas. Poput Anela, Benje, Zinedina. A djeca koja su bili puno mješana sa švedima nisu se tako lahko odlucila, poput Gigovica a i ovaj mali Hasic.
Za Denisa ne znam.
Sosic dao gol za Radomlje
@igrajlopte 🐦
Ne znam imaju oni neki comet. ja samo za ovo znam : https://www.dfb.de/datencenter/personen/spieler probaj ovde mozda ima ga.
- ASD
- Kontakt:
Nema, zato što ovo ide do kadeta, a on je mislim tek sad pionir.Zukanovic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 09:18Ne znam imaju oni neki comet. ja samo za ovo znam : https://www.dfb.de/datencenter/personen/spieler probaj ovde mozda ima ga.
Nisam ga gledao, ali od ljudi koji jesu kažu da je na raznim testiranjima bio najbrži u svom uzrastu u čitavoj Njemačkoj (ne kažem da je istina ali ljudi su bili u fudbalu, ti koji su mi pričali).
Posudba idealna. Pravi tim i liga da se nametne, ako ima kvalitet.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
nisam siguran da li ne bolje za Šahinovića odraditi čitavu sezonu za fks (nadam se da je projektovan da bude prvi golman) ili da ide sada u rakow.
tačno se vidi kako nadolazi iz utakmice u utakmicu polagano, i dobija na sigurnosti, ali da ima potencijal sigurno da ima veći nego npr vladan u njegovim godinama.
Vladanu smo se smijali za one golove kroz šake, a vidi ga danas.
Možda sam više za odmah odlazak ako prodaju Vladana, zato se nadam da će ispasti večeras i da ce im trebati pare
EDIT: nadam se da će uspjeti prodati Vladana nakon ovog gola
tačno se vidi kako nadolazi iz utakmice u utakmicu polagano, i dobija na sigurnosti, ali da ima potencijal sigurno da ima veći nego npr vladan u njegovim godinama.
Vladanu smo se smijali za one golove kroz šake, a vidi ga danas.
Možda sam više za odmah odlazak ako prodaju Vladana, zato se nadam da će ispasti večeras i da ce im trebati pare
EDIT: nadam se da će uspjeti prodati Vladana nakon ovog gola
Ko će biti novi selektor juniorske reprezentacije BiH: U igri su dva imena
U igri je nekoliko imena, a kako saznaje SportSport.ba glavni kandidati su Danijel Stojanović i Dubravko Orlović.
Stojanović je nakon završetka igračke karijere odmah krenuo u trenerski posao i za sada mu sjajno ide. Bio je trener u stručnom štabu FK Slavija, a zatim preuzeo juniore FK Sarajevo.
Prošlu sezonu će pamtiti po najboljem. Bio je prvak, te osvojio i Kup za juniore, te dobio brojne pohvale.
Druga opcija je trener kadeta HŠK Zrinjski Dubravko Orlović.
Orlović je vodio pionire, a zatim kadete Plemića i nije poznato po kojim referencama je kandidat za selekciju čiji nogometaši predstavljaju budućnost bh. nogometa.

U igri je nekoliko imena, a kako saznaje SportSport.ba glavni kandidati su Danijel Stojanović i Dubravko Orlović.
Stojanović je nakon završetka igračke karijere odmah krenuo u trenerski posao i za sada mu sjajno ide. Bio je trener u stručnom štabu FK Slavija, a zatim preuzeo juniore FK Sarajevo.
Prošlu sezonu će pamtiti po najboljem. Bio je prvak, te osvojio i Kup za juniore, te dobio brojne pohvale.
Orlović je vodio pionire, a zatim kadete Plemića i nije poznato po kojim referencama je kandidat za selekciju čiji nogometaši predstavljaju budućnost bh. nogometa.
Niko od domaćih medija da posveti članak Krdžalićevoj posudbi, baš ga niko ne prati.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Radi u Zrinjskom, ista je komponenta kao i Beus, zar trebaju bolje reference? 
Brko iz druge galaksije!
Glavna referenca nacionalni kljuc. Kvota 1.05 da ce njega izabrati. Volio bi ovog Stojanovica vidjeti na klupi. Ali posto nije savezu u interesu da mladje selekcije napreduju, ocekujmo ovu ublehu na klupi.Zukanovic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:34Ko će biti novi selektor juniorske reprezentacije BiH: U igri su dva imena
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema veze, neka prate nas, mi ionako skoro svakog mladog igrača skautiramo.Zukanovic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 23:14https://sportsport.ba/fudbal/anes-krdza ... vic/457527![]()
Ovi bez foruma nista ne znaju
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
S obzirom na to da je Mario Ivanković, dosadašnji selektor „U-19“ reprezentacije prekomandovan u stručni štab „A“ tima, juniorsku selekciju će u narednom periodu predvoditi Dubravko Orlović.
Evo i zvanicno
Evo i zvanicno
DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2023, 00:36Glavna referenca nacionalni kljuc. Kvota 1.05 da ce njega izabrati. Volio bi ovog Stojanovica vidjeti na klupi. Ali posto nije savezu u interesu da mladje selekcije napreduju, ocekujmo ovu ublehu na klupi.Zukanovic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:34Ko će biti novi selektor juniorske reprezentacije BiH: U igri su dva imena
![]()
Ko je iznenadjen izborom...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 55 gostiju.