FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
79
36%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 221

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 31 avg 2023, 11:23

Dok ne vidim objavu na zvanicnoj stranici kluba a dok to ne bude sve je u domenu spekulacija
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 31 avg 2023, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 31 avg 2023, 11:23

MortemHz je napisao/la:
31 avg 2023, 11:20
Sudi nam Frano Jelić iz Širokog Brijega..
13-14 zutih za nas u najavi i penal za gosk

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2023, 11:23

boki86 je napisao/la:
31 avg 2023, 11:21
Jelic sudi protiv GOSK-a, kako njega delegirase
7 puta nam je sudio skor 3 3 1.

Gošku je sudio 4 puta u PL imaju skor 0 1 3.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hibrid
Kontakt:

Post Postao/la hibrid » 31 avg 2023, 11:24

MortemHz je napisao/la:
31 avg 2023, 11:20
Sudi nam Frano Jelić iz Širokog Brijega..
Nek' nam je Bog na pomoci...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 avg 2023, 11:28

Ovo će njima biti prva utakmica koju će igrati pod reflektorima na svom terenu, očekuje se i pun stadion je li tako?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Babuka31
Kontakt:

Post Postao/la Babuka31 » 31 avg 2023, 11:28

benko21 je napisao/la:
31 avg 2023, 11:23
Dok ne vidim objavu na zvanicnoj stranici kluba a dok to ne bude sve je u domenu spekulacija
Potvrda transfera je blizu, dogovaraju se jos neke sitnice. Ljudske kvalitete momka su top, profesionalac je do srzi, fizicka sprema na zavidnom nivou obzirom da dolazi iz crnogorske lige. Glavni aduti su mu skok igra i borbenost, obzirom da smo tu tanki, mislim da ga zato i dovode i da ce igrati na utakmicama gdje protivnici idu iskljucivo na ubacaje sidrasima i sl. Zanimljivo je da je recimo prije Cholet-a, proveo godinu dana u akademiji FC Reading-a iz Engleske sto niko nije napisao, zajedno sa Behramom sto je u Velezu igrao, tad im je obojici menadzer bio Milan Calasan, koji ih je gurao po Engleskoj i Francuskoj. Ne mislim da ce biti neko spektakularno pojacanje, ali moze dati "ruke" u stvarima gdje smo poprilicno tanki u zadnje vrijeme.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 31 avg 2023, 11:29

Ma jasno da ćemo dočekati Đuričkovića na pravi način, ali nekako kad se sve uzme u obzir moglo je bolje, ali eto da vidimo da li su ga stvarno skautirali ili je i ovo bila neka "preporuka", da je neki iz slovenske lige imalo bi mi smisla jer Rožman odlično poznaje njihove igrače, ali baš crnogorska...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 avg 2023, 11:33

izdzezveubrazil je napisao/la:
31 avg 2023, 11:09
Samozdravlje je napisao/la:
31 avg 2023, 10:54
Lucas je napisao/la:
31 avg 2023, 00:41
Rogic, Mulalic, Trako, Zeljkovic, Radovic, Vrancic, Đuričković, Mustafic, Hasic, Pena, Čatakovic.
Naš maltene rezervni tim bi bio kandidat za titulu :D

Ko ti je Đurickovic :urnebes:
Ovo je poruka Zeljkovicu i Traki , prvi da se danas vrati u Velež i dočeka Želju, a Traki da ode u Budućnost, Stupcanicu i da ne sjedi na tribinama ili klupi.Kritikujete, ali Trako je sad nas najbolji i najspremniji stoper FKS.
Poruka Traki: Muhareme budi uvijek zahvalan FKS jer je od tebe napravilo igrača, a uvjeren sam da ćeš minimalno putem Mustafica,Kurdica, Hamze.....
Trako krajem sljedeceg mjeseca puni dvadeset godina. Trenutno je treci igrac u ekipi po broju nastupa - 34. Odmah iza Serbecica i Catakovica koji imaju 53, odnosno 55 nastupa. Ukoliko je istina za Djurickovica, to ne znaci da ce Trako biti na klupi. Trako je bio planiran Rozmanu za svaku utakmicu, ali nazalost dozivio je tu blazu povredu koljena zbog koje nije bio u mogucnosti nastupiti u protekle dvije utakmice.

Bezveze se pravi neka prica o tome da se nasoj djeci daju ispisnice radi nekakvih polovnjaka iz Crne Gore. Simon Rozman je pokazao da akademci mogu i moraju biti na terenu. Sahinovic, Buljubasic, Trako. Svi su u njegovim zamislima prvotimci. Dok druge ekipe ne mogu da nadju jednog U21 igraca, mi ih imamo trojicu reklo bi se standardnih, a Buljubasic je tek napunio 19, Trako uskoro puni 20, a treci je igrac po broju nastupa, Sahinovic isto krajem iduceg mjeseca puni 20, a vec je sakupio 25 nastupa. Vladan Kovacevic je u ovom periodu tek poceo aktivno da brani na golu FKS. Sa klupe sansu cekaju jos Nurkovic, Celik, Sutkovic, Alisah, Mulalic.

Ne moze svaki akademac biti uspjesan u bordo dresu. Neki ce morati pronaci drugi put do uspjeha. Imamo najvise mladih igraca u rosteru i trebamo biti izuzetno zadovoljni zbog toga. Sto opet ne amnestira akademiju i njen nacin rada. To se treba izdici na jos veci nivo nego sto je sad. Ima tu dosta posla, organizovati kvalitetne posudbe, iskristalisati svakog igraca i vidjeti kakve su im mogucnosti. Nadajmo se da ce Rozman imati uticaja i taj dio, jer ocigledno je dosao da radi, radi i samo radi.

Ma sve potpisujem, nemoj molim te braniti politiku FKS prema Akademiji od mene. Sve je istina što si napisao,pogotovo da svi momci koji prođu Akademiju ne znači nužno da su za prvih 11 u FKS. Mustafic, Kurdic ni danas nisu za FKS.
Samo savjetujem Traki, AKO NIJE U PRVOM PLANU, što može u korektnom razgovoru sa Rozmanom riješiti , da krene putem ove dvojice. Moj potpis ti može puno reci.
Čini mi se da je Trako hrabar momak, ali ako baš bude izložen pritisku Istoka, koji je težak teret 19-godišnjaku,savjetujem mu da ide ranije, to je bit mog pošta. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 avg 2023, 11:34

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 avg 2023, 11:34

MortemHz je napisao/la:
31 avg 2023, 11:28
Ovo će njima biti prva utakmica koju će igrati pod reflektorima na svom terenu, očekuje se i pun stadion je li tako?
sigurno da ce biti posebna atmosfera i pun stadion, reflektori nam dodju kao otvorenje stadiona :urnebes:

i ocekujem guravu pobjedu 0:2 :mrgreen: aBd
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2023, 11:34

Prioritet čelnika kluba jeste da pojačaju konkurenciji u defanzivi, a s ekipom Zrinjskog već se povezuje nekoliko imena.

No, kako neslužbeno saznajemo najbliži dolasku u redove prvaka BiH je Stipe Radić koji je trenutno igra u Nizozemskoj u dresu Fortune Sittard.
Zrinjski ce haman dovesti Radica sto se spominjao ovdje :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 31 avg 2023, 11:35

NajvecaRadosti je napisao/la:
31 avg 2023, 11:34
Ko da ga prate u Liverpool :mrgreen:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 avg 2023, 11:36

Surreal je napisao/la:
31 avg 2023, 11:35
sta ti je FK Sarajevo rodjo moj, pola nas nije ni svjesno :salut:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 avg 2023, 11:41

Benko123 je napisao/la:
31 avg 2023, 11:15
Samozdravlje je napisao/la:
31 avg 2023, 10:54
Lucas je napisao/la:
31 avg 2023, 00:41
Rogic, Mulalic, Trako, Zeljkovic, Radovic, Vrancic, Đuričković, Mustafic, Hasic, Pena, Čatakovic.
Naš maltene rezervni tim bi bio kandidat za titulu :D

Ko ti je Đurickovic :urnebes:
Ovo je poruka Zeljkovicu i Traki , prvi da se danas vrati u Velež i dočeka Želju, a Traki da ode u Budućnost, Stupcanicu i da ne sjedi na tribinama ili klupi.Kritikujete, ali Trako je sad nas najbolji i najspremniji stoper FKS.
Poruka Traki: Muhareme budi uvijek zahvalan FKS jer je od tebe napravilo igrača, a uvjeren sam da ćeš minimalno putem Mustafica,Kurdica, Hamze.....
Prijatelju, Trako nema nista da postane fudbaler. Predvidjam mu tavorenje po osrednjim ekipama nase lige i neki izlet do Srbije ili eventualno druge Hrvatske. Da je momak pametan da na vrijeme fakultet upise jer se od fudbala nece hljeba najesti.
Ok, upravo zato, ako si Ti u pravu, savjetujem mu da traži selameta drugdje. Ipak mislim da neće lošije proći od npr. Mustafica, Kurdica i to nije za podcjeniti. Ponavljam, ako si u pravu po pitanju kvaliteta (nebitno sto ja mislim drugacije), bolje je momku sto prije tražiti drugi put ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 avg 2023, 11:43

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
31 avg 2023, 11:36
Surreal je napisao/la:
sta ti je FK Sarajevo rodjo moj, pola nas nije ni svjesno :salut:
Izgleda bas tako... :rol:

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 31 avg 2023, 11:44

Ulijeva povjerenje ovih 50 postova pljuvanja na neviđeno. Znamo kako to obično završi. :mrgreen:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 avg 2023, 11:46

Surreal je napisao/la:
Realno za njih i jesmo :D
Covjek nije pomakao iz one livada lige evo do 26.godine,mislis da nije skako od srece kad je cuo da ga mi hocemo :mrgreen:
I on zna da mu je ovo zadnji trzaj i pokusaj da napravi nesto od karijere i uzme neke dobre pare,tako da ocekujem maksimalnu ozbiljnost i borbenost.

Ja bi volio da smo po zelji Simona ili Senijada iskopali nekog stopera iz Slovenije i platili ga,eventualno Hrvatske.Ova liga je preslaba i nije mjerilo,ovo mi je vise tip osrednjeg igraca kojeg Borac dovodi ali ko zna mozda momak bude najbolje pojacanje.U svakom slucaju sretno!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 avg 2023, 11:52

Al da nije dao 5 minuta Viverosu ili bar da ga na posudbu pošaljemo al ovako hoce se rijesit odmah , ne znam sta je …

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 31 avg 2023, 11:55

miky_hz je napisao/la:
Prioritet čelnika kluba jeste da pojačaju konkurenciji u defanzivi, a s ekipom Zrinjskog već se povezuje nekoliko imena.

No, kako neslužbeno saznajemo najbliži dolasku u redove prvaka BiH je Stipe Radić koji je trenutno igra u Nizozemskoj u dresu Fortune Sittard.
Zrinjski ce haman dovesti Radica sto se spominjao ovdje :)
S vama se povezuje jedan drugi bivši stoper Hajduka.
Stariji i iskusniji od Radića.
Koliko ja imam informacije, posao je blizu završetka.

Oprostite na upadu!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 avg 2023, 12:01

Joj kad se sjetim ove Buducnosti, kad ga zavali Fanimo u Zenici... :crazy:

Oni izbacili Astanu, igrala se ono samo po jedna tekma zbog korone,dosli napucani... :njanjanja:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HyperOS, JavierBosnia, kogmagie46, napoleon72, rishovski i 63 gosta.