Premijer liga BiH - aktuelno

feniksptica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la feniksptica » 31 avg 2023, 11:40

Odsudit ce je 50-50% gledaj mu pomagaca...sprema ga savez za Euro utakmice yebo ih on.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 31 avg 2023, 11:42

nekoIzMostara je napisao/la:
31 avg 2023, 11:21
Koliko ce Irena otici puta na pazar, tipujem 1500+ :urnebes:
Meni je žao, neće se moći ni vode napiti :rol:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 31 avg 2023, 11:43

Kamaga11 je napisao/la:
31 avg 2023, 11:23
Kad Velez dobije nepostojeci penal bit ce najbolji sudija ikad.
Ne zelimo da se nama navlaci i da se nekom drugom navlaci zelimo fer sudjenje, utakmica protiv slobode kod nas kuci ti dovoljno gov da je citav stadion zvizdo kada nam je natezo za sudjenjem

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 avg 2023, 11:46

TuzlaCityfighter je napisao/la:
31 avg 2023, 11:37
MortemHz je napisao/la:
31 avg 2023, 11:30
Borac - Zvijezda (Dragan Todić)
Posušje - Sloga (Sabrija Topalović)
Tuzla City - Igman (Mirza Kazlagić)
Velež - Željezničar (Miloš Gigović)
GOŠK - Sarajevo (Frano Jelić)
Zrinjski - Široki Brijeg (Antoni Bandić)
Pogledaj, sve ljepotan do ljepotana, rodila ih nana 😂 Sve jedan bio suspendova u vise navrata. Ako bi glasali koje vece gofno , mislim da bi imali svi isto glasova. Ne mogu se sjetiti da je ikad delegirano vise "idiota" u jednom kolu.
Slažem se samo što bi ovdje Giggs odnio pobjedu bez da se oznoji, ništa se ne može ni porediti sa tim gigantom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 31 avg 2023, 11:51

Gigoviću pripao derbi Veleža i Željezničara

Ovo su Rođeni dogovorili sa Pitarima odmah po okoncanju utakmice na Hasetu u ponedjeljak

Znaju i jedni i drugi da smo bolji i od jednih i drugih i da imamo Europskog trenera

Lijepi strah

Poslije ovog izbora sudije dole ne treba ni pitovati
Doci do Jablanice i u goste kod naseg sponzora Zdrava voda ocejfit a njima dole javit da nam se pokvario autobus i da necemo doc

Nek sa Gigom na centru Arena Rođeni igraju lace

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 31 avg 2023, 11:52

BarbareZeljin je napisao/la:
31 avg 2023, 11:20
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
31 avg 2023, 09:37
mostar_mo je napisao/la:
30 avg 2023, 23:27
E ovako..na Grbavici sam bio protiv Zeljeznicara najmanje 15 puta od 1996.godine i prve poslijeratne uzakmice.
Odgovorno tvrdim da nigdje veceg seljakluka, krkanluka i animoziteta prema nama nisam dozivio na tribinama. Bio je taj jedan period oko 2005.kad su odnosi bili ok , al uglavnom cigani bili i ostali.
Sjecam se istih tih primitivnih izljeva na sjeveru u nekoliko navrata , sta je rodjeni ba...sjedite dole jeboo vas Velez.
Ma romine prave , nisu oni Caci pjevali na derbijima poslije rata bezveze. Rominska ostavstina.
:urnebes: :urnebes:
Nadovezacu se na ovaj post.
Pun mi je **** lazi koju serviraju gospoda iz Mostara.
O kakvim seljaklucima vi pricate gospodo.
Ne postoji klub i navijaci u Bosni koji su se vise identifikovali sa vama poslije rata od Zelje.
Gotovo 50 posto navijaca Zelje je uvijek imalo simpatije prema vama.
Bezbroj puta od skandiranja cijelog stadiona pa dizanja transparenata podrske Velezu.
Tipa" Izronice Velez za one sto ga vole".
Da ne pricamo koliko puta smo pustali igrace da idu kod vas bez ikakvih obestecenja.
Znamo mi dobro od kad je krenuo animozitet.
Od 2001 godine i pocetaka Zeljine dominacije,pa onda podebljano sa drugim mandatom Amara Osima.
Naravno u saglasnosti sa svojom polubracom i njihovim frustracijama spram naseg kluba,naravno da ni vama nije odgovaralo sto smo vas redovno dobijali,ali pod njihovim uticajem ste i vi,kao i vecina tada od Zelje napravili neprijatelja broj 1.
A zaboravljate kako su vas braca iz lige izbacila i redovno vas mlatili sa takvom lakocom.
Pa su onda krenule frustracije i tenzije,jer avaj vas Avdo Kalajdjic i onaj doktor nisu mogli da podnesu poraze pa su nabijali tenzije svaki put u Vrapcicima.
I naravno nakon godina da se stvorila neka tenzija izmedju dva kluba i navijaca.
Pogotovo i sa nase strane kad smo slusali bice Zeljo **** sampion,gdje ste direktno aludirali,mada od svog pasjaluka niste kontali da vam je smrtni neprijatelj sampion postao,a Zeljo nije.
Ne sporim ja da ste vi posteno odigrali oba meca,nego pricam o skandiranju.
Tako da nemojte da nama pricate o seljakluku.
Covjek vas pusti 10 godina pisete sranja i neistine.
Ja sam jednom pisao ovdije. Prije nekih 12 -13 godina,kad se vecina vas navijaca Veleza spustala niz tobogane,slicnu ovakvu pricu sam slusao od jednog momka,vodja navijaca Veleza.
Hvalio bratstvo sa pitarima,a pljuvao nas na svakom koraku.
Ja sad nemam slike i snimke nase podrske Velezu i RedArmyu,ali sam njemu tada to predocio,pokazao mu sta se desilo kad vas je Sarsjevo izbacilo iz lige.
Nakon par dana,covjek me zvao u Mostar kod sebe.
Bili smo dugo u kontaktu,i bio sam njegov gost na tekmama u Mostaru.
Ja nemam razloga da lazem.Ja i dalje gotivim Velez i ne razumijem zasto i ko to nabija tenzije izmedju nasa dva kluba.
Nemojte mi samo,joj sta neko nekom dobaci.
Svi mi u huji dobacimo i opsujemo nekom.
Koliko puta cu ja reci **** vam majku pitarsku na tekmi. Pa ne znaci bukvalno da svojom majci psujem,koja je pitarka.
Ali kad pricano o faktima,dajte da pricamo kako jeste.
Mostarci od Zelje ste napravili neprijatelja bez ikakvog razloga. To je ziva istina i nazalost vas problem.
Svaka cast za post

Ovo je ziva istina, posebno prica o stvaranju animoziteta prema Želji dok je Amar bio trener...i to nije samo slucaj s Velezom nego sa mnogo ostalih klubova, covjek je svima nabio komplekse da je to nevjerovatno, htjeli navijaci ostalih klubova to priznati ili ne, tako je. Pa nema covjeka na forumu koji ga nije zvao pogrdnim imenima, zbog cega? Zbog toga sto je najbolji trener lige ikad? Pitari mu pjesme pisali :urnebes: robijasi ga prozivali :urnebes: i naravno, sav taj animozitet se prenio i na klub u cjelini, pa nas od perioda Amara mrze skoro svi, a najvise se tu isticu Velez, Celik i Borac, oni su se bas u Amarovim mandatima okrenuli protiv nas, a kako i ne bi...

Na kraju krajeva nebitno, nek nas mrze, boli nas kita, ali je tuzno sto nikad sebi nece bh fudbalska javnost priznati koliko im je Amar nabio kompleksa. Sva ta mrznja proizilazi iz nepobitne cinjenice da smo i dalje najtrofejniji klub u BiH :tralala:
FKŽ !

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 avg 2023, 11:53

Virtu4l je napisao/la:
31 avg 2023, 10:34
bhsport je napisao/la:
31 avg 2023, 09:04
Ove pameti sada Velezu nikad ne bi dozvolio rentanje Grbavice pa da milion daju, jedna od gresaka uprave je ta sto se godinama pustalo navijacima Veleza da u svojim dresovima dodju i gledaju utakmicu bez ikakvih provokacija dok u Vrapčićima to nikad nije moglo, 2017-2018 u vrijeme stolovanja Misimovica, dolazili su izaslanici iz Veleza da prepisuju organizaciju uprave i kluba bez investitora, zatim im izadjemo u susret i rentamo stadion, omogucimo im da se osjecaju bolje nego u Vrapčićima i oni vracaju tako sto nas tjeraju u neki zivotinjski kavez koji je nakon bojkota utakmice od strane TM prepravljen.
Ovo sa njima je počelo 2014. godine kada smo prvi put neprijateljski dočekani u Mostaru, kad su nas pobijedili 4:2. Sjećam se da je bilo baš iznenađujuće, divljačko urlikanje, biće Željo qrac šampion i ostali seljački repertoar. Kasnije je bila samo nadogradnja svega toga što se desilo 2014. Da bi kulminiralo kavezima i još većim seljaklukom i primitivizmom.

Šta očekivati od ljudi koji i danas pišu da je neko skandirao Praljku, da se radovao rušenju starog mosta, i ostale najbolesnije i najgnusije laži koje podmeću. Umjesto da ovi normalniji napišu tim budalama da prestanu da tim, oni se utapaju u to sivilo jada i čemera.
Je li ba Virto...
Posto si ti expert za crnogorsku ligu,kakav je ovaj Djurickovic sto nam dolazi?

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 31 avg 2023, 11:57

MortemHz je napisao/la:
Borcu standardno sudi sudija iz okoline BL, ovaj put iz Doboja...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 31 avg 2023, 11:58

MortemHz je napisao/la:
Pogledaj, sve ljepotan do ljepotana, rodila ih nana 😂 Sve jedan bio suspendova u vise navrata. Ako bi glasali koje vece gofno , mislim da bi imali svi isto glasova. Ne mogu se sjetiti da je ikad delegirano vise "idiota" u jednom kolu.
Moze li iko naci kakvu statistiku koliko puta su ovi momci u zagradama bili suspendovani.
Kazlagic sudi Tuzli to je jedinica ko kuca,pa poznato je da je visio u Tuzli i da je Azmirov covjek,kad se ulazilo u premierligu nije izlazio iz Tuzle
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 31 avg 2023, 11:59

svrakino1921 je napisao/la:
31 avg 2023, 11:51

Ovo su Rođeni dogovorili sa Pitarima odmah po okoncanju utakmice na Hasetu u ponedjeljak

Znaju i jedni i drugi da smo bolji i od jednih i drugih i da imamo Europskog trenera

Lijepi strah

Doci do Jablanice i u goste kod naseg sponzora Zdrava voda ocejfit a njima dole javit da nam se pokvario autobus i da necemo doc

Kme kme kme poceli ste na vakat, treba vas sad trpiti do nedelje kuknjavu :plac: :plac: :plac:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 31 avg 2023, 12:01

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Ove pameti sada Velezu nikad ne bi dozvolio rentanje Grbavice pa da milion daju, jedna od gresaka uprave je ta sto se godinama pustalo navijacima Veleza da u svojim dresovima dodju i gledaju utakmicu bez ikakvih provokacija dok u Vrapčićima to nikad nije moglo, 2017-2018 u vrijeme stolovanja Misimovica, dolazili su izaslanici iz Veleza da prepisuju organizaciju uprave i kluba bez investitora, zatim im izadjemo u susret i rentamo stadion, omogucimo im da se osjecaju bolje nego u Vrapčićima i oni vracaju tako sto nas tjeraju u neki zivotinjski kavez koji je nakon bojkota utakmice od strane TM prepravljen.
Ovo sa njima je počelo 2014. godine kada smo prvi put neprijateljski dočekani u Mostaru, kad su nas pobijedili 4:2. Sjećam se da je bilo baš iznenađujuće, divljačko urlikanje, biće Željo qrac šampion i ostali seljački repertoar. Kasnije je bila samo nadogradnja svega toga što se desilo 2014. Da bi kulminiralo kavezima i još većim seljaklukom i primitivizmom.

Šta očekivati od ljudi koji i danas pišu da je neko skandirao Praljku, da se radovao rušenju starog mosta, i ostale najbolesnije i najgnusije laži koje podmeću. Umjesto da ovi normalniji napišu tim budalama da prestanu da tim, oni se utapaju u to sivilo jada i čemera.
Kome vama? Kad je buducnost iz podgorice velezu gostovala?

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 31 avg 2023, 12:04

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Nisu ništa pogriješili, samo vam rekli šta će se dešavati u narednim godinama. :kafa:

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 31 avg 2023, 12:06

Vanja8 je napisao/la:
31 avg 2023, 11:53
Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Je li ba Virto...
Posto si ti expert za crnogorsku ligu,kakav je ovaj Djurickovic sto nam dolazi?
Pitaj ga za pravilq voznje
Tu je veci ekspert

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 31 avg 2023, 12:07

donDondon je napisao/la:
31 avg 2023, 11:58
MortemHz je napisao/la:
Moze li iko naci kakvu statistiku koliko puta su ovi momci u zagradama bili suspendovani.
Kazlagic sudi Tuzli to je jedinica ko kuca,pa poznato je da je visio u Tuzli i da je Azmirov covjek,kad se ulazilo u premierligu nije izlazio iz Tuzle
Ja sam pisao da je nas zavalio protiv Zelje, pa ce nam onda kao pomoci negdje...Ali naravno nece pomoci protiv Sloge Doboj, Borca, vec protiv Igmana.. iskreno vise bih volio da izgubimo nego da nam navuce pobjedu. Ovo jednom mora stati, yebes ovakvi ligu, lakrdija iz kola u kolo. Sudio je nama kazlaga u premier ligi, prekrsaj nismo dobili, on je sad vicin igrac, igra kako vico svira.
Elvir Baljic

Stratus7
Kontakt:

Post Postao/la Stratus7 » 31 avg 2023, 12:09

svrakino1921 je napisao/la:
31 avg 2023, 11:51

Lijepi strah

Zna se da želji odgovara vice na čelu saveza kad zaškripi da će željo dobiti poguranac od sudija kao prošle sezone slučajne pogreške, a isto tako naplata dugovanja se odgađa po naredbi ?????

Čuj Europski trener - bušač lopti,

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 31 avg 2023, 12:10

H8Z7 je napisao/la:
31 avg 2023, 11:08
:kafa:
slika
Mukotrpnim radom u ovih 12 sati iskopali su nesto da mogu reci da je Igman pokraden. Je.be vas samo to, moji dragi Pitari, sto NIJEDAN igrac penal nije trazio i sto je Djoric odmah ustao i krenuo u odbranu bez jedne jedine rijeci

Al Pitari bolje znaju nego onaj nad kim je start nacinjen... :opaopa:

Hajmo dalje u potragu, ova je sramotna :rol:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 31 avg 2023, 12:12

inzomni je napisao/la:
31 avg 2023, 12:10
H8Z7 je napisao/la:
slika
Mukotrpnim radom u ovih 12 sati iskopali su nesto da mogu reci da je Igman pokraden. Je.be vas samo to, moji dragi Pitari, sto NIJEDAN igrac penal nije trazio i sto je Djoric odmah ustao i krenuo u odbranu bez jedne jedine rijeci

Da da ja sam tražio, a nije mi na tik toku izašlo :think:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 31 avg 2023, 12:12

31 avg 2023, 12:07
Ja sam pisao da je nas zavalio protiv Zelje, pa ce nam onda kao pomoci negdje...Ali naravno nece pomoci protiv Sloge Doboj, Borca, vec protiv Igmana.. iskreno vise bih volio da izgubimo nego da nam navuce pobjedu. Ovo jednom mora stati, yebes ovakvi ligu, lakrdija iz kola u kolo. Sudio je nama kazlaga u premier ligi, prekrsaj nismo dobili, on je sad vicin igrac, igra kako vico svira.
Recite Naseru nek ga malo pritisne, vjerujem da ima vise straha prema njemu nego premo coViju :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 31 avg 2023, 12:14

inzomni je napisao/la:
31 avg 2023, 12:10
H8Z7 je napisao/la:
slika

:urnebes:

Svaka cast

Kakav prcccc

Imali jos sta sporno Pitari

:urnebes:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 31 avg 2023, 12:16

Je li Beganovica kuk zabolio? Ustvari ruka.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.