RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Kad sam ga vidio na Kosevu kao cetvrtog sudiju, tacno sam znao da ce novopeceni mladozenja biti glavni u narednoj utakmici Veleza. Nekako se tako uvijek poklopi da je 4. sudija glavni u narednoj tekmi. Mislim da se delegiranja sluzbenih lica ne vrsi za svaku utakmicu posebno, nego se to radi za ciklus od 4 kola unaprijed.
Svejedno, obzirom da niko, osim onih koji delegiraju sluzbena lica, ne zna nacin na koji se ista postavljaju i dodjeljuju (izvlacenje kuglica sigurno nije), sumnja u to da se sve svjesno i namjerno radi je itekako opravdana.
Nije potrebno pisati ko je, kakve su karakterne osobine i ciji je pijun novopeceni mladozenja. Na ovu utakmicu sigurno dolazi sa zadatkom i to je ono sto brine.
Nebitno je da li dolazi da osakati goste ili nas, ali sama cinjenica da ce se prije i nakon utakmice vise pricati o malverzacijama nego o necemu sto bi trebalo biti lijepa sportska predstava je razocaravajuca.
Nadam se da se nece ponoviti situacija kao sto je bilo u utakmici s Borcem.
Idemo navijati i bodriti Rodjene, a novopecene mladozenje i ove g.u.z.oljube UZP abortusa i presudjenog ratnog zlocinca cije su ime skandirali u zadnjem medjusobnom duelu protiv Veleza na Grbavici treba maksimalno ignorisati (nesto kao Skripare u zadnjoj domacoj). Ionako su nebitni.
Svejedno, obzirom da niko, osim onih koji delegiraju sluzbena lica, ne zna nacin na koji se ista postavljaju i dodjeljuju (izvlacenje kuglica sigurno nije), sumnja u to da se sve svjesno i namjerno radi je itekako opravdana.
Nije potrebno pisati ko je, kakve su karakterne osobine i ciji je pijun novopeceni mladozenja. Na ovu utakmicu sigurno dolazi sa zadatkom i to je ono sto brine.
Nebitno je da li dolazi da osakati goste ili nas, ali sama cinjenica da ce se prije i nakon utakmice vise pricati o malverzacijama nego o necemu sto bi trebalo biti lijepa sportska predstava je razocaravajuca.
Idemo navijati i bodriti Rodjene, a novopecene mladozenje i ove g.u.z.oljube UZP abortusa i presudjenog ratnog zlocinca cije su ime skandirali u zadnjem medjusobnom duelu protiv Veleza na Grbavici treba maksimalno ignorisati (nesto kao Skripare u zadnjoj domacoj). Ionako su nebitni.
Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 31 avg 2023, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
U nedjelju pozivam sve Rođene na stadion, nadam se normalnom i razumnom ponašanju pojedinaca.
Nadam se da ne dolazi neko sa razlogom da nas isprovocira i da samim tim vjerovatno još malo odmogne. Mislim da Gigoviću mi nećemo biti baza za krađu jer je tek 4 kolo, a kao takvi nismo interesantni. Druga stvar je što on ne zna suditi pa u svom neznanju napravi ludilo.
Rođeni - boljeg poziva nema, uprava, igrači i navijači - SVI KAO JEDAN!!!!
Do pobjede, do pobjede mi te bodrimo!!!!!
Ps. ja bih se vise zabrinuo da sam zeljin navijac vezano za gigija
Nadam se da ne dolazi neko sa razlogom da nas isprovocira i da samim tim vjerovatno još malo odmogne. Mislim da Gigoviću mi nećemo biti baza za krađu jer je tek 4 kolo, a kao takvi nismo interesantni. Druga stvar je što on ne zna suditi pa u svom neznanju napravi ludilo.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Mi moramo shvatiti da nam dolazi u goste ekipa koja nas nije pobijedila od posljednjeg ispadanja, a i tad penalom Bekrića (tu utakmicu pamtim jer se Boba pretvorio u Kahna a odbrana nam bila bože sačuvaj, 70 šutevafudbalfudbal je napisao/la: ↑31 avg 2023, 14:03U nedjelju pozivam sve Rođene na stadion, nadam se normalnom i razumnom ponašanju pojedinaca.

I kao takva nemoćna ekipa, oni će biti spremni na sve a Gigović je tu po zadatku. Iskreno se nadam da neće biti natezanja za nas, jer u ovoj konstalaciji snaga to nama ne treba, Željezničar je dosta umoran, mi smo promijenili trenera s kojim je tim bio u letargiji, odigrali odlično na Koševu i pored poraza, naš teren - svaka lakrdija će samo baciti mrlju na ono što možemo prikazati. Nadam se da će Haskić proraditi i da će ga novi trener malo probuditi, jer pravi Haskić je u stanju staviti 3 za jednu utakmicu.
Svi na stadion, na tribinama da gori od navijanja a igrači da smire glave jer su bolji i da nastavimo tradiciju odličnih rezultata protiv Željezničara od 2016!
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Haska je brat naš, njegova cRvenA priča je počela protiv Želje. Ja sam ubjeđen da će u nedjelju pročepiti, i staroj mušteriji dati dva gol, za dobra stara vremena 

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Vakat krenuti na stadion, zaguzvalo na M17 pa da se mjeata uzmu na vakat 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Haska je brat naš ali dovođenjem Maglice bi bili jednom nogom u Evropi.fudbalfudbal je napisao/la: ↑31 avg 2023, 14:40Haska je brat naš, njegova cRvenA priča je počela protiv Želje. Ja sam ubjeđen da će u nedjelju pročepiti, i staroj mušteriji dati dva gol, za dobra stara vremena![]()
Naravno da je poslat sa zadatkom, 13+ žutih kartona i kome treba i kome ne trebaZoom088 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 13:59Kad sam ga vidio na Kosevu kao cetvrtog sudiju, tacno sam znao da ce novopeceni mladozenja biti glavni u narednoj utakmici Veleza. Nekako se tako uvijek poklopi da je 4. sudija glavni u narednoj tekmi. Mislim da se delegiranja sluzbenih lica ne vrsi za svaku utakmicu posebno, nego se to radi za ciklus od 4 kola unaprijed.
-
- Kontakt:
Po utisku igraca na prvom kontaktu sa Klafuricem sjajan odnos ce da bude i jako ofanzivan fudbal
Plavi gospodin se u nedjelju pretvara u plavu gospodju
Plavi gospodin se u nedjelju pretvara u plavu gospodju

-
- Kontakt:
Jos nista od odlaska Leai'a, dopusten mu je odlazak kuci da posjeti familiju i igra za njihovu u23 repku nakon cega bi se trebao vratiti i sjest sa Klafuricem da vide kako i sta dalje
U slucaju da odluci nastavit karijeru u drugom klubu onda ce taj klub morat platit odredjenu naknadu
U slucaju da odluci nastavit karijeru u drugom klubu onda ce taj klub morat platit odredjenu naknadu
Bravo,tako se radiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:19Jos nista od odlaska Leai'a, dopusten mu je odlazak kuci da posjeti familiju i igra za njihovu u23 repku nakon cega bi se trebao vratiti i sjest sa Klafuricem da vide kako i sta dalje
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Mi moramo odigrati bez greške i jako ofanzivno.Dati na vrijeme golove i sudija nas nezanima i ako ni ja nisam za GIGOVIĆA.Dosta nam je jada zadao.Ali zato igrači trebaju biti svjesni i dati 200% da nestrepimo i pametno igrati.KLAUN MORA BUŠIT LOPTE! 

- GrimReaper
- Kontakt:
Ja bih bio presretan ako bi Rafa ostao jer stvarno je strasan talenat i ne bih volio da nam on propadne kroz ruke a nadam se da ce ga Klafa i Milka uspijeti zadrzati jer onda ce mu i jedan i drugi sigurno dati puno vise prilike jer on bas odgovara Deanovom sistemu.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:19Jos nista od odlaska Leai'a, dopusten mu je odlazak kuci da posjeti familiju i igra za njihovu u23 repku nakon cega bi se trebao vratiti i sjest sa Klafuricem da vide kako i sta dalje
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
Salcin bi vam mogao valjati..pitari ga nikad nisu koristili na prirodnoj poziciji, ofanzivni vezni, a vama bi mogao pomoci.. samo zato sto u pitarskom blatu nije uspio ne znaci da ne bi mogao izrasti u odlicnog igraca za nasu ligu, ako se pravilno bude koristio..

Ako je neko zaboravio, izbacili smo evropskog giganta AEK-a u Atini. Tu su izgubili: Inter, Real Madrid, Milan itd...Capacity
69,618 (regulated capacity)[1]
75,000 (total capacity)
Field size 105 x 68 m[1]
Surface Grass, track
In 2007, OAKA Stadium hosted the 2007 UEFA Champions League Final between AC Milan and Liverpool (2-1). The stadium's attendance was reduced to 72,000 for the Olympics, the initial capacity was some 75,000
Da mi je neko ovo rekao prije 10 godina

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ko braca su bili i svi su u Mostaru naucili igrat lopte osim Osmica koji nikad nigdje nece naucitOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:47
Ako je neko zaboravio, izbacili smo evropskog giganta AEK-a u Atini. Tu su izgubili: Inter, Real Madrid, Milan itd...Capacity
75,000 (total capacity)
Field size 105 x 68 m[1]
Surface Grass, track
In 2007, OAKA Stadium hosted the 2007 UEFA Champions League Final between AC Milan and Liverpool (2-1). The stadium's attendance was reduced to 72,000 for the Olympics, the initial capacity was some 75,000
Da mi je neko ovo rekao prije 10 godina![]()

I on je odigrao 49 utakmicaDirektorcic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:57Ko braca su bili i svi su u Mostaru naucili igrat lopte osim Osmica koji nikad nigdje nece naucitOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:47
75,000 (total capacity)
Field size 105 x 68 m[1]
Surface Grass, track
![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Bola u toj ligi su igraci s 2 noge, odakle njegaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:00I on je odigrao 49 utakmicaDirektorcic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:57Ko braca su bili i svi su u Mostaru naucili igrat lopte osim Osmica koji nikad nigdje nece naucitOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:47
Ako je neko zaboravio, izbacili smo evropskog giganta AEK-a u Atini. Tu su izgubili: Inter, Real Madrid, Milan itd...
![]()
Nikada nije odigrao 4/10 utakmicu nakon one prve u Sirokog. Sad igra u Austriji, meni se cini treca liga. I to je previse

Jedan od najlosijih igraca od 2019. do danasDirektorcic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:08Bola u toj ligi su igraci s 2 noge, odakle njegaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:00I on je odigrao 49 utakmicaDirektorcic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:57
Ko braca su bili i svi su u Mostaru naucili igrat lopte osim Osmica koji nikad nigdje nece naucit![]()
Nikada nije odigrao 4/10 utakmicu nakon one prve u Sirokog. Sad igra u Austriji, meni se cini treca liga. I to je previse
![]()
Naravno Zubanovic i Kacavenda su tu

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ne moze zubanovica niko nikad ukadit, mozda Plicanic ali ne smijem se ogrijesitOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:13Jedan od najlosijih igraca od 2019. do danasDirektorcic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:08Bola u toj ligi su igraci s 2 noge, odakle njegaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:00
I on je odigrao 49 utakmicaNikada nije odigrao 4/10 utakmicu nakon one prve u Sirokog. Sad igra u Austriji, meni se cini treca liga. I to je previse
![]()
Naravno Zubanovic i Kacavenda su tu![]()

-
- Kontakt:
Jel oliveira registrovan ima li pravo nastupa protiv zelje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.