Moderator/ica: GracanicaAA
Pa igrala i reprezentacija kosova odavno, a liga tek od 2017.
A zamisli gusta, u tom fildzanu preko gorkog do trofejaSkver je napisao/la: ↑31 avg 2023, 17:09Ma ne yebu zenicani ni jedan argument, tabele prevenstava, ex YU, BiH, imaju svoje tabele, svoja neka paralelna prvenstva.....odustajem. Imaju ljudi osvojene titule i kupove iz fildzan teritorije. Ma nisu djaba bili najbolji u ragbiju u bivsoj drzavi...ovo su posljedice toga![]()
![]()
![]()
![]()
Retardirani degenu, sad vam to bila srboslavija kad ste bili veci dio postojanja drugoligasi i treceligasi, vjerovatno ste bili ugrozeni kad su vas karindjali po ex Jugoslaviji.....
IceTea je napisao/la: ↑30 avg 2023, 16:58Evo 1 na 1 što se kaže, došlo ih 20, mi ih nahranili ćevapima a i kobajama (svojim). Dakle, prajm, kad su obje grupe bile na nivou :
Idemo dalje, prajm Fukara, protiv Želje i ostalih :
I ovo nešto iz Kupa na čemu bi nam zavidili neki top klubovi iz Evrope :
Prajm Robijaša gdje ih pola i ne navija :
Dakle možete nam se saget.![]()
Svaka čast rekao sam što se sad trudite, vama je ova liga sve, nama ne znači. Full pogon Robije dođe ih 100-ak više nego Fukara. Po pričama bi se reklo da ne mogu svi stat na jug.![]()
Malo o gradovima :
Tuzlansko zlato turizma - Panonika , obara rekorde svake godine i uzima lovu, ljudi diljem svijeta dolaze i oduševljeni su :
Tuzlanski aerodrom, odakle možete poletjeti gdje god poželite :
Robert Dacešin, prikazao Tuzlu kao grad sa najboljim ljudima u državi, top 10 u Bosni po ljepoti.(6:56) Zenice ni na mapi smrdljive :
Tuzla noću :
Još malo Tuzle :
Vs. smogovska Zenica:
All time lista bh.klubova :
H2H :
Pišaj po Zeničanima, Robiji i Zenici. I keru Truhli.![]()
![]()
IceTea je napisao/la: ↑31 avg 2023, 12:51Zanimljivo je kako se moja tvrdnja da klošari iz Zenice nemaju za kifle pa prose po gradu da idu na utakmice, loču dvoguze i šmrču bjelinu ispostavila tačnom. Pogledajmo kako čoporativno napadaju na temi, naravno da niko ništa pametno ne radi, kerovi su to. Idemo malo gašenja :
Navijači o kojima ovi iznad govore :
Malo jači od truleksa i kisele vode![]()
Argumenti ozračeno krezave garde iz Černobilice :
Gledaj ga sirotinjo, fukareštino, dva puta ga gledaj kako ga Čelik diže dok ga sirotinja i fukareština nikad nije digla za 105 godinaTruhlo je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:04Prvi trofej kupa BiH![]()
Drugi trofej kupa BiH![]()
Dva direktna duela u finalu, dva karindzanja slanine. Jedan u ratu momci preko okupirane vozuce, kroz sumu i blato putovali do tuzle da iskaraju slobodanku. Drugo poslje rata na neutralnoj grbavici. Necete fukarestino trofej osvojiti dok je Celik tuFinale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica
Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda
Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.
![]()
Slavni Celik iz Zenice
avenija je napisao/la: ↑31 avg 2023, 17:31Gledaj ga sirotinjo, fukareštino, dva puta ga gledaj kako ga Čelik diže dok ga sirotinja i fukareština nikad nije digla za 105 godinaTruhlo je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:04Prvi trofej kupa BiH![]()
Drugi trofej kupa BiH![]()
Dva direktna duela u finalu, dva karindzanja slanine. Jedan u ratu momci preko okupirane vozuce, kroz sumu i blato putovali do tuzle da iskaraju slobodanku. Drugo poslje rata na neutralnoj grbavici. Necete fukarestino trofej osvojiti dok je Celik tuFinale Kupa BiH, Sarajevo, 12.06.1996. Stadion Grbavica
Čelik - FK Sloboda 2:1(Bujak 16`, Tumbić 110`; Omerović 28`) #tuzlanskasloboda
Stoje: Nihad Mujezinović (trener), Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović, Sakib Malkočević, Jasmin Divanefendić (trener)
Čuče: Kabir Smajić, Vedin Musić, Midhat Hadžić, Muhamed Tahirović, Nedim Omerović.
![]()
Slavni Celik iz Zenice
![]()
ČELIK : Sloboda
Trofeji 7:0
Stadion 13909: 7200
Posjeta rekord 33500: 11000
Navijači 300:16
Direktni obračun u finalu kupa( Tusanj, Grbavica) 2:0
Ja mogu jedino doći na red kad se budete za 2 sezone opet pakovali u Federaciju da vam ispalim metak u čelo po 3. putIceTea je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:52Doći ćeš na red, polako.MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 15:51MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 14:28
Vidiš, tvoj odgovor je baš klasični primjer malograđanskog, krkanskog i seljačkog mentaliteta čija je famoza fraza "Šta ćeš mi ti govoriti". I onda kad ti kažem da ste nekulturni napadneš me.
Evo čak i da se nisam pomjerio iz svog sela kod Olova (a jesam), ali eto čak i da nisam, ja opet mogu imati svoje mišljenje na osnovu raje sa kojom pričam koja je išla tamo. To mišljenje može biti pogrešno (raja otišla kod pogrešnih ljudi, došli u nezgodno vrijeme itd.) međutim koliko toliko je relevantno.
Sad dolazimo do sljedeće stavke, evo dođe neki turista kod vas u Tuzlu, i vjerujem da je rijetkost da se desi, ali eto nek se desi da kaže da mu se Tuzla ne sviđa kao grad, više mu se sviđa Konjic npr., i šta mu ti kažeš? Kreneš sa tim mentalitetom, hrakneš na njegovo porijeklo, državu i grad odakle dolazi je li, ili ipak mu kažeš ali Tuzla je bolja od xy grada. Da se razumijemo, za mene je svaki grad jedne nam jedine prelijep na svoj način, pa uključujući i Tuzlu i Zenicu. Ali ti ćeš opet okrenuti mlin na nešto 10to.
Za kraj, apsolutno nije bilo pitanje vezano za Amara, nego da navijačka grupa nekome želi da dobije moždani udar, i da dobiju veliku podršku od ostale raje, pa to je morbidno da morbidnije ne može biti. Ali kad si se dotakao toga, ja nigdje nisam rekao da je on legenda, već najveće trenersko ime, ta dva pojma nisu niti će ikada biti isto. Za ovo drugo, jedino ko može sa njim u tu skupinu su Blaž i Husref, iako je Blaž više uspjeha u inostranstvu imao. Eh sad, Amar je najveće trenersko ime lige, ne zbog "najglupljih trenerskih izjava" i sličnih gluposti, već zbog toga što je osvojio više trofeja nego što će tvoja Sloboda u narednih 100 godina, i ne samo to, već je neko ko je doveo u BiH Newcastle, sa kojim je ekipa koju je vodio odigrao u egalu, čak i poništen čist gol je Željo imao, i Malagu, od koje je Željo nesretno ispao. Ni klubove takvog renomea, tvoja Sloboda neće moći dovesti/izvući u narednih 100 godina, iako bih ja to rado volio, da vidite kakav je osjećaj igrati protiv velikih klubova Europe.![]()
![]()
![]()
![]()
Jel i tebe Truhlo molio u pp da se uključiš u raspravu?![]()
![]()
K nozi psiću.MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 18:24Ja mogu jedino doći na red kad se budete za 2 sezone opet pakovali u Federaciju da vam ispalim metak u čelo po 3. put
![]()
Argumentovana diskusija nema šta, čestitam ti.IceTea je napisao/la: ↑31 avg 2023, 18:26K nozi psiću.MrAmarOsim je napisao/la: ↑31 avg 2023, 18:24Ja mogu jedino doći na red kad se budete za 2 sezone opet pakovali u Federaciju da vam ispalim metak u čelo po 3. put
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.