FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

AmanijakzO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AmanijakzO » 09 mar 2011, 18:37

slika
8-)

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 09 mar 2011, 18:55

Eh tek sad ce se vidjeti uistinu koliko Lazar Popovic vrijedi za Zeljeznicar, samo me brine cinjenica da bez njega ne bude nekih vecih podbacaja pa da izgubimo i Kup i Titulu :S:S Niste svejesni koliko Lazar Popovic pridonosi igri Zeljeznicara, Amar to najbolje zna... Forza Zeljo, ima li tekma protiv Sirokog na TV-u ?

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 09 mar 2011, 19:22

AmanijakzO je napisao/la:slika
8-)
e ovako možemo najlakše doći do para uplatimo na pobjedu travnika 1 milion i eto dobili smo 9 miliona joj AMARE ko te ne zna, pustio Borcu da nam malo pobjegne pa kad pustimo Travniku onda ce Amar zajedno sa NIJAZOM sve sudije kupiti hahah :D :mrgreen: šalu na stranu mislim da cemo ovo rutinski dobiti samo me zanima kako ce to ici bez Laze hoce li iskoristiti priliku ostali napadači
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 09 mar 2011, 19:27

juveboy je napisao/la:Eh tek sad ce se vidjeti uistinu koliko Lazar Popovic vrijedi za Zeljeznicar, samo me brine cinjenica da bez njega ne bude nekih vecih podbacaja pa da izgubimo i Kup i Titulu :S:S Niste svejesni koliko Lazar Popovic pridonosi igri Zeljeznicara, Amar to najbolje zna... Forza Zeljo, ima li tekma protiv Sirokog na TV-u ?
Vjerujem da hoće biti prijenos na BHT1 utakmica između Željezničar-a i Š. Brijeg-a, Jer su prenosili ove sezone osminu finala, četvrt finale KUP-a BiH pa zato vjerujem da će prenositi i ovu utakmicu. Al šta će nam prijenos preko TV-a treba da idemo da bodrimo našeg Želju sa JUGA il barem sa sjevera.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 mar 2011, 19:28

the maniacs 87 je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Eh tek sad ce se vidjeti uistinu koliko Lazar Popovic vrijedi za Zeljeznicar, samo me brine cinjenica da bez njega ne bude nekih vecih podbacaja pa da izgubimo i Kup i Titulu :S:S Niste svejesni koliko Lazar Popovic pridonosi igri Zeljeznicara, Amar to najbolje zna... Forza Zeljo, ima li tekma protiv Sirokog na TV-u ?
Vjerujem da hoće biti prijenos na BHT1 utakmica između Željezničar-a i Š. Brijeg-a, Jer su prenosili ove sezone osminu finala, četvrt finale KUP-a BiH pa zato vjerujem da će prenositi i ovu utakmicu. Al šta će nam prijenos preko TV-a treba da idemo da bodrimo našeg Želju sa JUGA il barem sa sjevera.
Ima navijaca i izvan Sarajeva!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 09 mar 2011, 19:30

samo ću te pitati jednu stvar,bez namjere da ulazimo u raspravu.........DALI JE POSAO CENTARFORA DA DAJE GOLOVE,i dali se na kraju sezone gleda učinak centarfora kroz golove i asistencije :!: lazar je centarfor pa pogledaj njegov učinak i prema tome napiši jel pridonosi igri ŽELJE

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 mar 2011, 19:48

VAM je napisao/la:

hm...zanimljiva posljednja fotka 8-)
Zanimljiva ova tema. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 09 mar 2011, 19:54

Ne mislim da je Lazo klasa za Želju, ali ne mislim da ce ijedan napadac (Baljić,Nikolić,Spahić) nesto bolje odigrati...Uz dužno poštovanje prema njima četvorici, mislim da njihovo mjesto nije Željo !
Nisam ja da sudim, ali statistika može itekako ! ;)
TM87

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 09 mar 2011, 20:12

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 mar 2011, 20:33

Doktor marketinga na BHT1 :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 09 mar 2011, 20:38

Važe li godišnje karte za tekmu protiv Širokog ?
G R B A V I C A 2

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 09 mar 2011, 21:08

Baby je napisao/la:Važe li godišnje karte za tekmu protiv Širokog ?
da
AMAR OSIM!!!

Mashke

Post Postao/la Mashke » 09 mar 2011, 21:44

csh je napisao/la:
da
Ja znam da polugodišnje važe,za godišnje nisam siguran,mislim da ne važe,ali eto ako neko može provjerit pa da znamo
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 mar 2011, 21:47

tm-ovac iz mase je napisao/la:Ne mislim da je Lazo klasa za Želju, ali ne mislim da ce ijedan napadac (Baljić,Nikolić,Spahić) nesto bolje odigrati...
Pa koji qrac onda serete nakon svake tekme Lazi?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 09 mar 2011, 21:50

Ma koji qrac pricaju o tebi sve da mi daju ja odustao nebi gdje god da ides bicu ja uz tebe jer tebe volim ostale ko j..be !
G R B A V I C A 2

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 09 mar 2011, 22:11

Mashke je napisao/la:
csh je napisao/la:
da
Ja znam da polugodišnje važe,za godišnje nisam siguran,mislim da ne važe,ali eto ako neko može provjerit pa da znamo
Upravu si,pisalo je za polugodisnje,ne znam ni ja za godisnje mada mislim da ne vaze!
AMAR OSIM!!!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 09 mar 2011, 22:49

bistrikboy je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Ne mislim da je Lazo klasa za Želju, ali ne mislim da ce ijedan napadac (Baljić,Nikolić,Spahić) nesto bolje odigrati...
Pa koji qrac onda serete nakon svake tekme Lazi?

Pa ne zna...Necu ga hvalit kad NE ZNA ! A ovo govorim jer nemamo boljeg...iz toga slijedi da trebamo kupit nekog !
TM87

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 09 mar 2011, 23:10

harinjo je napisao/la:
samo ću te pitati jednu stvar,bez namjere da ulazimo u raspravu.........DALI JE POSAO CENTARFORA DA DAJE GOLOVE,i dali se na kraju sezone gleda učinak centarfora kroz golove i asistencije :!: lazar je centarfor pa pogledaj njegov učinak i prema tome napiši jel pridonosi igri ŽELJE
Ne govorim ja ovdje o zabijanju golova, nego govorim o vaznosti Lazara Popovica za Zeljeznicar, odnosno za samu igru Zeljeznicara. Svjestan sam cinjenice da ne zabija koliko bi trebao, ali doprinosti tome da ostali igraci zabijaju, doprinosi tome da Zeljo moze stalno na protrcavanja da stvara prilike, doprinosi tome da skoro 90% vazdusnih duela on dobija, doprinosi tome da zna stati na loptu zagradit se i ne izgubit loptu, dakle igra se skoro pa zasniva na njemu. U to ces se uvidjeti u narednim utakmicama, samo nemoj da pljujes kasnije po onome sto si pisao . . .

tica
Kontakt:

Post Postao/la tica » 09 mar 2011, 23:16

Svaka cast ovako i treba uraditi....mada ne znam zasto se maleni mjesaju sa nama ne trebaju nam..
JA NISAM ODAVLE!!!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 mar 2011, 23:17

Najbitnije je da Željo pobjeđuje, a ko će davati golove uopšte nije!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Futbol, ibz i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []