sancho_panza je napisao/la:Da vidimo koliko vas mrzi ovog levata...
http://www.facebook.com/pages/Anti-Kema ... 72?sk=wall
koliko je on levat,toliko je vugdalic idiot
sancho_panza je napisao/la:Da vidimo koliko vas mrzi ovog levata...
http://www.facebook.com/pages/Anti-Kema ... 72?sk=wall
Zbunio se covjek, veliki sudijski zaostatak bio.harry_90 je napisao/la:Kod gola Barce,Ahmetovic : u 2-3 minuti nastavka Barca dolazi do gola..valjda bi trebalo ici 2-3 minuti produzetka,a nastavak valjda znaci da je drugo pol. procelo
ovde samo treba doci na poluvremenu da se fino nasmijes i onda nastaviti uzivati u majstorijama barceloneNail for Real je napisao/la:Zbunio se covjek, veliki sudijski zaostatak bio.harry_90 je napisao/la:Kod gola Barce,Ahmetovic : u 2-3 minuti nastavka Barca dolazi do gola..valjda bi trebalo ici 2-3 minuti produzetka,a nastavak valjda znaci da je drugo pol. procelo
Al' sad gledam na IN TV gost Brano Milacic. Slusaj mu izjave: Messi nije rodjen kao mi. On je nekako drugacije izasao!![]()
![]()
Nail for Real je napisao/la:Zbunio se covjek, veliki sudijski zaostatak bio.harry_90 je napisao/la:Kod gola Barce,Ahmetovic : u 2-3 minuti nastavka Barca dolazi do gola..valjda bi trebalo ici 2-3 minuti produzetka,a nastavak valjda znaci da je drugo pol. procelo
Al' sad gledam na IN TV gost Brano Milacic. Slusaj mu izjave: Messi nije rodjen kao mi. On je nekako drugacije izasao!![]()
![]()
CG.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:Zbunio se covjek, veliki sudijski zaostatak bio.harry_90 je napisao/la:Kod gola Barce,Ahmetovic : u 2-3 minuti nastavka Barca dolazi do gola..valjda bi trebalo ici 2-3 minuti produzetka,a nastavak valjda znaci da je drugo pol. procelo
![]()
koja je to tv stanica,odakle je?
scudetto je napisao/la:Kemin glas je dominiro nad himnom lige prvaka
Željovac je napisao/la:Ovo u životu nisam vidio. Znači, lik prošao i golmana, a Šuko i se i dalje smireno prisjeća nekih davnih utakmica... I tek kad su očistili sa gol linije, smilova se da obrati pažnju na 1000% šansu!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.