Zenićani latentni Srbi, a predstavljaju se ko neki bošnjački ekstremisti

Moderator/ica: GracanicaAA
Zenićani latentni Srbi, a predstavljaju se ko neki bošnjački ekstremisti
Meni se trojica iz Tuzle javila i govore da si napacen, da si odrasto u psiho porodici i da ti treba pomoc.IceTea je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:47Sve do mog dolaska su se vrtile iste priče non stop. Vi kao papagaji s istim postovima. Ja dođem i našamaram vas. Sad kao nemate ništa dodati pa se vadite na to šta je dobra zajebancija, šta nije. Ti si psovao mrtve od muke hahahahha..prisonbreak je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:44Sve do njegovog dolaska bila je zdrava zajrbancija.
Al najvaznije da su i njegovi shvatili da nije dobar momak, pa ga vise puta ismijavaju ko najveceg debila.
Prajm Fukara jaci![]()
Kralju ti si neko napaceno dijete zivota mi mog, ak ti sta treba reci brate. Dobro dijelo smo uvijek spremni uraditi.
I promašio si temu, prelistaj par stranica i pogledaj od sinoć. Svi su na mojoj strani. Čak mi se i jedan vaš javio i napisao da sam upravu ali da ne spamam temu previše jer nemate odgovora.![]()
Dobra fora, niko me i ne zna sa foruma. Registrovao se ljudi mislili da sam jedan od vaših klauna, dok se nisam dokazao. Dobra priča nema šta. Doduše ti i ne možeš bolje. Od muke si grohnuo totalno, ne znam ni što diskutujemo kad si nakon šamaranja počeo psovati mrtvu familiju. Reklo bi se, očekivano od ozračenih trozubaca.prisonbreak je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:52Meni se trojica iz Tuzle javila i govore da si napacen, da si odrasto u psiho porodici i da ti treba pomoc.IceTea je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:47Sve do mog dolaska su se vrtile iste priče non stop. Vi kao papagaji s istim postovima. Ja dođem i našamaram vas. Sad kao nemate ništa dodati pa se vadite na to šta je dobra zajebancija, šta nije. Ti si psovao mrtve od muke hahahahha..prisonbreak je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:44Sve do njegovog dolaska bila je zdrava zajrbancija.
Al najvaznije da su i njegovi shvatili da nije dobar momak, pa ga vise puta ismijavaju ko najveceg debila.
Prajm Fukara jaci![]()
Kralju ti si neko napaceno dijete zivota mi mog, ak ti sta treba reci brate. Dobro dijelo smo uvijek spremni uraditi.
I promašio si temu, prelistaj par stranica i pogledaj od sinoć. Svi su na mojoj strani. Čak mi se i jedan vaš javio i napisao da sam upravu ali da ne spamam temu previše jer nemate odgovora.![]()
Brate nije sramote reci, treba mi pomoc i da se sakupimo ko ljudi. Ljudski je pomagati.
Nisu ga nikako ismijavali, samo mu govorili ne valjaj gluposti i nemoj vise pisatisky ne trolaj, ak si konobariso negdje i propustio, oprosteno ti.
Pa ja ti ponavljam opet, ja nisam laži iznosio, sve sa dokazima. Ugasim temu skroz naskroz, vas nigdje sinoć. Neko da se suprostavi, da kaže da nisam upravu, kako, zašto?prisonbreak je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:59Bar nisam napacen kao ti, ne valjam gluposti, mogu neke stvari realno reci i priznati.
Nit sam diskutovao tada s tobom, niti bilo sta, nego si iznosio gnusne lazi i vrijedjao na max. Al od takvog napacenog debila i ne moze se ocekivati nista drugacije.
Opet ti kazem, hajde da ti pomognemo, da ti sta para saberemo i da te uputimo na lijecenje. Nijr brate sramota priznati da si napacen i psiho manijak. Al jbg nikad psiho likovi nisu dali priznati da nisu uredni![]()
Vidi ne zelim da vas vrijedjam kolektivno radi jednog debil, a ako nisi shvatio kako se pojavio na forumu sve nas kolektivno vrijedja i to jako gnusno, tako da #Sky psttt.
Sve ostalo na stranu, al ti debilcino zreo za lijecenja.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:38Vi i Srbi isti. Zali Boze zivote Zenicana da se uspostavi koridor sa takvim mrziocima vlastite drzave.IceTea je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:37Šta reći za bolesnike. Vaši očevi su veliku grešku napravili. Bolje u žbunje svr.šit nego napraviti ovakve retarde. Čestitam, argumentima si nas ubio. Izgleda da je previše šamaranja uticalo na vas.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:35Tuzlu za komad obradive zemlje jednake kvadrature Milorade. Ovakav olos nam ne treba. Kvazipatriote.
Pogledaj sta tvoji sugradjani pisu.prisonbreak je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:44Sve do njegovog dolaska bila je zdrava zajrbancija.
Prajm Fukara jaci![]()
Ma sa ovim levatima se vise ne vrijedi raspravljat.
Ovo je bitno, a oni nek slave ove svoje argumente dok cekaju na neki trofej hehe
Znam da vam tesko pada sto nemate titula, kad se ukuca titiule-sloboda prazno, znam da boli.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:19Pogledaj sta tvoji sugradjani pisu.prisonbreak je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:44Sve do njegovog dolaska bila je zdrava zajrbancija.
Prajm Fukara jaci![]()
Vama ove pojedine gadosti sto pisete su zdrava zajebancija?
Ako jest, onda ste vi kolektivno bolesna skupina ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.