FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hamza produzio ugovor

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nije Milovic u pitanju ali igrac koji jeste isto je godiste

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sport 1
Auu brate moj ako je to tačno, strah me i pomisliti kakvo će pljuvanje da uslijedi zato što se Besim odyebao zbog nekog starohana koji uz to ne zna fatihu proučit'.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:51Nije Milovic u pitanju ali igrac koji jeste isto je godiste![]()

Pa de nas prosvijetli, o misteriozniNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:51Nije Milovic u pitanju ali igrac koji jeste isto je godiste![]()
-
- Kontakt:
Pa spomenuo je vec jutros momak iz Mostaraboki86 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:00Pa de nas prosvijetli, o misteriozniNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:51Nije Milovic u pitanju ali igrac koji jeste isto je godiste![]()
Evo i covjek gore napisao samo u prezimenu umjesto š - ž
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 31 avg 2023, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam siguran jel ima išta od toga. Đuričković sutra.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 31 avg 2023, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Baš tako, nije mogao da se nametne, sramota da ne zna igrati tuđu poziciju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:10Đani hvala tebi ali upisi sine fakultet dok ti nije jos kasno ili pokreni nesto svoje i Bujrum sa nama na tribine.Neces ti sa igranjem fudbala daleko.
Kod najmanje 5 trenera nije mogao da se nametne,nemamo sta dalje pricati.Dobijao je dovoljno prilika a nista pokazao nije
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo užurbano radi na rekonstrukciji igračkog kadra za budući period pod vodstvom trenera Simona Rožmana, a evidentno je da će biti još odlazaka i dolazaka.
I dok je status nekih igrača neizvjestan, saznajemo da je jedan od važnijih igrača postigao dogovor sa klubom o produženju saradnje.
U pitanju je napadač Hamza Čataković, koji se na Koševo vratio prije godinu i po. Čataković je imao smanjenu ulogu u ekipi dolaskom Brazilca Renana početkom ove godine, ali uspio se izboriti za status, a u narednom periodu bi mogao imati važnu ulogu u napadu Sarajeva uz Renana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- IsmirMirvic
Bez brige, pojacanja su i vise nego adekvatna, kako je i najavljeno jucer s moje strane. Lije pozdrav svima.
Jel ga ko pratio? Na TM-u vidim da je imao povredu pa nije igrao zadnjih nekoliko utakmica.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Aaa jadan on svih 5 trenera ga guralo na pogresnu pozicijuMorpheus je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:05Baš tako, nije mogao da se nametne, sramota da ne zna igrati tuđu poziciju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:10Đani hvala tebi ali upisi sine fakultet dok ti nije jos kasno ili pokreni nesto svoje i Bujrum sa nama na tribine.Neces ti sa igranjem fudbala daleko.
Kod najmanje 5 trenera nije mogao da se nametne,nemamo sta dalje pricati.Dobijao je dovoljno prilika a nista pokazao nije

Sta ce neznalice nisu znali iskoristiti njegov neupitan fudbalski talenat,nijedan od njih...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 31 avg 2023, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sigurno je pohvalno to što se dugo zadržao gdje god da je igrao. Rusi su ga platili 800K €
Brussel - 3 godine
Hajduk - 6 godina
Akhmat - 5 godina
Brussel - 3 godine
Hajduk - 6 godina
Akhmat - 5 godina
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo da ne bude Anicic 2.0

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ako si ti pravi ismir Mirvic, imam 2 pitanja.IsmirMirvic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:08Bez brige, pojacanja su i vise nego adekvatna, kako je i najavljeno jucer s moje strane. Lije pozdrav svima.
Prvo Jesili ti 100% vlasnik kluba (ako nisi koliko procenata)
Drugo, zasto vas nema u Mediama? Znam da neznate bosanski dobro i da niste tip Mamica i to al ako nista mozete sami smislit 20 pitanja koje bi navijaci javnost zelili znat..
Hvalavam za ono sto ste izjavili FK SARAJEVO JE VISE OD BIZNISA, NEMA NAZAD..
Molim vas prestanite se igrat menagera uzivo FK SARAJEVO nije fc cincinati gdje se ide na utakmicu da se najede i napijes i kad izgubis good game insAllah tomorrow next game..
FK SARAJEVO kad izgubi najmanja steta je razbijanje televizije i sjedenje u podrumu po 2 dana
Hocesli ti bit PRESJEDNIK/ GENERALNI DIREKTOR
Bio je i kapiten dosta puta u Rusiji kao i u Hajduku.
Ma ja kad vidim visinu od mene mu je plus jbg,meni nije stoper ako nije jablan

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 31 avg 2023, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo, mire971 i 25 gostiju.