AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Prije svega očekujem dobru utakmicu i nadasve efikasnu Milan će morati krenuti naprijed a to će ostaviti dosta prostora za krila Lennona i Balea uglavnom težak je zadatak pred Alegrijem..prognoza 3:1.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bale na klupi, a i nasi bekovi nisu toliko losi koliko ih omalovazavaju ... ipak mi imamo najmanje primljenih golova u Seriji ASaurman je napisao/la:Prije svega očekujem dobru utakmicu i nadasve efikasnu Milan će morati krenuti naprijed a to će ostaviti dosta prostora za krila Lennona i Balea uglavnom težak je zadatak pred Alegrijem..prognoza 3:1..
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Nail for Real
- Kontakt:
To ovdje nista ne znaci. Schalke je npr. uzasan u Bundesligi a opet igra dobro u Ligi Sampiona. A i Serie A je daleko ispod Lige Sampiona.robovi88 je napisao/la:Bale na klupi, a i nasi bekovi nisu toliko losi koliko ih omalovazavaju ... ipak mi imamo najmanje primljenih golova u Seriji ASaurman je napisao/la:Prije svega očekujem dobru utakmicu i nadasve efikasnu Milan će morati krenuti naprijed a to će ostaviti dosta prostora za krila Lennona i Balea uglavnom težak je zadatak pred Alegrijem..prognoza 3:1..
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Hoces reci da Napoli,Juve,Inter nemaju dovoljno dobre napadace da dadnu gol nama ?Nail for Real je napisao/la:To ovdje nista ne znaci. Schalke je npr. uzasan u Bundesligi a opet igra dobro u Ligi Sampiona. A i Serie A je daleko ispod Lige Sampiona.robovi88 je napisao/la:Bale na klupi, a i nasi bekovi nisu toliko losi koliko ih omalovazavaju ... ipak mi imamo najmanje primljenih golova u Seriji ASaurman je napisao/la:Prije svega očekujem dobru utakmicu i nadasve efikasnu Milan će morati krenuti naprijed a to će ostaviti dosta prostora za krila Lennona i Balea uglavnom težak je zadatak pred Alegrijem..prognoza 3:1..
- Nail for Real
- Kontakt:
Nije u tome poenta, kad cete naleteti na npr. ekipu Tottenhama u LS sa odlicnim krilima i odma' ste u prilicno losoj situaciji jer su vam bekovi losi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Interista di cuore
- Kontakt:
imam osjecaj da prolazite...a i igro sam vas na kladionici
sretno
sretno
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
I mene obuzima neki dobar filing', al plasim se hladnog tusa
Al' nadam se da ce Seedorf ozbiljno shvatiti kapitensku traku i igrati kako treba, te da ce trio Ibra-Pato-Binho' napokon proraditi
Al' nadam se da ce Seedorf ozbiljno shvatiti kapitensku traku i igrati kako treba, te da ce trio Ibra-Pato-Binho' napokon proraditi
- sarajlija89
- Kontakt:
Ako Ibra bude raspolozen svasta moze biti...samo on moze rossonere odvesti dalje
Predominantan je...
Prognoza: 1-1
Predominantan je...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma kakav Ibra,Pato odlucuje utakmicu veceras...(2,80 kvota da daje gosarajlija89 je napisao/la:Ako Ibra bude raspolozen svasta moze biti...samo on moze rossonere odvesti dalje![]()
![]()
Predominantan je...![]()
![]()
u slabijoj je formu u zadnje vrijeme Ibra
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ibra-Cadabra je to
Volim ga pravo..jbo mater svo juu
Malo ko onakvu karizmu ima..o fudbalskom umijecu da ne govorim...jednostavno...genije.
A i vrijeme je da velike tekme pocne igrati kako zna i umije...
A seedorf...nek ponovi jednu ovakvu tekmu
[youtube][/youtube]
Pa taj je pola golova u karijeri Juventusu zabio
al veliki igrac...
Volim ga pravo..jbo mater svo juu
Malo ko onakvu karizmu ima..o fudbalskom umijecu da ne govorim...jednostavno...genije.
A i vrijeme je da velike tekme pocne igrati kako zna i umije...
A seedorf...nek ponovi jednu ovakvu tekmu
[youtube][/youtube]
Pa taj je pola golova u karijeri Juventusu zabio
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Jbg Tottenhem je svoju ekipu odmarao u ovom kolu pa se to i odrazilo na rezultat protiv Blackpoola. Mi smo imali potezu utakmicu iako smo je apsolvirali sa pola snage. Bice tesko ubice nas trkacki kao i u prvoj utakmici al jbg sta ces. Nadam se dobroj utakmici.
Tottenham-Milan, ecco le formazioni/Here are the lineups:
TOTTENHAM: Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Lennon, Sandro, Modric, Pienaar, Van Der Vaart e Crouch.
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Flamini, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic e Pato.
Potvrdjeno !

TOTTENHAM: Gomes, Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Lennon, Sandro, Modric, Pienaar, Van Der Vaart e Crouch.
MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Flamini, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic e Pato.
Potvrdjeno !

-
<<<PreddatoR>>>
- Kontakt:
ja se nadam prolazu iako ce biti pretesko.Mislim ipak je nadoknadiv zaostatak i ako oni dadnu gol mislim da bismo mogli mi dati dva,tako da ja se nadam prolasku 
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
S Bismilletom 
Forza Milan
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
igra sedorf,necete dobro proc

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
-
Ezel Fazlic
- Kontakt:
Zasad je dobro.Samo tako nastavite i sigurno prolazimo.
- neutralan__
- Kontakt:
bolji ste ako ovako nastavite mislim da prolaz ne bi trebao doci u pitanje,ne znam samo kako ce biti kada Bale udje
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Bice problema kada udje Bejl i sjevne kontrica preko lijevog krila 
- neutralan__
- Kontakt:
bice,bice nemam predstavu ko bi ga mogao zaustavitiasylum je napisao/la:Bice problema kada udje Bejl i sjevne kontrica preko lijevog krila
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.