Bordo dresova nema, bijeli su ostali samo XL i XXL.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja stvarno mislim da je on extra trener, al za male klubove, on nezna vodit ekipu sa velkim imenima.. bice istjeran za 3 mjeseca iz dinama
Za sva pitanja ove vrste klub ce se ocitovati kroz sluzbene kanale. Nadam se da razumijete. Pozdrav!Pitar6785 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:42Ako si ti pravi ismir Mirvic, imam 2 pitanja.IsmirMirvic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:08Bez brige, pojacanja su i vise nego adekvatna, kako je i najavljeno jucer s moje strane. Lije pozdrav svima.
Prvo Jesili ti 100% vlasnik kluba (ako nisi koliko procenata)
Drugo, zasto vas nema u Mediama? Znam da neznate bosanski dobro i da niste tip Mamica i to al ako nista mozete sami smislit 20 pitanja koje bi navijaci javnost zelili znat..
Hvalavam za ono sto ste izjavili FK SARAJEVO JE VISE OD BIZNISA, NEMA NAZAD..
Molim vas prestanite se igrat menagera uzivo FK SARAJEVO nije fc cincinati gdje se ide na utakmicu da se najede i napijes i kad izgubis good game insAllah tomorrow next game..
FK SARAJEVO kad izgubi najmanja steta je razbijanje televizije i sjedenje u podrumu po 2 dana
Hocesli ti bit PRESJEDNIK/ GENERALNI DIREKTOR
Ne znam ko koga trola ovdjeIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:06Za sva pitanja ove vrste klub ce se ocitovati kroz sluzbene kanale. Nadam se da razumijete. Pozdrav!Pitar6785 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:42Ako si ti pravi ismir Mirvic, imam 2 pitanja.IsmirMirvic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:08Bez brige, pojacanja su i vise nego adekvatna, kako je i najavljeno jucer s moje strane. Lije pozdrav svima.
Drugo, zasto vas nema u Mediama? Znam da neznate bosanski dobro i da niste tip Mamica i to al ako nista mozete sami smislit 20 pitanja koje bi navijaci javnost zelili znat..
Molim vas prestanite se igrat menagera uzivo FK SARAJEVO nije fc cincinati gdje se ide na utakmicu da se najede i napijes i kad izgubis good game insAllah tomorrow next game..
FK SARAJEVO kad izgubi najmanja steta je razbijanje televizije i sjedenje u podrumu po 2 dana
Ti baš nemaš boljeg poslaIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:06Za sva pitanja ove vrste klub ce se ocitovati kroz sluzbene kanale. Nadam se da razumijete. Pozdrav!Pitar6785 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:42Ako si ti pravi ismir Mirvic, imam 2 pitanja.IsmirMirvic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:08Bez brige, pojacanja su i vise nego adekvatna, kako je i najavljeno jucer s moje strane. Lije pozdrav svima.
IsmirMirvic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:06Za sva pitanja ove vrste klub ce se ocitovati kroz sluzbene kanale. Nadam se da razumijete. Pozdrav!Pitar6785 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:42Ako si ti pravi ismir Mirvic, imam 2 pitanja.IsmirMirvic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:08Bez brige, pojacanja su i vise nego adekvatna, kako je i najavljeno jucer s moje strane. Lije pozdrav svima.
IsmirMirvic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:06Za sva pitanja ove vrste klub ce se ocitovati kroz sluzbene kanale. Nadam se da razumijete. Pozdrav!Pitar6785 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:42Ako si ti pravi ismir Mirvic, imam 2 pitanja.IsmirMirvic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:08Bez brige, pojacanja su i vise nego adekvatna, kako je i najavljeno jucer s moje strane. Lije pozdrav svima.
KraljPitar6785 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:42Ako si ti pravi ismir Mirvic, imam 2 pitanja.IsmirMirvic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:08Bez brige, pojacanja su i vise nego adekvatna, kako je i najavljeno jucer s moje strane. Lije pozdrav svima.
To ti je kompjuter brate. Platio Mirvić da piše po forumu. Izgleda da si ga zbunio pitanjima, haman zabagovao..Pitar6785 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:27Ja mislim da ovo nije Mirvic, zasto bi klub odgovarao koliko ste vi vlasnik kluba..
Ako si 50/50 interesujeme sta Tan misli o ovolikim raskidima bacanje para uvodu..
Sjetimo se da je TAN rekao posle 1,5 investiranja da mora prodat cimirota da vrati lovu koju je ulozio i posle toga prodo 64% kluba..
Tan nevoli nogomet nit sport nit to njega interesuje on je u nogometu jer je vidio da tu moze zaradit..
Ama ja Cmilju nisam spominjao, ja sam onoga grka spominjao i Vasilija Terzića. Evo oba u Borcu završišeVanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 10:42Dobro je nije tvoj igrac,po postu znamo da nije...FoSte95 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 10:31Aaa malo sam se zayebao, pobrko sam ga sa drugim momkom onda sad vidjeh na TMumosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 09:35
Jedan od boljih mladih igraca sa 26 godina? Kvalitet lige je nikakav kao i igraci,toga moramo biti svjesni jer ti igraci nemaju jednu jaku tekmu u sezoni,sad zamisli igras takvu ligu kao ovaj cijeli zivot.
Zaboravite šta napisah![]()
Ok, zaboravicemo sta si napisao, ali Cmilju ti nikad zaboraviti necemo, ali nam ga uliva, ljudski, posteno, crnogorski...![]()
Zato sam i pito za vlasnistvo, da mortomu i ovim moderatorima olaksam izbacivanje.. ovo je robot umjetna inteligencija il nestoscholsey je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:35To ti je kompjuter brate. Platio Mirvić da piše po forumu. Izgleda da si ga zbunio pitanjima, haman zabagovao..Pitar6785 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:27Ja mislim da ovo nije Mirvic, zasto bi klub odgovarao koliko ste vi vlasnik kluba..
Ako si 50/50 interesujeme sta Tan misli o ovolikim raskidima bacanje para uvodu..
Sjetimo se da je TAN rekao posle 1,5 investiranja da mora prodat cimirota da vrati lovu koju je ulozio i posle toga prodo 64% kluba..
Tan nevoli nogomet nit sport nit to njega interesuje on je u nogometu jer je vidio da tu moze zaradit..
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, hibrid, Jadnimi, Lavcina, MaroonBjelave, mosarajvosa83, NazorUso, rimljanin90 i 44 gosta.