Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
da covjek ne povjeruje sta sve nece procitati moj muhoni, mi da glumimo neke primadone dok se neki seoski klubovi u nasem domu krenu kurchiti za njih je najbolja ona od bivseg reisa kome ba mi da se prilagodjavamo neka se oni nama prilagodjavajuMocMahale444 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:43E cuj ostavku![]()
Puna podrska Basicu i ostalim nasim zeljovcima.
**** ba igman lizu se sa pitama, ugasili se.
+1
Inače se ti neko relevantan koji će stavljati I brisati legende nema staArgentina je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:17Volim Zebu, nevidjen broj puta me obradovao i uzivao sam u njegovim igrama, ali gurati ga u legendu gdje su tamo jedan Milan Ribar, Josko Domorocki, Josip Katalinski, Ivica Osim, Josip Bukal, Miso Smajlovic, Ilijas Pasic, Enver Hadziabdic koji su uvijek bili lojalni i uz klub, nikad nisu ruzne rijeci rekli zaista ne mogu staviti Zebu u taj rang.
On je dio super dobrih igraca koji su ponikli kod nas i donijeli nam puno radosti, ali legenda nije, jer ovi ljudi gore i njima slicni su legende, koji su bilinuz klub kad je bilo i najteze i najbolje, bez da su ikada gledali sebe prije kluba. Sta god da je bilo kod incidenta, bio upravu ili ne, ovo mislim za njega.
Nije mi to cilj apsolutno, naveo sam i uporedio stvari po cinjenicama i onome sto se desilo. Cinjenice su tu:SoiBiber je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:25Inače se ti neko relevantan koji će stavljati I brisati legende nema staArgentina je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:17Volim Zebu, nevidjen broj puta me obradovao i uzivao sam u njegovim igrama, ali gurati ga u legendu gdje su tamo jedan Milan Ribar, Josko Domorocki, Josip Katalinski, Ivica Osim, Josip Bukal, Miso Smajlovic, Ilijas Pasic, Enver Hadziabdic koji su uvijek bili lojalni i uz klub, nikad nisu ruzne rijeci rekli zaista ne mogu staviti Zebu u taj rang.
On je dio super dobrih igraca koji su ponikli kod nas i donijeli nam puno radosti, ali legenda nije, jer ovi ljudi gore i njima slicni su legende, koji su bilinuz klub kad je bilo i najteze i najbolje, bez da su ikada gledali sebe prije kluba. Sta god da je bilo kod incidenta, bio upravu ili ne, ovo mislim za njega.![]()
E Robi, nema veze navikli smo zadnjih godina da sutimo i trpimo. Mora nekad da nas prenese ko lakija.Robust je napisao/la: ↑31 avg 2023, 20:34da covjek ne povjeruje sta sve nece procitati moj muhoni, mi da glumimo neke primadone dok se neki seoski klubovi u nasem domu krenu kurchiti za njih je najbolja ona od bivseg reisa kome ba mi da se prilagodjavamo neka se oni nama prilagodjavajuMocMahale444 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 19:43E cuj ostavku![]()
Puna podrska Basicu i ostalim nasim zeljovcima.
**** ba igman lizu se sa pitama, ugasili se.![]()
Tebi nije legenda nekome jeste. Licna stvar a a generalno nije tako. Ovo ponasanje seljaka iz uprave nije prvi put,ponasaju se oni bahato već odavno. A svi donose odluke koga će vrijedjati I na koju će stranu stati a ne znaju pravu istinu. Ne znam samo kako ja mogu reci kriv je Zeba, kriv je Kovacevic a ne znamo uopće istinu. Baš će Zeba kojeg ako poznajes licno uvijek miran I povucen, sigurno ne bi bezveze skakao da se bije iz čista mira,nimalo logicno.. a ove papke iz uprave ne želim ni spominjati ljudi su nebitni za nas klub. Produzena ruka magacionera Vanish.Argentina je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:47Nije mi to cilj apsolutno, naveo sam i uporedio stvari po cinjenicama i onome sto se desilo. Cinjenice su tu:SoiBiber je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:25Inače se ti neko relevantan koji će stavljati I brisati legende nema staArgentina je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:17Volim Zebu, nevidjen broj puta me obradovao i uzivao sam u njegovim igrama, ali gurati ga u legendu gdje su tamo jedan Milan Ribar, Josko Domorocki, Josip Katalinski, Ivica Osim, Josip Bukal, Miso Smajlovic, Ilijas Pasic, Enver Hadziabdic koji su uvijek bili lojalni i uz klub, nikad nisu ruzne rijeci rekli zaista ne mogu staviti Zebu u taj rang.
On je dio super dobrih igraca koji su ponikli kod nas i donijeli nam puno radosti, ali legenda nije, jer ovi ljudi gore i njima slicni su legende, koji su bilinuz klub kad je bilo i najteze i najbolje, bez da su ikada gledali sebe prije kluba. Sta god da je bilo kod incidenta, bio upravu ili ne, ovo mislim za njega.![]()
1. Zeba igrao za kone na turnirima, bio u Zrinjskom, u Slobodi nam zabio za gubitak titule itd.
2. Katalinski, Bukal, Osim - ostali kad smo ispali u drugu ligu na celu sa Ribarom kao trenerom. Josko rekao NE. Bukal, Hadziabdic i Katalinski u ratu i nakon klub spasavali itd
Jasna je razlika.