FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svani suboto !!!
100%Pitar6785 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:40Zato sam i pito za vlasnistvo, da mortomu i ovim moderatorima olaksam izbacivanje.. ovo je robot umjetna inteligencija il nestoscholsey je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:35To ti je kompjuter brate. Platio Mirvić da piše po forumu. Izgleda da si ga zbunio pitanjima, haman zabagovao..Pitar6785 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:27Ja mislim da ovo nije Mirvic, zasto bi klub odgovarao koliko ste vi vlasnik kluba..
Ako si 50/50 interesujeme sta Tan misli o ovolikim raskidima bacanje para uvodu..
Sjetimo se da je TAN rekao posle 1,5 investiranja da mora prodat cimirota da vrati lovu koju je ulozio i posle toga prodo 64% kluba..
Tan nevoli nogomet nit sport nit to njega interesuje on je u nogometu jer je vidio da tu moze zaradit..
The saddest thing in life is wasted talent.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
bordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:45Veoma odvratan tip, al kapa do jaja sto se tice igre..
Nejasnomije da njega niko nece ni za klupe da kupi,il mu je zrinjski dao platu livainu il ima nesto sto u jacim klubovima primjete sund..
Ma yaa, njima kvalitet, nama propalitet...FoSte95 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:36Ama ja Cmilju nisam spominjao, ja sam onoga grka spominjao i Vasilija Terzića. Evo oba u Borcu završiše![]()

U tom će i naš Janez put pod noge, taman da nama dođe.
Pu pu...gluho bilo
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- IsmirMirvic
Pustimo se conspiracy theories o umjetnoj inteligenciji. Najmanji je problem odgovoriti na pitanja, ali to se ne radi na drustvenim mrezama, pogotovo ne u ovakvoj formi. Za klub renomea Sarajeva, jedini ispravan put je maksimalna transparentnost kroz sluzbenu komunikaciju.
Catakovic imao ugovor do 2024. znaci samo je jednu dobio vise.
Dobar Hamza. Dokazao je da zna, odličan sut ima i svaka u 30m je opasna. Dobar backup za Oliveru, inače bio je naša želja godinama i nismo ga mogli dugo dovesti. Dijete kluba i sasvim korektan igrač. Nek je sa srecom
NEMA NAZAD
Ma kako dodje Rozman, primjetilo se da nesto sa Catakovicem planira konkretno, na poziciji spica ne moze prismrdit Renanu al vjerujem Rozmanu makar ga na stopera stavio 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Hvala ti brate, puno znači šta radiš za forumPitar6785 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:40Zato sam i pito za vlasnistvo, da mortomu i ovim moderatorima olaksam izbacivanje.. ovo je robot umjetna inteligencija il nestoscholsey je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:35To ti je kompjuter brate. Platio Mirvić da piše po forumu. Izgleda da si ga zbunio pitanjima, haman zabagovao..Pitar6785 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:27Ja mislim da ovo nije Mirvic, zasto bi klub odgovarao koliko ste vi vlasnik kluba..
Ako si 50/50 interesujeme sta Tan misli o ovolikim raskidima bacanje para uvodu..
Sjetimo se da je TAN rekao posle 1,5 investiranja da mora prodat cimirota da vrati lovu koju je ulozio i posle toga prodo 64% kluba..
Tan nevoli nogomet nit sport nit to njega interesuje on je u nogometu jer je vidio da tu moze zaradit..

Ma šta su oni mislili kad su otjerali Mamica i njegove ljude da ce on sjediti skrštenih ruku....čovjek je tata-mata europskog nogometa a ne samo hrvatskog sami ce se svuci na nivo jjebenog Rudeša. Dinamo je mašina koja guta ogroman novac pa priliv postaje sve manji i manji. Maminjo je tu previše bio i uvucen je u sve pore kluba da bi tako lako otišao bez osvete.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Predsjedniče, mislim da bi gospodinu trebalo pokloniti doživotnu godišnju ulaznicu za naš klub. Zaslužio je.IsmirMirvic je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:54Pustimo se conspiracy theories o umjetnoj inteligenciji. Najmanji je problem odgovoriti na pitanja, ali to se ne radi na drustvenim mrezama, pogotovo ne u ovakvoj formi. Za klub renomea Sarajeva, jedini ispravan put je maksimalna transparentnost kroz sluzbenu komunikaciju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Taman, imaš na raspolaganju po meni kvalitetnog igrača a ne može ti džaba otići.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobar potez za Hamzu, ima lik nesto u sebi. E da ima kontinuitet, igrao bi u Anderlehtu 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hamza ima sut ko niko u ovaj ligi. zna ljevo, desno, glava, slobodni sve. ali kako kazes nema taj kontinuitet.
Hamza Čataković!
Super potez.
Prije koji mjesec bio sam se malo uplašio da će otići. Kako smo krenuli sa pojačanjima u napadu sve sam kontao da će možda otići. Pravo dobar igrač, neka je produžio. Pod Rožmanom će biti još bolji.

Prije koji mjesec bio sam se malo uplašio da će otići. Kako smo krenuli sa pojačanjima u napadu sve sam kontao da će možda otići. Pravo dobar igrač, neka je produžio. Pod Rožmanom će biti još bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.