Ja mu halalim

Pitarsam je napisao/la: ↑01 sep 2023, 01:30Ma jesi li vidi bruke,ociju ti?!
Vidi ovako.Kad nemaju sta pametno napisati onda ide:
@Meeerak mu ga je primiti1921 puta-”bulja”
@Mcmujeracku-”prkno”
@Skycola”supak”
A nastrane omladine.Degenerici u glavi,mogu mislit
Rahavog tijela.Mjesto cune crv im niko.
@kamasutra-a koji si ti racku u svoj ovoj prici.
Glumis nekog moderatora?
Kad je Mlinaric u nedjelju ispali par centimetara nizeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:26Poslali ste nam vec ponudu za golmana ljetosVanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:24@Only, jarane, pusti ba Borussiu,Bayern i ostale velikane...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:19
Mi smo 75' trebali igrati polufinale kupa UEFA ali smo primili gol 90oj minuti u Holandiji, Juventus nas je bio cekao
81' ispali na penale, cekala nas Barcelona
89' nas cekao Bayern
Nego, dje nadjoste onog Mlinarica, jos nam se precka trese na Kosevu i de zivota ti. raspitaj se malo kolika mu je cijena, da i od vas nesto kupimo...![]()
![]()
Ovaj Mlinaric odigra jednu dobru jednu losu, isto tako i na pripremama. Vidjet cemo kakav ce biti za nekoliko sedmica
Belegija je napisao/la: ↑01 sep 2023, 00:32![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne smiješ postaviti ličnu.Pitarsam je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:51
Jarane,gdje neće pobjeći kad laže.
Al da je jedini nije.
Onaj drot Murga -kontraš pita za licnu.
Eno otidji na YouTube i pogledaj me glavom i bradom
Ovaj “prkno” se sad pojavio.Zadnji put je ko ker
počeo lajat. (Mecmukuracpalac)
Evo vidim izbjegava prepisku.Sve okolo kole.
Ma picketine bolesne mitomanske.
A ako je ikako moguće nadmašio si ovo mnogim gorim postovima.
Jesu li ono ključevi od Golfa (više njih) bili u pitanju
MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 08:57Jesu li ono ključevi od Golfa (više njih) bili u pitanju![]()
Primio se lero k'o saučešćeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 09:04MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 08:57Jesu li ono ključevi od Golfa (više njih) bili u pitanju![]()
![]()
E jesmo ga tad nalozili i brat uslika kjuceve od auta![]()
Ma mi Mostarci smo different kind, kako znamo handrit ljudeMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 09:06Primio se lero k'o saučešćeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 09:04MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 08:57
Jesu li ono ključevi od Golfa (više njih) bili u pitanju![]()
![]()
![]()
I to me ne bi čudilo da je onaj merak rekao, najograničeniji lik foruma. U svakom postu vrijeđa i psuje, nema normalnog posta. Ne znam kako još uvijek piše.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 09:00Evo ja kao pitar kažem, ko god spomene rahmetli Đildu u negativnom kontekstu, yebo mu ja pleme.
E allahselamet, stvarno ljudi svašta sebi daju za pravo. Valjda i zayebancija i prepucavanje trebaju imati svoje granice.mnon46 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 09:14I to me ne bi čudilo da je onaj merak rekao, najograničeniji lik foruma. U svakom postu vrijeđa i psuje, nema normalnog posta. Ne znam kako još uvijek piše.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 09:00Evo ja kao pitar kažem, ko god spomene rahmetli Đildu u negativnom kontekstu, yebo mu ja pleme.
Ma ,ovo @Mrmotu punac dao auto, nije to njegova Škoda, kad bude uslikao puncevu saobracajnu pored ove povjerovacu mu...MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 09:06Primio se lero k'o saučešćeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 09:04MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 08:57
Jesu li ono ključevi od Golfa (više njih) bili u pitanju![]()
![]()
![]()
Ovi navijaci Veleza iz Vrapcica smiju se od muke jer ih vecina vozi passata:RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 sep 2023, 01:09
I jesam li dokazao, jesam. Sve ostalo nije imalo efekta, a nije da nisam probao mnogo puta.
Mogu promijeniti nick u RatoborniSeljak, sUtim nemam problem
Napisem nesto, pola komentara evo Dokoljenka, pa **** mu misa. Barem neka pisu evo seljaka, posteno i zasluzeno, ne bunim se
Sta jeste, jeste, sta nije, nije![]()
Mozemo li se vratiti na temu mostarskih, forumskih, pitarskih fuksi, to mi je bas zanimljiva tematika sto sa psiholoskog aspekta sto sa sportsko-navijackog.
Budu pokradeni protiv Zeljeznicara, drama. Posteno. Zeljeznicar - Tuzla ko da Velez igra komentari o kradji. Budu pokradeni protiv pitara,j #jasamzadovoljna, #Zeljokradevise i opet verglaju o Zeljeznicaru koji nit ima uticaja u savezu, nit moze nekoga da pokrade.
.l
Suma sumarum bas zesca patologija i misterija za mene. Zato i nastavljam, nebil skonto sta ono ima u glavi i kako dodje do ovakvih situacija.
.
Uzeo punac na leasing, da mu se zet i "ščera" najdraža mogu vozati i ****.Vanja8 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 09:22Ma ,ovo @Mrmotu punac dao auto, nije to njegova Škoda, kad bude uslikao puncevu saobracajnu pored ove povjerovacu mu...![]()
![]()
![]()
cestitke tebi drug,odlicno je procitati kad sta napises a niko ne smije da ti odgovori kako nisi upravu i da te ispravi nego te napadaju jer nemaju argumenata
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Hrammm1921, Lavcina, Rule_hz, VivaLaLiberta i 40 gostiju.