FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa moj Vanja, ovo je forum, nikakav se dokument ne prilaže uz registraciju. Njegovo je da se imenuje kako želi, a ostali nek se pecaju k'o na Torabijevu vodu.
Sutra kapitenska Vrancicu još Peneranda i Hasic od početka i svi u napad.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Koliko jak edit HAHAHAHAHA

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ne buraz, nije poenta u tome...MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 11:38Pa moj Vanja, ovo je forum, nikakav se dokument ne prilaže uz registraciju. Njegovo je da se imenuje kako želi, a ostali nek se pecaju k'o na Torabijevu vodu.
Naravno da se ovdje mozes registrovati kako zelis i da ne treba rodni list Morti odnijeti da bi pisao na temi...
Vise sam to napisao jer je u neku ruku ruzno, degutantno, kako god hoces.
Ma iskreno, briga me, samo sam iznio da bas bode oci na neki ruzan nacin.
Hajde Bille sad nam ispricaj istinu o Jeffrey EpsteinuShategabri je napisao/la: ↑01 sep 2023, 10:53Znači ja sad da se registrujem sa nickom Bill Clinton, ti bi mislio da sam ja Bill?
Ko bolan misli da je pravi Ismir?
You are someone else I am still right here
Ja nisam Benko djetetami.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
To stoji, ja sam se više referisao na one koji se primaju na to.Vanja8 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 12:02Ne buraz, nije poenta u tome...MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 11:38Pa moj Vanja, ovo je forum, nikakav se dokument ne prilaže uz registraciju. Njegovo je da se imenuje kako želi, a ostali nek se pecaju k'o na Torabijevu vodu.
Naravno da se ovdje mozes registrovati kako zelis i da ne treba rodni list Morti odnijeti da bi pisao na temi...
Vise sam to napisao jer je u neku ruku ruzno, degutantno, kako god hoces.
Ma iskreno, briga me, samo sam iznio da bas bode oci na neki ruzan nacin.
Kako vam se dopada moja nova pjesma?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NO FEAR
Sta ste se upalili ko supalj zub?? Forum je moze se predstavaljati kako hoce i pisat sta hoce, sve dok ne vrijedja i psuje druge, ne treba da smeta bilo kome. Ima puno gorih od njega na forumu, koji hoce da samaraju i psuju svima sve, pa su jos uvijek tu. Smirite malo
- hordasDoboj
- Kontakt:
Good game inshAllah tomorrow next game..
Ne mogu hahhaahhahahahhahahahahahaha

Ne mogu hahhaahhahahahhahahahahahaha
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Jel ti ime pocinje na F? Pitam za jaranaMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 12:19Jesam i s Bjelava i Maroon, samo što mi ovo Maroon ne stoji u rodnom listu.![]()

- IsmirMirvic
Ja sam odmah na pocetku napisao:
Sad se zaista necu javljati vise. Zao mi je ako sam nekoga uvrijedio. Pozdrav i uzivajte, i molim vas okrenite se drugim temama. Sve za dobrobit naseg kluba!
To sto sam imao neke tacne informacije, pa ih podijelio s rajom, i sto postujem lik i djelo Ismira Mirvica je drugi par cipela. Nikada mi nije bio cilj da kvarim temu i rekoh da necu vise pisati, ali samo ovaj put, da razjasnim.IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 15:10Dobra salaBez brige, nisam gospodin Mirvic licno, niti on ima vremena za forume. Pozdrav.
Sad se zaista necu javljati vise. Zao mi je ako sam nekoga uvrijedio. Pozdrav i uzivajte, i molim vas okrenite se drugim temama. Sve za dobrobit naseg kluba!
Ne vjerujem da se ovdje raspravlja o necemu kao sto je ime forumasa. Pojedinci ograniceni ko balkon hahah
Sta ima veze sto je stavio to ime, momak cijeni Ismira i sta radi za nas klub i na pocetku je rekao da nije Ismir licno, to sto su pojedini glupi i pecaju se to je drugi par cipela hahaha
Sta ima veze sto je stavio to ime, momak cijeni Ismira i sta radi za nas klub i na pocetku je rekao da nije Ismir licno, to sto su pojedini glupi i pecaju se to je drugi par cipela hahaha
Samo vas pratim...

Treba nama hepek
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bordo10, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, istokzeljo, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Posejdon, Tarapi, TETRAPAK, UltraNorth, Vanja8, Velaxsa i 73 gosta.