e hvala123456 je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:jedno pitanje za sekretara jel mogu i ja da tipujem u kupu ??
Pa naravno da mozes.Kad otvoris temu utakmice svoga tima vidjeces i svoje ime
SportSport.ba Kup rasprava
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- neutralan__
- Kontakt:
Re: SportSport.ba KUP rasprava
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Pa za sta sluze kapiteni ?csh je napisao/la:Sefe mozda bi bilo dobro da vi iz saveza malo pratite tipovanja i upozorite na nepravilnosti da nebi bilo puno sluzbenih 3-0,mislim da bi to bilo regularno!!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nisu kapiteni sveznajuci,ali bi trbali malo vise paznje da obrate!Tu si upravu,mada mislim da bi savez mogao to da odradi ,nema mnogo tekmi!
AMAR OSIM!!!
csh je napisao/la:Nisu kapiteni sveznajuci,ali bi trbali malo vise paznje da obrate!Tu si upravu,mada mislim da bi savez mogao to da odradi ,nema mnogo tekmi!
Ja cu biti iskren i reci to jeste priznati da pregledam samo rezultate svoga tima kad ja tipujem.Zato vecinom tipujem zadnji.Ako slucajno tipujem prvi rijetko kad pregledam ovu dvoicu moji igraca.
O gledanju rezultata protivnickoga tima da i ne govorim.Nikad ili bolje reci u 99% slucajeva i nepogledam njihove prognoze.Vjeruj da nikad ili gotovo nikad nebi primjetio da je neko pogresno tipovo da nije upisa golova.Znalo se desiti da jedan igrac pogodi dva gola i da i onaj drugi pogodi iste utakmice.To mi privuce paznju i pogledam ostale rezultate.Mislim da sam ja do sada otkrio jednu takvu utakmicu kako uredjujem ligu.
Vecinom su mi igraci iz protivnicki timova javljali da je neko prekrsio neko pravilo.
E kako je @defender u savezu on ima daleko bolju memoriju od mene i zivce i on to prekontrolise.Ne zato sto je obavezan vec sto je svoj posao u savezu svatio ozbiljno i ja mu skidam kapu.Ja nemam te zivce a ni vremena da pregledam 99 prognoza.Zaista nemam.
E sad dali bi bilo pravedno prema drugom timu da neko iz saveza javi za prekrsaj neznam.
Zato ako ostala dva clana saveza zele kada primjete da je neko prekrsio neko pravilo da to javi tom igracu da ispravi svoju prognozu to je do nji dva.Ja sigurno necu.Ne zato sto nezelim.Vec sam gore naveo svoje razloge.
A mislim da bi svaki kapiten to mogao odraditi za 5 minuta.A meni bi trebalo minimum 1 sahat za to.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ok to je bio samo mali prijedlog,moj tim nije imao do sada problema,tako se ovo nije bas ticalo bas samo nas,ali kad ti tako kazes,ok 
AMAR OSIM!!!
Evo to su ta pravila koja bune sve igrace pa evo da postavim opet da se ne bi ponavljalo:
1.
2.
3.
4.
Ukratko da vas tim ne bi izgubio sluzbenim rezultatom 3:0 ne smijete:
- odigrati isti rezultat na sve utakmice (isto kao i u ligi)
- odigrati 4 ili vise utakmica istim rezultatom kao i vas kolega u timu
- odigrati 2 ili vise utakmica isto kao i vase kolege u timu
- odigrati iste prognoze kao vas protivnik
Eto to je to, pravila su vrlo jasna. Zadatak kapitena je da upozore svoje kolege ako prekrse neka od ovih pravila. Nema sanse da neko iz saveza svaki dan prati sve prognoze i da upozorava, pogotovo u ligi.

1.
Kod: Označi sve
Clan 12b.
U SportSport.ba KUP-u jedan igrac nesmije na sve utakmice igrati isti rezultat. Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna. Ako odigra isti rezultat na sve utakmice (7+4) njegov tim automatski gubi utakmicu 3:0.Kod: Označi sve
Clan 12c.
U SportSport.ba KUP-u dva igraca jednoga tima smiju ukupmo isto prognozirati na tri utakmice.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako dva igraca istoga kluba odigraju 4(cetiri) ili vise utakmica (7+4) sa istim rezultatom njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.Kod: Označi sve
Clan 12d.
U SportSport.ba KUP-u tri igraca istoga tima ukupno smiju tipovati na jedan par istim rezultatom.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako tri igraca istoga tima odigraju isti rezultat na 2 (dvije) iste utakmice (7+4) njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.Kod: Označi sve
Clan 12e.
U SportSport.ba KUP-u niti jedan igrac ne smije odigrati iste rezultate kao i bilo koji igrac suprotnog tima.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako jedan igrac odigra iste rezultate na sve utakmice (7+4) kao i bilo koji igrac suprotnoga tima njegov tim automatski gubi utakmicu 3:0.- odigrati isti rezultat na sve utakmice (isto kao i u ligi)
- odigrati 4 ili vise utakmica istim rezultatom kao i vas kolega u timu
- odigrati 2 ili vise utakmica isto kao i vase kolege u timu
- odigrati iste prognoze kao vas protivnik
Eto to je to, pravila su vrlo jasna. Zadatak kapitena je da upozore svoje kolege ako prekrse neka od ovih pravila. Nema sanse da neko iz saveza svaki dan prati sve prognoze i da upozorava, pogotovo u ligi.
123456 je napisao/la:A mislim da bi svaki kapiten to mogao odraditi za 5 minuta.A meni bi trebalo minimum 1 sahat za to.
ok,shvatio nema problema,ja sam ovo samo mislio za kup,jer nema mnogo tekmi!Pozdrav
AMAR OSIM!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moramo dobiti Red Bavarce, jer je samo @Poglavica tipov'o. Stvarno ne'a smisla da izgubimo od jednog igrača. Idemo Jointaši 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
..slab pocetak
Gromovi-Pivopije 2:0 trenutno ( oba gola na prokletoj Barsi
)
Jedinstvo Man. - Gongashi 3:0 SLUZBENO
deyo je napisao/la:Parovi za oba tima:
Barcelona-Arsenal 2:1
Shakhtar-AS Roma 2:0![]()
Schalke-Valencia 1:1
Tottenham-AC Milan 0:2
PSV-Rangers 1:0
Leverkusen-Villarreal 1:1
CSKA Moskva-Porto 1:1
Produzeci:
Twente-Zenit 0:1
Ajax-Spartak Moskva 2:0
Dynamo Kyiev-Man.City 1:1
Benfica-PSG 2:0
*p!p!t@* je napisao/la:Parovi za oba tima:
Barcelona-Arsenal 1:1
Shakhtar-AS Roma 2:0
Schalke-Valencia 1:0
Tottenham-AC Milan 2:0
PSV-Rangers 1:0
Leverkusen-Villarreal 1:1
CSKA Moskva-Porto 1:2
Produzeci:
Twente-Zenit 1:1
Ajax-Spartak Moskva 2:0
Dynamo Kyiev-Man.City 1:0
Benfica-PSG 2:0
Kod: Označi sve
Clan 12c.
U SportSport.ba KUP-u dva igraca jednoga tima smiju ukupmo isto prognozirati na tri utakmice.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako dva igraca istoga kluba odigraju 4(cetiri) ili vise utakmica (7+4) sa istim rezultatom njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.- Goalgetter
- Kontakt:
SK Stolac Hercegovina - FK Pjetlovi 1:1
@reds i @Goalgetter zabijaju (Barcelona - Arsenal 3:1).
@reds i @Goalgetter zabijaju (Barcelona - Arsenal 3:1).
Nevjerovatno, druga tekma za redom da pobjedimo 3:0 sluzbeno. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sekretaru, meni nisi uracunao gol na mecu Salke-Valencia, mec Kljusinari - Mislish utd 
polako, nije ovo livescoreThe Game je napisao/la:Sefovi sto rpegeldate rezultate meni niste uracunali gol na mecu Salke-Valencia, mec Kljusinari - Mislish utd
- __Liedson__
- Kontakt:
Majstore tipov'o si 2-1.Tekma je završena 3-1.The Game je napisao/la:Sekretaru, meni nisi uracunao gol na mecu Salke-Valencia, mec Kljusinari - Mislish utd
Gromovi-Pivopije i dalje 2:0
..veceras moramo ganjati rezultat na mecevima Europa Lige ..za nadati se da cemo stici rezultat,ili mozda i preokrenuti
The Game je napisao/la:Sekretaru, meni nisi uracunao gol na mecu Salke-Valencia, mec Kljusinari - Mislish utd
Evo __Liedson__ ti je odgovorio.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- samir_tm87
- Kontakt:
opet ja moram odlucit vv 
Moja greska, izvinjavam se

- neutralan__
- Kontakt:
The Game je napisao/la:Moja greska, izvinjavam se![]()
![]()
nece nas
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.