FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SimonRozman
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Poštovani navijači i simpatizeri,
Kak' da velim, nije baš bila laka odluka registrirati se na ovakvu vrstu platforme, al' ću reći da će ovakav način komunikacije podići naš klub na jedan novi level, samo želim da vam se zahvalim na ogromnoj podršci.
Sigurno da nakon čudnih termina utakmica smo spremni kamo idemo i ću reći naravno da želimo i igramo za pobjedu, jer ću reći tri boda su najvažnija. Šansu od prve minute će dobiti momci Lovre Rogić i Adalberto Peñaranda.
Kak' da velim, nije baš bila laka odluka registrirati se na ovakvu vrstu platforme, al' ću reći da će ovakav način komunikacije podići naš klub na jedan novi level, samo želim da vam se zahvalim na ogromnoj podršci.
Sigurno da nakon čudnih termina utakmica smo spremni kamo idemo i ću reći naravno da želimo i igramo za pobjedu, jer ću reći tri boda su najvažnija. Šansu od prve minute će dobiti momci Lovre Rogić i Adalberto Peñaranda.
Človek mora biti sam, da bi spoznal druge.
Dobro došao!SimonRozman je napisao/la: ↑01 sep 2023, 13:06Poštovani navijači i simpatizeri,
Interesantna odluka da se krene sa Peñarandom sutra s obzirom na njegovu spremu i teren u Gabeli, ali vjerujem da znaš šta radiš. Drago mi je što ćemo napokon vidjeti i Rogića na golu, kako bi mogli znati šta nas očekuje eventualnim odlaskom Šahinovića.
Takodjer, nadam se da ćeš nam napokon razjasniti situaciju sa Viverosom.
Sutra očekujemo tri boda. Pozdrav.

Zadnja izmjena: pitartz, dana/u 01 sep 2023, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Kad’ jednom prodje sve...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne, bgmboki86 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 12:24Jel ti ime pocinje na F? Pitam za jaranaMaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 12:19Jesam i s Bjelava i Maroon, samo što mi ovo Maroon ne stoji u rodnom listu.![]()
![]()
Pozdrav Gospodine Simone, Slazem se da je ovo jedan level iznad. Jer mi podizemo Tehnoloski Napredak naseg kluba i drzave. Hajde da zakopamo ratne sjekire i da mi odredimo sastav za sljedecu utakmicu, jer smo zasluzili to.SimonRozman je napisao/la: ↑01 sep 2023, 13:06Poštovani navijači i simpatizeri,
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
cak je i nas pdf na nekom drugom nivou u odnosu na ostale 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Šta je ba ovo, ne uđe čovjek 2 sedmice na forum i odjendom pola uprave/stručnog štaba registrovano 
Još samo spiker sa stadiona da se registruje

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Za 3h Vaha se javlja opušteno na holdu je jošObjektivac1946 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 13:18Šta je ba ovo, ne uđe čovjek 2 sedmice na forum i odjendom pola uprave/stručnog štaba registrovano
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ovo je vrhSimonRozman je napisao/la: ↑01 sep 2023, 13:06Poštovani navijači i simpatizeri,

Zeljkovic na treningu na Penerandinom storyu. Hvala Bogu pa izvjesno da ostaje
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ja sam Galileo Galilei
- BordoBBoja
- Kontakt:
Sad kad ga samozdravlje safata

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ovaj forum je krug 99
- 1 9 4 6 -
Kad ćemo napraviti svoj stadion? Imam osjecaj da bi ga izgradili bez problema, kapaciteta 12 000-15 000, nesto kao u Osijeka?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno, nalazimo se u fazi pripreme za izgradnju novog stadiona. Tim za planiranje je već identifikovao odgovarajuću lokaciju i izradio inicijalni koncept stadiona. Međutim, precizan datum početka izgradnje zavisiće od niza faktora, uključujući odobrenja lokalnih vlasti, obezbeđenje potrebne finansijske podrške i postizanje konsenzusa sa relevantnim zainteresovanim stranama.
Naš cilj je da izgradimo stadion koji će biti moderna sportska arena, ali istovremeno i multifunkcionalan prostor koji će služiti različitim potrebama zajednice. Planiramo da stadion bude ekološki održiv, sa naprednim tehničkim mogućnostima za sportske događaje, koncerte i druge kulturne manifestacije.
U narednim mesecima ćemo se intenzivno baviti prikupljanjem sredstava, angažovanjem stručnjaka za izgradnju i koordinacijom sa lokalnim zajednicama kako bismo što pre započeli izgradnju. Takođe ćemo redovno obaveštavati javnost o napretku i očekivanim datumima.
Važno je napomenuti da je izgradnja stadiona složen proces i da ćemo se truditi da ga sprovedemo sa što manjim narušavanjem dnevne rutine naših građana. Cilj nam je da stadion postane ponos naše zajednice i pruži izvanredne sportske i kulturne doživljaje svima.
Zahvaljujemo na podršci i strpljenju dok radimo na ostvarivanju ovog uzbudljivog projekta koji će imati pozitivan uticaj na našu zajednicu i buduće generacije.
Naš cilj je da izgradimo stadion koji će biti moderna sportska arena, ali istovremeno i multifunkcionalan prostor koji će služiti različitim potrebama zajednice. Planiramo da stadion bude ekološki održiv, sa naprednim tehničkim mogućnostima za sportske događaje, koncerte i druge kulturne manifestacije.
U narednim mesecima ćemo se intenzivno baviti prikupljanjem sredstava, angažovanjem stručnjaka za izgradnju i koordinacijom sa lokalnim zajednicama kako bismo što pre započeli izgradnju. Takođe ćemo redovno obaveštavati javnost o napretku i očekivanim datumima.
Važno je napomenuti da je izgradnja stadiona složen proces i da ćemo se truditi da ga sprovedemo sa što manjim narušavanjem dnevne rutine naših građana. Cilj nam je da stadion postane ponos naše zajednice i pruži izvanredne sportske i kulturne doživljaje svima.
Zahvaljujemo na podršci i strpljenju dok radimo na ostvarivanju ovog uzbudljivog projekta koji će imati pozitivan uticaj na našu zajednicu i buduće generacije.
Horde ako ovako nastave moglo bi biti na sjeveru svaku tekmu sve vise raje, mirise na onu sezonu 08/09 god.
12. igrač kluba iz Titove 38b
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

- 1 9 4 6 -
Ne slažem se, koliko je vas “starijih” otišlo toliko je došlo i novih momaka 18/19 20 godina koji vole i zele biti dio sjevera, naravno uticat će i rezultat na brojnost svih tribina ali za sad Horde idu jakoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 sep 2023, 14:14kad emigriramo s ostalih tribina na sjever mozda i bude

12. igrač kluba iz Titove 38b
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bordo10, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, istokzeljo, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Posejdon, Proximic, Tarapi, TETRAPAK, UltraNorth, Vanja8, Velaxsa i 75 gostiju.