Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Genghis
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Genghis » 15 feb 2011, 21:16

Ako ovako nastavimo biće makar 3 gola.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 15 feb 2011, 22:45

zamal, al' bili smo bolji za klasu. Jedino Raul se ističe u ovom mrtvom Schalkeu, covjek igra nije normalno.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2011, 00:29

Genghis je napisao/la:Ako ovako nastavimo biće makar 3 gola.
Nastavili ali nema tri gola...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 feb 2011, 00:31

Ubice ih Valencia u revanšu i vozdra - zato što je jaca/bolja ekipa , to je jasno i laiku...dva puta se Šalke ne može provuci da ga yebeš.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 feb 2011, 12:36

nisam znao da je Guaita prvi golman, čini se da od one utakmice sa Unitedom u Ligi Prvaka Sanchez nije ni stajao na gol Valencije :| Prije jučerašnje utakmice bi rekao da veće šanse ima Valencia jer ipak su kvalitetnija ekipa dovoljno je samo pogledati klupe ta 2 tima i sve je jasno mada opet Schalke kući može odigrati dobro pa čak i pobijediti ali ovako im se daje šansa da odigraju i defanzivnije te izvuku neriješeno bez golova i to je to. Treba imati na umu da im je to prilika da spase sezonu i sigurno je da će igrati borbenije nego ikada (barem u ovoj sezoni).
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 feb 2011, 13:58

Razbicete ih u revansu no sikiriki :) 8-) kvalitet i iskustvo je na strani sismisa .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 18 feb 2011, 11:01

U Njemačkoj će biti 1-2 za šišmiše :) :) ;) ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 feb 2011, 13:08

Joma je nova tvrtka koja će dizajnirati dresove Valencije posto je Kappa odustala,a Joma daje i vise novca od njih.
Dresovi ce biti standardni bijeli i narandzasti,dok ce treci dresovi biti u kombinaciji boja zastave pokrajine Valencije,tj.u zuto-crvenoj kombinaciji.
Joma je jucer prezentovala i to kako ce izgledati novi bijeli dres,a evo slika ispod prvog dresa Valencije za narednu sezonu :D
slika
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 feb 2011, 13:48

Adi_Zepce je napisao/la:Joma je nova tvrtka koja će dizajnirati dresove Valencije posto je Kappa odustala,a Joma daje i vise novca od njih.
Dresovi ce biti standardni bijeli i narandzasti,dok ce treci dresovi biti u kombinaciji boja zastave pokrajine Valencije,tj.u zuto-crvenoj kombinaciji.
Joma je jucer prezentovala i to kako ce izgledati novi bijeli dres,a evo slika ispod prvog dresa Valencije za narednu sezonu :D
slika
od kako pratim Valenciu uvijek su imali odlične dresove još od Nike-a pa na ovamo a samo mi je čudno da tako brzo mijenjaju i glavnog sponzora (na dresovima) ovo će im biti 3 u 3 godine ako se ne varam. :|
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 19 feb 2011, 15:31

Neka, ljepsi je Herbalife nego unibet, a za Jomu ne znam šta bih rekao, al' 'ajd vidjet ćemo kako će to sve izgledat. :)

-----------------Primera Division--------------
---------------------24. kolo--------------------
slika slika
Valencia CF---------vs---------Sporting Gijon
-------------19.2.2011 / 18:00-------------
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 feb 2011, 21:01

Samo 0:0 protiv Gijona na Mestalli. :roll:
Nisam gledao tekmu ali zaista ovo je moralo jace i ozbiljnije da se odradi.
Mada kada pogledam statistiku Valencia je dominirala 67% posed lopte 5:0 sutevi u okvir golova,12:4 korneri...i kao da im je nedostajalo i srece.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 feb 2011, 22:36

Devil je napisao/la:Samo 0:0 protiv Gijona na Mestalli. :roll:
Nisam gledao tekmu ali zaista ovo je moralo jace i ozbiljnije da se odradi.
Mada kada pogledam statistiku Valencia je dominirala 67% posed lopte 5:0 sutevi u okvir golova,12:4 korneri...i kao da im je nedostajalo i srece.
Nikad losiju Valenciu u posljednjih 3-4 sezone nisam gledao,ovo je bila najlosija nasa igra :? :?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 mar 2011, 02:20

Solidna partija Valensije veceras. Nisu igrali kukavicki kao gotovo svi protivnici Barse u ovoj sezoni. Da je bilo malo vise odlucnosti i koncetracije, mogli su lako uzeti bod ili cak pobjediti. Ipak se nema sta zamjeriti momcima, jer su ipak igrali protiv najboljeg tima svih vremena. Jedino moram uputiti kritiku za odbranu koja je suplja ko svicarski sir. Protiv Barse su i licili na nesto, ali su protiv Salkea bili KATASTROFA. Mislim da tu treba traziti pojacanja na kraju sezone, ako treba dovesti dva stopera, jer od ovih sto sada igraju, nevalja nijedan.

Bio bi grijeh da ne prodju ocajno los Salke. Trebaju napasti u Njemackoj, jer su evidentno tehnicki nadmocnija ekipa. Ako budu igrali rezervisano, Svabe ce to sigurno kazniti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 03 mar 2011, 02:36

Budu li ponovili vecerašnju igru i protiv Šalkea, Valencia ce proci dalje 101%... u to nema nikakve dileme ni sumnje.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 03 mar 2011, 13:34

Valencija super kvalitetna momcad i medi super draga....
malo vise da su konstantni bili bi ono bas sami top !
Sinoc pokazali da mogu igrati ravnopravno i protiv Barce, znaci onda mogu i protiv svakoga....
u ovom timu posebno mi se svidja Banega koji je po meni jedan od najboljih DM ,CMF igraca na svijetu...Covjek je zvjer u vakom pogledu , fizicki prejak , tehnicki jos bolji....za kolko se njega Patetico kutariso ????
Mathieu je fantastican , jak , brz , srcan...
Mata po obicaju, Pablo tako nekad podsjeca na Pedrita :D
Joaquin moze vise dati iako je i dalje strasan, Soldado i Aduriz uz onog Jonasa su strasni u napadau, od onog brazilca ce biti nesta , vidi mu se po kretnji kad je uso sinoc....Tino je svakako fantastican,,, Ako je istina da ste doveli Ramija to je strasa igrac i veliko ce biti pojacanje...

istakao bi onog malog sto je igro lijevo , pratio sam ga vec 5-6 tekmi , odlican igrac . Mislim da je u pitanju Jordi Alba :D

Sva sreca protiv Schalkea , duplo ste kvalitetniji ali to treba i demonstrirati ,...U koliko bude Valenciaj igrala onakav presing kao protiv Barce , mogla bi komontno razmontirati zabare ;)

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 05 mar 2011, 10:27

Andres je napisao/la:Valencija super kvalitetna momcad i medi super draga....
malo vise da su konstantni bili bi ono bas sami top !
Sinoc pokazali da mogu igrati ravnopravno i protiv Barce, znaci onda mogu i protiv svakoga....
u ovom timu posebno mi se svidja Banega koji je po meni jedan od najboljih DM ,CMF igraca na svijetu...Covjek je zvjer u vakom pogledu , fizicki prejak , tehnicki jos bolji....za kolko se njega Patetico kutariso ????
Mathieu je fantastican , jak , brz , srcan...
Mata po obicaju, Pablo tako nekad podsjeca na Pedrita :D
Joaquin moze vise dati iako je i dalje strasan, Soldado i Aduriz uz onog Jonasa su strasni u napadau, od onog brazilca ce biti nesta , vidi mu se po kretnji kad je uso sinoc....Tino je svakako fantastican,,, Ako je istina da ste doveli Ramija to je strasa igrac i veliko ce biti pojacanje...

istakao bi onog malog sto je igro lijevo , pratio sam ga vec 5-6 tekmi , odlican igrac . Mislim da je u pitanju Jordi Alba :D

Sva sreca protiv Schalkea , duplo ste kvalitetniji ali to treba i demonstrirati ,...U koliko bude Valenciaj igrala onakav presing kao protiv Barce , mogla bi komontno razmontirati zabare ;)

Banega je bio na posudbi u Pateticu,....
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 05 mar 2011, 22:20

Svaka čast šišmiši za pobjedu 8-) 8-) 8-) hernandez 2 puta pogodio majstor :!: :!: :D

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 mar 2011, 21:52

Hajmo moci naprijed , :D sto je vise spanaca i italijana manje je njemaca
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 mar 2011, 22:41

Mandrak je napisao/la:Ubice ih Valencia u revanšu i vozdra - zato što je jaca/bolja ekipa , to je jasno i laiku...dva puta se Šalke ne može provuci da ga yebeš.
:lol: :lol: :lol:
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 mar 2011, 23:33

Mandrak je napisao/la:Ubice ih Valencia u revanšu i vozdra - zato što je jaca/bolja ekipa , to je jasno i laiku...dva puta se Šalke ne može provuci da ga yebeš.
Kako 10 plasirani tim iz Bundeslige bez problema izbaci 3 plasirani tim Primere..? :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.