Rođeni, đe ste se sakrili miševi jedni....
Nisu svjesni kakav ih blitzkrieg ocekuje
Ako se dobro sjecam, ti si taj koji je prvi poceo dizati tenzije na forumu uoci predstojece utakmice. Odmah poslije utakmice sa Igmanom si napisao da smo nepozeljni u Vrapcicima i da je bolje da raja ne dolazi privatnim prijevozom gledati utakmicu...mozak je napisao/la: ↑01 sep 2023, 14:33Tačno se vidi da ovaj Klown želi tenzije.
Slažem se sa mojim rođenim.
Iskulirat radi normalnih željinih navijača koji će doći i kojim treba pokazati kako se gosti dočekuju.
Napunimo tribine i napravimo fudbalsku atmosferu a bolji neka pobjedi u fer nadmetanju.
Ne želimo ležanje, glumatanje, i ostale lopovluke...igrajte pi.ke!
Gigoviću želim sve najgore kako god sudio.
Jarane, ti dizes svojim panicnim postovima tenzije vise nego iko, vec danima. Ozbiljno. Sta je s tobom? Ne igra se u Bakhmutu. Ljudi otisli na team building, zajebancija, veze nema sa vama. Opusti se malo. Koji ti je?
19vendetta87 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 14:13Idemo u rat! Da vas upoznam sa vođama navale:nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 sep 2023, 12:37Msm da bi bio red malo da smirimo strasti, uredu je malo provokacije i to, al brate ev kad gledam sve sto se napisa zadnja 2 dana ko da idemo u rat. Popustite malo, bujrum na tekmu ko hoce, navijajte za svoj tim i gotovo.
![]()
ovaj svakim postom sve jačimozak je napisao/la: ↑01 sep 2023, 14:33Tačno se vidi da ovaj Klown želi tenzije.
Iskulirat radi normalnih željinih navijača koji će doći i kojim treba pokazati kako se gosti dočekuju.
Napunimo tribine i napravimo fudbalsku atmosferu a bolji neka pobjedi u fer nadmetanju.
Opet lažete.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 14:38Ako se dobro sjecam, ti si taj koji je prvi poceo dizati tenzije na forumu uoci predstojece utakmice. Odmah poslije utakmice sa Igmanom si napisao da smo nepozeljni u Vrapcicima i da je bolje da raja ne dolazi privatnim prijevozom gledati utakmicu...mozak je napisao/la: ↑01 sep 2023, 14:33Tačno se vidi da ovaj Klown želi tenzije.
Uvijek mozes lagati i spinovati ko ovi pokraj MostaraAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:01Ekipa nam skoknula do Tarcina na team building. Izlet, paintball, setnja, zajebancija. Najnormalnija stvar. Trener nam na pressu nazove Velez velikim klubom, pohvali im ekipu, kaze da ocekuje dobru i tesku utakmicu. Sve pet, samo se ovaj danima trese nesto, lafo upozorava. Ja se nadam da nece doci na utakmicu radi svog zdravlja, covjek ima neke napade anksioznosti na forumu. Boze me sacuvaj.
Gdje ces ovo napisat? Nemoj se ljutit, ali ti si fakat budala. Ja licno znam velezovaca koji dodju na Grbavicu, niko nikad nikakav problem nije imao. Hiljade vas doslo (po vama jedno 80 hiljada) kad su europske tekme bile, niko nikad nikome nista nije uradio. Ja sam bio u Mostaru prije mozda mjesec dana, hodao, cugao, zezao se s ljudima, bez imalo problema. Uvijek normalno bilo i bice. Ja ne znam da li ti preozbiljno shvatas zezancije na forumu ili imas neki problem sam sa sobom, ali pisati ovakve gluposti kao sto ti pises je van svake pameti.
Poredis onaj nogomet sa ovim danas, bas se vidi da si ogranicen isto baterija na elektricnom autu..OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:17Mi smo izbacili engleskog PRVAKA
Nadam se da će ovih giganti odigrati barem x sa SEDMOM ekipom iz engleske
E čuj nemoj se ljutit i još napiše budalaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:09Gdje ces ovo napisat? Nemoj se ljutit, ali ti si fakat budala. Ja licno znam velezovaca koji dodju na Grbavicu, niko nikad nikakav problem nije imao. Hiljade vas doslo (po vama jedno 80 hiljada) kad su europske tekme bile, niko nikad nikome nista nije uradio. Ja sam bio u Mostaru prije mozda mjesec dana, hodao, cugao, zezao se s ljudima, bez imalo problema. Uvijek normalno bilo i bice. Ja ne znam da li ti preozbiljno shvatas zezancije na forumu ili imas neki problem sam sa sobom, ali pisati ovakve gluposti kao sto ti pises je van svake pameti.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 18 gostiju.