Znaci ako Italija dobije Portoriko, Srbija moze il kuci il bit druga pa na Amere u kvoteru. Nakon danasnjeg poraza od Italije nebih se nimalo iznenadio i da ih Dominikanska Republika izreseta.
Tako je , iako bit će njima zeznuto sa Townsom , pod reketom će ih trpati.Također mislim da Bogdan ne može imati opet ovako lošu šutersku utakmicu , te shodno tome očekujem pobjedu Srbije.Mislim i Italija nije baš sigurica da će proći , promjenljivi su , kad na kraju bude
1.Portoriko 2.Dominikana
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ingles je jos bio jako dobar kosarkas dok je bio mladji,al zamisli ovog u naponu snage kad odbija da polozi zicer jer se boji da ce ga faulirati i poslati na liniju slobodnih bacanja
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Protiv ovoga nema odbrane. Zao mi je Grka, igrali su dobro, iako u krnjem sastavu. Valjda urade neku temeljitu reorganizaciju i okruze Giannisa suterima i odbrambenim igracima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zbogom lažno dobra Grcka,nikad gori roster i igru nisu pokazali kao na ovom SP.
Litvi ubjedljiva pobjeda,jedva čekam duel sa USA..Ako bi ponovili odbranu kao sa C.Gorom i ovaj predobar sut za tri poena koji ih uvijek krasi može biti svašta
Koliko me Australija razocarala, toliko me Litvanija odusevila. Kako lijepo igraju
Moji favoriti za osvajanje trenutno SAD, Kanada i Litvanija
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Protiv ovoga nema odbrane. Zao mi je Grka, igrali su dobro, iako u krnjem sastavu. Valjda urade neku temeljitu reorganizaciju i okruze Giannisa suterima i odbrambenim igracima.
Ja mislim da treba pozvati i janisove rodjake, dedu, amidzu pa mozda i urade nesto
Zbogom lažno dobra Grcka,nikad gori roster i igru nisu pokazali kao na ovom SP.
Litvi ubjedljiva pobjeda,jedva čekam duel sa USA..Ako bi ponovili odbranu kao sa C.Gorom i ovaj predobar sut za tri poena koji ih uvijek krasi može biti svašta
Koliko me Australija razocarala, toliko me Litvanija odusevila. Kako lijepo igraju
Moji favoriti za osvajanje trenutno SAD, Kanada i Litvanija
To je ta trojka i možda jos dodati Švabe i zabava može da počne za par dana
Neka se okrenu domacim klubovima i njihovim igračima,ima najmanje 5-6klubova koji mogu da daju vrlo solidne igrače.
Neka promjene naturalizovanog igrača i svanut ce im za 1-2ciklusa.
Ovako su odavno u blatu jos dok im je bio Calathes vođa,Grčka je pocela tonuti
Ingles je jos bio jako dobar kosarkas dok je bio mladji,al zamisli ovog u naponu snage kad odbija da polozi zicer jer se boji da ce ga faulirati i poslati na liniju slobodnih bacanja
Ma vazda je kočio igru a ovi žele ta trče...ahh nekada davno je bio solidan.