Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Joj s Konateom to uvijek tako krene, malo ga zabolio misic nesto je osjetio utakmica za utakmicom izostane 3 mjeseca. Tek krenula sezona a vec smo u situaciji da stoperski duo cine Gomez i Matip.. smijem se kladit da ce se jedan povrijediti protiv Ville.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Next Summer FC@_ChrisBascombe: Barring an unlikely turn of events, the pursuit of a centre-back is likely to be the story of Liverpool’s next summer transfer window.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Nadam se povredi Gomeza ili Matipa na treningu prije kraja današnjeg dana.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Gdje nam je insajder?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Lagano.
Fina grupica 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Blizu što je najbitnije.
Nema dugih putovanja za Baku,TelAviv i ta sranja.
Nema dugih putovanja za Baku,TelAviv i ta sranja.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Radiš na baušteli po 3mjeseca jbt hljeb, kome se ti smiješ?

Kakav se ovo iz Sunderlanda vezni spominje? Ne znam ko je al je bolji od Lamparda u svakom slučaju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
HERE WE GO
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Klopp priprema navijače
Henri i Linda će prodati Salaha, uzeti pare, završiti onu tribinu i naredno ljeto ispaliti iz kluba. Kao Boni i Klajd.
Henri i Linda će prodati Salaha, uzeti pare, završiti onu tribinu i naredno ljeto ispaliti iz kluba. Kao Boni i Klajd.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ako sve bude završeno večeras možda mogu nekoga dovesti na pozajmicu, ako ga puste nakon toga to je tankiranje sezone
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Čovjek završio trening i ode kući, neće noćiti u trening centru.
Salah ostaje u trening centru, čeka papire iz Arabije da potpiše!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Možeš li ti brisati postove na ovom pdf-u hljeba ti?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Cifra nastavlja rasti
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.