Malo sam zapostavio ovu temu,razumjet cete imao sam pametnijeg posla.

Kako su podnijeli?Psihoza ,paranoja,stres,ljubomora?
Malo sam zapostavio ovu temu,razumjet cete imao sam pametnijeg posla.
Pa brate maloumno jebote cuj stavili Airsoft a kao Paintball jest slicno ali ni blizu isto. I samo se primjecuje koliko je velika nepismenost u ovoj drzavi granici sa svakom normalnom i pribliznom granicom znaci sve nepismeno do p.m. Jos im na logu na ulazu pise "AIRSOFT" samo da je malo bolje pogledao u sliku pa onda napisao jok brate de trehni objavu kao da raja vide da mi pravimo "Teambuilding" evo sad mi j...i sve ako iko u Zelje u PR timu zna sta znaci "Teambuidling" posto ocigledno citat ne znaju.
U Mostaru ima samo jedan fudbalski klub. Zrinski je prije svega Hrvatski, pa onda sportski klub, a u sustini je HDZ prcija bez ikakve tradicije, navijaca, historije.
Svaka tebi cast, nema sta uocio si gresku. Samo ne znam kome je interesantno. Eto ja prvi nisam znao koje su razlike izmedju to dvoje niti me zanima. **** mi se za airsoftGrimReaper je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:19Pa brate maloumno jebote cuj stavili Airsoft a kao Paintball jest slicno ali ni blizu isto. I samo se primjecuje koliko je velika nepismenost u ovoj drzavi granici sa svakom normalnom i pribliznom granicom znaci sve nepismeno do p.m. Jos im na logu na ulazu pise "AIRSOFT" samo da je malo bolje pogledao u sliku pa onda napisao jok brate de trehni objavu kao da raja vide da mi pravimo "Teambuilding" evo sad mi j...i sve ako iko u Zelje u PR timu zna sta znaci "Teambuidling" posto ocigledno citat ne znaju.
100%GrimReaper je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:19Pa brate maloumno jebote cuj stavili Airsoft a kao Paintball jest slicno ali ni blizu isto. I samo se primjecuje koliko je velika nepismenost u ovoj drzavi granici sa svakom normalnom i pribliznom granicom znaci sve nepismeno do p.m. Jos im na logu na ulazu pise "AIRSOFT" samo da je malo bolje pogledao u sliku pa onda napisao jok brate de trehni objavu kao da raja vide da mi pravimo "Teambuilding" evo sad mi j...i sve ako iko u Zelje u PR timu zna sta znaci "Teambuidling" posto ocigledno citat ne znaju.
Ubi tebe srpska propaganda, kakve veze ima Dobrica Cosic sa ovim svim. Ima vas koji jednostavno patite za Srbijom, svaka druga su vam njihovi "idoli" u recenicama.Pitarsam je napisao/la: ↑01 sep 2023, 00:04Evo opet lažu,zeljovolimte je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:52Druze izadji im iz supka, cak i oni ovog kretena i lazova ne citiraju. Alpa je gospodin koliko pise ne znam da je nekoga uvrijedio ovdje.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑31 avg 2023, 23:42Kako Alipasino podvi rep i pobjeze od @Pitarsam![]()
E mozes misliti umislja lik da je tukao delije, rahmetli Djildu. Pogotovo za njega, koliko jadan moras biti da to pise..
A po pisanju ima dosta forumskog staza, mogao bi biti onaj Denchi njega nema odavno.
Pa hebo vas Dobrica Cosic bolesni mitomanski.
Kad sam ja navijao 82g.sa Marakane tada DELIJE nisu
ni postojale!
Da sam/smo bili na jugu bili smo.
Da sam ja prebio Djildu nisam.
Momak se na mene s ledja zaletio i odletio.
Tu se kontakt završava.Ja ostao na jugu,on otišo valjda
medju svoje i zdravo.
Pogledaj(te) snimak Željezničar -Sarajevo 5:2
Obratite pažnju kad je Sarajevo dalo gol na golu prema
Jugu(1:0) kolko je Pitara skočilo.lijepo se vidi.
U tom grmu i lezi zec. Ako su vec htjeli da objave ovako nesto (Sto btw. jeste pozitivno i super cool i preporucio bih vecini ljudi da isproba, zabava i adrenalin na max) onda su barem mogli pogledat da ne ispadnu levati ako nista.zeljovolimte je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:29100%GrimReaper je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:19Pa brate maloumno jebote cuj stavili Airsoft a kao Paintball jest slicno ali ni blizu isto. I samo se primjecuje koliko je velika nepismenost u ovoj drzavi granici sa svakom normalnom i pribliznom granicom znaci sve nepismeno do p.m. Jos im na logu na ulazu pise "AIRSOFT" samo da je malo bolje pogledao u sliku pa onda napisao jok brate de trehni objavu kao da raja vide da mi pravimo "Teambuilding" evo sad mi j...i sve ako iko u Zelje u PR timu zna sta znaci "Teambuidling" posto ocigledno citat ne znaju.
Ali to je nama trenutno najmanji problem
Meni nije jasno i sto su uopste to objavili..
Pazi sta zelis, da ne bude u nedelju Haskic, Anđušić i Džafić 4 golaa 3 asistencije19vendetta87 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 16:02Haskic, Anđušić i Džafić 1 gol 0 asistencijanekoIzMostara je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:45Hrkac i Mahmic vas sa nestrpljenjem ocekuju, nadam se da se Kosoric i Cocalic raduju Haskicu, Andusicu i Dzaficu![]()
Sulejman Krpić 1 gol 2 asistencije
![]()
Pazi sta zelis, da ne bude u nedjelju Haskic, Anđušić i Džafić 4 gola 3 asistencije19vendetta87 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 16:02Haskic, Anđušić i Džafić 1 gol 0 asistencijanekoIzMostara je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:45Hrkac i Mahmic vas sa nestrpljenjem ocekuju, nadam se da se Kosoric i Cocalic raduju Haskicu, Andusicu i Dzaficu![]()
Sulejman Krpić 1 gol 2 asistencije
![]()
Pa nije opklada u pare, al dobro ako ne zelis postujem, tvoj izbor.
Ma klasika, uvlačenjem u pitarski pakaš, uz standardnu dnevnu dozu mitomanije, čak su otvorili retardiranu raspravu je li airsoft ili je paintball. Ponekad mi ih bude malo i žao.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:16Kako su podnijeli?Psihoza ,paranoja,stres,ljubomora?
Pozdrav Podrinjac, ja to gledam drugacije. Sve je to do straha. Neko nema strah da napravi kaznu jer igra premijer ligu, ima fan shop, dolazi na utakmice pa su mu prihodi veci a neko igra prvu ligu fbih nema fan shop,nema ljudi na utakmicama pa se boji da napravi kaznu jer problem je kad nemas marke a stigne 6 hiljada kazna.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:14Nekad je i dobro što nemamo puno navijača.
Evo vidimo da neki imaju pa nabiju klubu više kazni nego što plate za ulaznice![]()
Pozdrav Politika, u svrhu edukacije pripadnika foruma zelio bih navesti jednu zanimljivost u vezi ova 2 kluba.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:20E sad,povlaci se veliko pitanje u Mostaru.
Tko je veci klub?
Aston Villa ili Dortmund?![]()
Ima i toga. Najgore je igrati te federalne lige i niže.nofearhz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:19Pozdrav Podrinjac, ja to gledam drugacije. Sve je to do straha. Neko nema strah da napravi kaznu jer igra premijer ligu, ima fan shop, dolazi na utakmice pa su mu prihodi veci a neko igra prvu ligu fbih nema fan shop,nema ljudi na utakmicama pa se boji da napravi kaznu jer problem je kad nemas marke a stigne 6 hiljada kazna.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:14Nekad je i dobro što nemamo puno navijača.
Evo vidimo da neki imaju pa nabiju klubu više kazni nego što plate za ulaznice![]()
Naravno da je lose nanosit stetu svome klubu, ali moramo shvatit i navijace. To je ritual koji ih predstavlja na navijackoj sceni i trzistu. Sve sto je bolja bakljada vise ces imati lajkova na Ultras World tako da pokazujes pripadnost svome klubu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:23Ima i toga. Najgore je igrati te federalne lige i niže.nofearhz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:19Pozdrav Podrinjac, ja to gledam drugacije. Sve je to do straha. Neko nema strah da napravi kaznu jer igra premijer ligu, ima fan shop, dolazi na utakmice pa su mu prihodi veci a neko igra prvu ligu fbih nema fan shop,nema ljudi na utakmicama pa se boji da napravi kaznu jer problem je kad nemas marke a stigne 6 hiljada kazna.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:14Nekad je i dobro što nemamo puno navijača.
Vrijedi nekad i ta bakljada pa neka kazne, nije klubu jedini prihod ulaznica. Nek ima sportske atmosfere.
Ja sam to više sarkastično kazao.