Mislis da su englezi veci klub?nofearhz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:23Pozdrav Politika, u svrhu edukacije pripadnika foruma zelio bih navesti jednu zanimljivost u vezi ova 2 kluba.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:20E sad,povlaci se veliko pitanje u Mostaru.
Tko je veci klub?
Aston Villa ili Dortmund?![]()
Aston Villa je iz Engleske a Dortmund iz Njemacke
Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Pretpostavljam da je tako jer nisam iz tog svijeta.nofearhz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:26Naravno da je lose nanosit stetu svome klubu, ali moramo shvatit i navijace. To je ritual koji ih predstavlja na navijackoj sceni i trzistu. Sve sto je bolja bakljada vise ces imati lajkova na Ultras World tako da pokazujes pripadnost svome klubu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:23Ima i toga. Najgore je igrati te federalne lige i niže.nofearhz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:19Pozdrav Podrinjac, ja to gledam drugacije. Sve je to do straha. Neko nema strah da napravi kaznu jer igra premijer ligu, ima fan shop, dolazi na utakmice pa su mu prihodi veci a neko igra prvu ligu fbih nema fan shop,nema ljudi na utakmicama pa se boji da napravi kaznu jer problem je kad nemas marke a stigne 6 hiljada kazna.
Vrijedi nekad i ta bakljada pa neka kazne, nije klubu jedini prihod ulaznica. Nek ima sportske atmosfere.
Ja sam to više sarkastično kazao.
Ja volim pomoći svom klubu na način da uzmem člansku, kupim dres i još po nešto. Da dođem na stadion da dam aplauz, zapjevam ako se pjeva i to je to.
Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:29Mozemo raspravljati o toj temi ja sam uvijek za zdravu komunikaciju bez ikakvog prepiranja a pogotovo Politickog!nofearhz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:23Pozdrav Politika, u svrhu edukacije pripadnika foruma zelio bih navesti jednu zanimljivost u vezi ova 2 kluba.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:20E sad,povlaci se veliko pitanje u Mostaru.
Tko je veci klub?
Aston Villa je iz Engleske a Dortmund iz Njemacke
Mislis da su englezi veci klub?
-
- Kontakt:
Sta kaze ovaj rahljo na areni premium
“ sloga nema sta da izgubi protiv posusja, ali ako izgube, mogu mnogo toga izgubiti”
“ sloga nema sta da izgubi protiv posusja, ali ako izgube, mogu mnogo toga izgubiti”
Hoće li i zvijezda skinuti gaće kao sloga?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Danas baš raji na našem telegram kanalu govorim kako nas zajebaste sa Aston Villom pa Newcastle više nije najveći klub kojeg smo ugostili poslije rata.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:20E sad,povlaci se veliko pitanje u Mostaru.
Tko je veci klub?
Aston Villa vs Borussia Dortmund je baš mrtva trka. Bukvalno identično uspješni klubovi, osvojili po jednu ligu šampiona, jedni imaju titulu više u domaćem prvenstvu, drugi dva kupa više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Katastrofalan prenos , ne prođe 1 min a da ne zašteka.Zvijezda za razliku od ovih prošlih utakmica , jako dobar.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bravo Lešinari, ubiste svog golmana
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ima li na nekoj kladionici da se odigra "Sljedeći Penal" ?
Da bacim stoju na Borac
Da bacim stoju na Borac
Moraju prići 16ercu da bi im svirao penal. Zvijezda mnogo opasnija.RollingPaper je napisao/la: ↑01 sep 2023, 19:35Ima li na nekoj kladionici da se odigra "Sljedeći Penal" ?
Da bacim stoju na Borac
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Igta se 36, a stručnjak kaže koja šansu za Zvezdu u dvajespetoj
.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 01 sep 2023, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ova 2 momka po krilima ih satraše 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- akisarajevo92
- Kontakt:
igra Zvijezda kao Zvezda, valjda u 2. poluvremenu ne postanu opet Zvijezda Stanisic selo
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Zvijezda se raspucala ko Zeljo protiv Borca
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čak i igrači Borca protestuju i bojkotuju utakmicu danas zbog Dodika. Svaka čast!
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ako Zvijezda ovako nastavi mogla bi pomrsti racune Sarajevu i tako dodatno zakomplicirati borbu za opstanak
Crni Cerak 🐦⬛
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.