Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo je strasno sta se desava, ovako je i sarajevo radilo, sve dok je klubova poput borca,sarajeva i veleza vjerujte nema napretka nasem fudbalu. Ps nabrojani klubovi nisu u stanju proci prvo pretkolo kv. Konf. Lige
Crni Cerak 🐦⬛
Dobro, u čemu je tolika frka s ovom utakmicom? Šta je to bilo pa su svi ovako raspamećeni? 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ja mislim da je i srbe vise sramota ovog Borca, a znamo da im svasta u obraz moze stati..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zvijezda povela protiv Zrinjskog primila 5 golova na kraju.
Gošk poveo protiv Zrinjskog primio 3 na kraju.
Gošk poveo protiv Tuzle primio 4 do kraja.
Igman poveo protiv Borca primio 4 na kraju.
Veceras slicna situacija u Banja Luci.
Gošk poveo protiv Zrinjskog primio 3 na kraju.
Gošk poveo protiv Tuzle primio 4 do kraja.
Igman poveo protiv Borca primio 4 na kraju.
Veceras slicna situacija u Banja Luci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Al koliko samo bezobrazno i očigledno štimaju ove utakmice sa svojim haverima iz šumske poput ove Zvijezde i Sloge, to je strašno. I nit će ko ispitat, pregledat, poslat neke dopise UEFI, ništa, samo se nastavlja dalje iz sedmice u sedmicu.
Igrači Zvijezde kad su izlazili iz tunela na poluvremenu dogovaraju se međusobno na koji način će "pogriješit" i pustit Borcu gol, kakve dvije reakcije u 3 minute ovih njihovih štopera
Igrači Zvijezde kad su izlazili iz tunela na poluvremenu dogovaraju se međusobno na koji način će "pogriješit" i pustit Borcu gol, kakve dvije reakcije u 3 minute ovih njihovih štopera

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
U prvom Borac poklanja lopte, ne živi im se, u drugom prekoret za par minuta, sklanjaju se igrači Zvijezde.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam na 0:2 napisao da ste neiskusni
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Da se još jednom prisjetimo.

Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Šta jel moguće??? dokle licemjerstvo SARAJLIJA doseze ??? samo recite dokle, pa imate li obraza da vi nešto komentarišete????poslje one lakrdije protiv Igmana na kraju prošlje sezone vi hoćete nešto da preispitujete, a ove godine ste bez premca u lakrdijama...TIŠINA!!!!
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Ko o čemu...letsgofighter je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:21Šta jel moguće??? dokle licemjerstvo SARAJLIJA doseze ??? samo recite dokle, pa imate li obraza da vi nešto komentarišete????poslje one lakrdije protiv Igmana na kraju prošlje sezone vi hoćete nešto da preispitujete, a ove godine ste bez premca u lakrdijama...TIŠINA!!!!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Pa sta je ovo ba citava odbrana bjezi od igraca koji vuce loptu
Nevjerovatno koliko providno.Gledam i ne vjerujem ocima
Nevjerovatno koliko providno.Gledam i ne vjerujem ocima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ovom komentatoru je najteže, frajer se 90 minuta mora pretvarati kao da komentariše normalnu utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesi ti zavistan od mene, u svakom tvom postu se ja spominjem, sigurno imas fobije od zelje pa te strahHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:21Da se još jednom prisjetimo.![]()
Orden43 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 23:04Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?
Crni Cerak 🐦⬛
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ali utakmica cista kao suza.
A ćaršija u transu. Ovo je tacno za disertacije.
A ćaršija u transu. Ovo je tacno za disertacije.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mi bez premca u lakrdijama?letsgofighter je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:21Šta jel moguće??? dokle licemjerstvo SARAJLIJA doseze ??? samo recite dokle, pa imate li obraza da vi nešto komentarišete????poslje one lakrdije protiv Igmana na kraju prošlje sezone vi hoćete nešto da preispitujete, a ove godine ste bez premca u lakrdijama...TIŠINA!!!!

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A prirodni polozaj lopte?HordasOdMalena je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:21Da se još jednom prisjetimo.![]()

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mi imamol obraza????????letsgofighter je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:21Šta jel moguće??? dokle licemjerstvo SARAJLIJA doseze ??? samo recite dokle, pa imate li obraza da vi nešto komentarišete????poslje one lakrdije protiv Igmana na kraju prošlje sezone vi hoćete nešto da preispitujete, a ove godine ste bez premca u lakrdijama...TIŠINA!!!!

Poklopi se i ne brukaj se
Mi prednjacimo u lakrdijama pa pogledaj termine samo kakve nam gurate i kasapljenje u Tuzli
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.