To je druga pričahazarder je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:29Imam raje s obje strane Neretve tamo tako da nije sad da moram iz Sarajeva ić' južno da u red stanem. Samo ne znam kako ide prodaja karata, koliko se može kupiti odjednom i to.
BH klubovi u Europi 23/24
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Teško će se moći doći do ulaznica ako nemaš sezonsku. Prvi dan prodaje kupiti mogu samo vlasnici sezonske ulaznice i to 1 ulaznica po osobi. Dan poslije ostatak bude pušten u prodaju (max. 3 po osobi) i iste planu u roku pola sata, uz izuzetak za zadnje dvije utakmice gdje se i moglo narednog dana kupiti kartu za gornju tribinu ali vjerujem da će u grupnoj fazi i one planuti.
Možda se budu štedili za neku drugu utakmicu, pa bude karata za Villu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Konačno jedan normalan, informiran odgovor. Hvala.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:38Teško će se moći doći do ulaznica ako nemaš sezonsku. Prvi dan prodaje kupiti mogu samo vlasnici sezonske ulaznice i to 1 ulaznica po osobi. Dan poslije ostatak bude pušten u prodaju (max. 3 po osobi) i iste planu u roku pola sata, uz izuzetak za zadnje dvije utakmice gdje se i moglo narednog dana kupiti kartu za gornju tribinu ali vjerujem da će u grupnoj fazi i one planuti.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Volim te kolega.
Dobrodosao si na utakmicu stoljeca,ako treba karta kupim samo za tebe.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Brt, jedna tribina u funkciji, bit će pravo čudo ako tih ulaznica ikada bude u slobodnoj prodaji.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Vecinom se to preko ljudi iz uprave podijeli, plus svakom igracu po 5 karata, pa ostave oko 1000 karata za slobodnu prodaju i kazu rasprodali citav kapacitet za pola sata
- Antipolitika3
- Kontakt:
To ti o Velezovom nacinu prodaje ili nasem?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:03Vecinom se to preko ljudi iz uprave podijeli, plus svakom igracu po 5 karata, pa ostave oko 1000 karata za slobodnu prodaju i kazu rasprodali citav kapacitet za pola sata
Pojest ce vas ljubomora a jos 20 dana do prve utakmice
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ćirevi i to čitavu jesen, zajebano.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Nikakva ljubomora, znas i sam da je tako, mozes se smijat koliko hoces, plus karte koje se dijele zaposlenicima aluminijaAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:08To ti o Velezovom nacinu prodaje ili nasem?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:03Vecinom se to preko ljudi iz uprave podijeli, plus svakom igracu po 5 karata, pa ostave oko 1000 karata za slobodnu prodaju i kazu rasprodali citav kapacitet za pola sata![]()
![]()
![]()
Pojest ce vas ljubomora a jos 20 dana do prve utakmice![]()
Ili je ljubomora i to sto je vise ljudi iz Mepasa izaslo bez karte yebavajuci majke upravi zrinskog, a cekali su od 08h nego sto ih je kupilo karte
Ćirevi pucaju masovno u rođenih....
Miki pošto uglavnom pišeš o zdravstvenim tegobama, možeš li nam malo više reći o tome šta ti je s mozgom?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Yebo majku, k'o da sa robotom komuniciram.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Antipolitika3
- Kontakt:
Aston Villa je veci klub od Dortmunda.
Cak smo im i to uzeli.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Vjerovatno će se prodavati “paket euro ulaznice” , vlasnici sezonskih će moći kupiti ulaznicu za sve 3 utakmice , tako da teško da će biti moguće ikako doći do ulaznice !
P.s. Do sad je prodano oko 1200 sezonskih a mislim da će sad bas biti navala za sezonske .
P.s. Do sad je prodano oko 1200 sezonskih a mislim da će sad bas biti navala za sezonske .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Ne bih da se mijesam, ali samo da podsjetim forumase sta si prosle jeseni pisao o Aston Vili.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:46Aston Villa je veci klub od Dortmunda.
Cak smo im i to uzeli.![]()
Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:02Koji vas klub iz stranih liga podsjeca na Slobodu?
Mene Aston Vila totalno nebitan klub ,samo bezveze sutaju loptu godinama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.