e to je svrs, svrs a ne neki palinja
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Da nam Ramo ne naruši hijerarhiju
TM forum je puko, ne ulazi mi se više tamo da zvrknem šta raja priča i ima li kakve dojave.
A da nije od Plettija, Kocha, Falka i sl.
Graven/Gavrilo plaćen 18,5, prodan za 45.
Pozitivno kritičari
Usput bio Stinkstiefel i baš mi je drago što je otišao. Bezglavih Pogbi mi pun kurko

TM forum je puko, ne ulazi mi se više tamo da zvrknem šta raja priča i ima li kakve dojave.
A da nije od Plettija, Kocha, Falka i sl.

Graven/Gavrilo plaćen 18,5, prodan za 45.
Pozitivno kritičari
Usput bio Stinkstiefel i baš mi je drago što je otišao. Bezglavih Pogbi mi pun kurko
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Pravac flightradar pa pratit.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Bayo je napisao/la: ↑18 avg 2023, 13:36Isto kao što je sramota da Stanko sjedi na tribinama, tako je sramota da Graven nije dobio nikakvu šansu nego ga je prošli mastermind šetao po svim mogućim pozicijama po par minuta a kod ovog još većeg stručnjaka grije klupu, skup budaletina odgovornih za transfere i koji nabavljaju sve one muppete na klupu su posebna priča i koji nemaju pojma što bi sa njim, Pavardom i ostalima, baš me zanima u kojem su svi tamo trenutku izgorili u glavi i poludjeli...

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako nista barem ce januar biti zanimljiv.
Ovaj fijasko nije bio potreban.
O Ramosu bi stvarno trebali razmisliti koliko god da je to u ovom momentu bezvezna opcija.
Mogu misliti kakvo je samo razočarenje dozivio Portugalac, na ivici si prelaska u ekipu koja se bori za sve trofeje i na kraju ti sve propada.
Ovaj fijasko nije bio potreban.
O Ramosu bi stvarno trebali razmisliti koliko god da je to u ovom momentu bezvezna opcija.
Mogu misliti kakvo je samo razočarenje dozivio Portugalac, na ivici si prelaska u ekipu koja se bori za sve trofeje i na kraju ti sve propada.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
@Bayo, ispucaj se i ti, nemoj šutiti.
Moj savjet, me primaj sve previše k srcu.
Bilo je boljih ali i gorih trenutaka.
Don Stepi Stepanović jednom izjavi i švabe prihvatiše njegovu izjavu
"Lebbe geht weider"

Moj savjet, me primaj sve previše k srcu.
Bilo je boljih ali i gorih trenutaka.
Don Stepi Stepanović jednom izjavi i švabe prihvatiše njegovu izjavu
"Lebbe geht weider"

Ne trebaš biti mastermind da skontaš da nakon prodaje Pavarda ne šalješ Stanišića na posudbu.Dva mjeseca su izgubili u natezanju oko Kanea da su zanemarili sve ostalo i onda u dva dana su mislili sve završiti.Poslali bi i Tela na posudbu da je momak pristao sreća pa nije,pokazao je sa 18 godina veću zrelost nego neki ljudi iz uprave.
Tim je slabiji i izgubili su na širini kad krene borba na tri fronta a normalno uz to i povrede koje nas uvijek prate biće zanimljivo gledati počasnu ložu i njihova lica sa izgubljenim pogledima u daljini.
Sad neka mole Boga da se neko od ključnih igrača ne povrijedi do januara.
Što se tiče Palhinhe nakon ovog danas mislim da ga više neće tražiti tj neće više ulaziti u priču sa Fulhamom jer su neozbiljni i nisu od riječi.
Tim je slabiji i izgubili su na širini kad krene borba na tri fronta a normalno uz to i povrede koje nas uvijek prate biće zanimljivo gledati počasnu ložu i njihova lica sa izgubljenim pogledima u daljini.
Sad neka mole Boga da se neko od ključnih igrača ne povrijedi do januara.
Što se tiče Palhinhe nakon ovog danas mislim da ga više neće tražiti tj neće više ulaziti u priču sa Fulhamom jer su neozbiljni i nisu od riječi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I brat Pletti se iznervirao.
To se definitivno nikad nije desilo da sa ovako malim kadrom ideš u sezonu.
Čuj 17 igrača + Sarr.
A sve je moglo biti bolje. Koji pritisak će sad trpiti u ionako ne baš homogenoj zajednici.
Čuj 17 igrača + Sarr.
A sve je moglo biti bolje. Koji pritisak će sad trpiti u ionako ne baš homogenoj zajednici.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hajde flopali su danas ali da ima likova koji „jedva cekaju da se neko povrijedi“ a navijaju za Bayern je bezze a sve da mogu pisati „jesam ti rek‘o“. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Majku im nesposobnu i luzersku.
Kad vidim facu onog Neppea,sve mi je jasno.
Ne mogu se nacudit kako su uspjeli dogovorit Kanea, to bez Rumenog nikada ne bi uspjelo.
Zasto nisu stavili veto na prodaju Gravena, ako ne dovedu Paulinhu.
Kad vidim facu onog Neppea,sve mi je jasno.
Ne mogu se nacudit kako su uspjeli dogovorit Kanea, to bez Rumenog nikada ne bi uspjelo.
Zasto nisu stavili veto na prodaju Gravena, ako ne dovedu Paulinhu.
Meni je Lena brat haos, samo o Neppeu ko da je član "transfer committee-a" pa se pita o stvarima 

i sta sad jel portugalac nas ili ne jesmoli ga kupili ili ne hoce li igrati od januara ako smo ga kupili ...
Pravda za Tyson Furya
Petak je večer, ne znam šta piješ pa si totalno van dešavanja

Pravda za Tyson Furya
ima li ko da odg,jbg ga grobbb ,25+ gostiju i niko nista ne zna

Pravda za Tyson Furya
armando ce ti objasniti
Došao je Palinha u Munchen
Bgm došao Rosicky ne laže.
hajde hose armando burazzz zz sta cekas neces pisati doktorsku disertaciju ajde bre ljudi daj neka neko odg,idete mi bre na zivce isto kakve tetke se umrtvili ajdeee

Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.