kraljttbvb je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:15
Elber111 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 11:29
Bayern po meni apsolutno odradio top posao dosta promjena osvjezena ekipa i dosta dosta jaca nego prethodne sezone.
Kejn,kim i Palinha fenomenalni potpisi,uz Gereira,Laimera po meni i vise nego dobar prelazni rok.
Jaci sigurno bar za 30 posto.
Dobro si rekao, odlican prelazni rok za Bajern.
Doveli 4 igraca, a otislo ih 12.
Nece im imati ko biti na klupi tokom sezone, morat ce iz rupe izvuci onog Sara, da ga bar drze na klupi, da imaju dovoljno igraca u zapisniku
Volio bih od tebe jednom dobiti objektivan komentar na bilo kakav post,bez sarkazma,ili lupanja eto neznam ni zasto.
Bayernu propali poslovi zadnji dan i to je ovaj rok ucinilo manje kvalitetnim nego sto je mogao biti....ali i dalje stoji da su dosta jaci i svjeziji u odnosu na prošlu sezonu.
Otisli igraci koji nisu zeljeli grijati klupu,ili su bili visak.
Dosli igraci koji direktno utiču na prvi tim i cine ga boljim.
Kim apsolutno u svakom smislu bolji od Hernandeza,koji i nije igrao godinu dana,povrede ga uništile,bukvalno za novac od njegove prodaje kupljen najbolji stoper italijanski lige.
Laimer,igrac koji ce pokrivati ocigledno i desni bok i vezu,apsolutno korisniji nekazem bolji ali korisniji od Gravenbacha s obzirom da ovaj kod dva trenera nije uspio da se nametne,usput donio ozbiljan profit prodajom.
Guereiro jedan od vasih boljih igraca pokriva vezu i lijevi bok kvalitetan i zahvalan igrac nije placen sa svim tim sasvim korektno pojacanje
Kejn molim te reci mi da to nije vrhunsko pojacanje i vrhunski potez za Bayern i cijelu ligu.
Sad zanemarimo rezultate Dortmunda ova prva tri kola.
Nemcha,Sabitzer,Fulkrug
Ambicije ste sami najvljivali titula,ostala ekipa na okupu itd.
Fulkrug-Kejn dovoljno o ambicijama i stvarnim zeljama nazovi dva konkurenta
Nemcha Sabitzer nikako nemogu biti top pojacanja
Borussia je zaradila prodala jednog od najboljih veznjaka na svijetu i zamjenila ga Sabitzerom i Nemchom.
Sad malo dublje pogledaj....i pored 100 miliona niste trošili,niste se pojacavali nesto Aman.
A vise nemate tih zlatnih koka,koga ćete prodati naredne sezone za novih 100mil,a kad ne prodate jer nemate vise tekvih igraca reci mi sta onda ocekivati od Vase uprave...jos vise kukanja i nema para.
Za to vrijeme roma za manje od 10 miliona dovede Ndicku,auara,Lukakua,Sancheza,....itd
Roma znaci realno trebalo bi da imate vece ambicije od njih,Arsenal nemoram govoriti nista.
I sad ti meni reci gdje ide tvoj klub u kojem smjeru...jer iskreno ja sam razocaran vadim putem jer kako ide sad vi idete prema dole,ne napreduje te.
Fulkrug,Nemcha Sabitzer su igraci srednje klase i realno mnogo mnogo ispod stvarnog renomea vaseg kluba i vi ste ti koji polako idete na taj nivo.
Dok Leipzig i Leverkuzen idu gore.
Mozda aje Leipzig prodao slicno ili vise od vas ali je i ulozio u igrace koji su zanimljivi i koji imaju potencijal napraviti isto ili slično kao ovi koji su otisli.
Igraju lijepo pobjedjuju.
Vi protiv tri kluba iz donjeg djela tabele imate pobjedu ni sami ne znate kako i dva remija sretna u najmanju ruku.
Jeli stvarno Bayern taj koji treba da brine za buducnost