SLAZEM SE KOLEGE ALI jbg uvijek bolji ne pobjedzuje ubili smo ih veceras ali taj gol iz prve tekme nas je shebo.. ali ja i dalje ponavljam koliko nama sansi treba da uvalimo gol to je za nepovjerovati ccccProvenzzano je napisao/la:Potpistony-mortale je napisao/la:jbg bili bolji al 0-0 i tot. ide dalje, nije mi žao previše, odigrali su sasvim zadovoljavajuće, dalje se svakako nebi proslavili, idemo sad po taj scudeto
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
Re: AC Milan
- sarajlija89
- Kontakt:
Prva utakmica se ispostavila kao odlucujuca..Mialn veceras bolji ali nedovoljno konkretan...
Tottenham pomalo bojazljivo usao u mec,slabo su igrali veceras,ispod svoga nivoa...al rossoneri nisu iskoristili ni tu cinjenicu.
Ipak,mislim da nema previse zala u redovima Milana...okrecu se u potpunosti prvenstvu i sezona ce za njih biti uspjesna ako osvoje scudetto
Tottenham pomalo bojazljivo usao u mec,slabo su igrali veceras,ispod svoga nivoa...al rossoneri nisu iskoristili ni tu cinjenicu.
Ipak,mislim da nema previse zala u redovima Milana...okrecu se u potpunosti prvenstvu i sezona ce za njih biti uspjesna ako osvoje scudetto
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Haman ko god pocne nosit kapitensku traku popravi se, prvo Rino sad Seedorf.
Trebaju svi po jedan krug
Trebaju svi po jedan krug
šteta malo sam razočaran iako nisam mnogo očekivao od lp ove sezone. 1. poluvrijeme milan mnogo bolji ali bez gola, robinho loš večeras promašio onaj zicer lijevom nogom. 2. poluvrijeme izjednačeno, tottenham se branio milan nešto pokušavao ali bezuspješno. napad odsječen, boateng kao neki fantazista pokušavao ali veoma loše odigrao naročito 2. poluvrijeme. zatim uvodi merkela, momak tek napunio 19 godina ima tek 15min lige prvaka u karijeri, znao sam da nema gola. pato je bio solidan ali i on nije radio što se očekivalo od njega. ibra je pokazao opet da nije igrač za velike utakmice. falilo je mnogo pirlo da to poveže, čak i cassano da je igrao bilo bi to bolje. van bommel bi također dobrodošao jer osim što rastura protivničke napade ima dobru loptu. sve u svemu i ne prolazi bolja ekipa. tottenham večeras 1 šut u okvir gola, sva igra im se svodila daj visoku loptu gore na croucha a on je spušta lennonu ili nekom drugom. milan nešto bolji ali nedovoljno. ko god da igra protiv tottenhama od ovih jačih ekipa imat će lagan posao.
milan treba da se okrene scudettu, ima još mnogo da se igra i siguran sam da će ovaj trofej najzad u drugi dio milana.
milan treba da se okrene scudettu, ima još mnogo da se igra i siguran sam da će ovaj trofej najzad u drugi dio milana.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
mogli ste i pobjediti da ste u napadu imali nekog drugog a ne kloceve,panjeve,parmake,direke kao sto su ibra,pato i robinho,oni su krivci za ispadanje

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- dr.feelgood
- Kontakt:
Svaka cast momcima borili su se ali lopta nije htjela u gol. Prvo poluvrjeme vrlo dobro, drugo malo losije,
da smo imali malo srece moglo se proci...jbg kostala nas ona jedna kontra u Milanu.
Sad se maksimalno posvetiti scudettu, a sljedece sezone uz koje pojacanje moglo bi se nesto ozbiljnije postici
i u LP.
Ibra se po obicaju u ovim utakmicama izgubi, treba ga obavezno odmoriti protiv Barija.
Sedorf me iznenadio, izgleda ima jos zivota u njemu.
da smo imali malo srece moglo se proci...jbg kostala nas ona jedna kontra u Milanu.
Sad se maksimalno posvetiti scudettu, a sljedece sezone uz koje pojacanje moglo bi se nesto ozbiljnije postici
i u LP.
Ibra se po obicaju u ovim utakmicama izgubi, treba ga obavezno odmoriti protiv Barija.
Sedorf me iznenadio, izgleda ima jos zivota u njemu.
-
<<<PreddatoR>>>
- Kontakt:
Sami smo krivi,u prvoj utakmici pri rezultatu 0:0 previse su se otvorili i dozvolili tottenhamu da dadne gol iz kontre i tako rijese pitanje prolaska,a rezultat 0:0 je bio odlican iz prve utakmice ali sta se moze.
Sada se treba u potpunosti okrenuti ligi gdje se nadam da osvajamo, a abd iduce i po lp uz ove igrace koji sada nemaju pravo nastupa i 2-3 pojacanja
Sada se treba u potpunosti okrenuti ligi gdje se nadam da osvajamo, a abd iduce i po lp uz ove igrace koji sada nemaju pravo nastupa i 2-3 pojacanja
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
- Interista di cuore
- Kontakt:
dobro ste igrali,bili bolji al ipak je onaj gol Croucha odlucio.Ibra standardno nista u LP,tacno je on falio da nesto napravi..

Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 10 mar 2011, 00:44, ukupno mijenjano 2 puta.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Mozda je i bolje sto su sad ispali jer nedo Bog naletit na Barcu u 4 finalu samo bi se blamirali,ovako okrenuti se sad samo prvenstvu i to je to,za ovu sezonu i prvenstvo je odlican rezultat za ovu ekipu
sta reci za ovo kapa do poda majstore
To si sve upravu ali Serija A je izgubila 4 prestavnika u LP, pretekla ih Bundes liga, tako da ce u sezoni 2012/2013 imati samo tri predstavnika općenito dokaz da je italijanski fudbal u krizi, dovoljno je baciti pogled na Talijansku repku i sve je jasno nemaju onaj žar više ne odišu moćnošću.MaGiCa je napisao/la:Ne.warden je napisao/la:Da li ce italijani imat predstavnika u daljoj fazi lige prvaka ???![]()
Pokazalo se da se bez #10, bekova i sa mental midgetima tipa Robihno, ne moze daleko u Evropi. Na leto 1 jak levi bek, #10, srednjak sa tehnikom (Poli) i sa Cassanom u rotaciji - Milan ce opet da bude top ekipa.
Za sledecu sezonu:
Romu ceka finansijski remont. Videcemo sta ce uraditi.
Inter nema trenera i fali mu mladjih igraca.
Udinese ili Lazio ce samo zalutati u Ls. Ne bi valjalo da neko od njih zauzme 4. mesto.
Napoli ce dosta ojacati i bice neugodna ekipa, ako udje u LS.
Juve je u kanalu.
Što se tiče Milana u tom timu ima 10 igrača koji realno nemaju nikakve atribute za igranje u Bariju a kamo li u Milanu. Ono što svi znaju Milan treba veliku rekonstrukciju i ako bu od sljedece sezone poceli sa time da ih za 3-4 god gledamo u finalu LP
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Ja sam ponosan na nase momke, nismo izgubili !
Je+bajiga, uz malo srece mogli smo proci ali sta je tu je ... okrenuti se skudetu 100%
Ibrahimoviceva najgora utakmica u zivotu, mislim da je od svih 22 igraca na terenu imao najmanje dodira s loptom cak manje i od golmana
Je+bajiga, uz malo srece mogli smo proci ali sta je tu je ... okrenuti se skudetu 100%
Ibrahimoviceva najgora utakmica u zivotu, mislim da je od svih 22 igraca na terenu imao najmanje dodira s loptom cak manje i od golmana
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- senad_flamin
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pogledaj te video do kraja,tuzno je
...
Zao mi je prije svega covjeka koji voli Milan za razliku od nekih koji igraju samo zbog novca... a i one suze od sinoc su dokaz...svaka mu cast
Pogledaj te video do kraja,tuzno je
-RIVALDO-
- crvenocrni
- Kontakt:
Nista to drugovi, iako sam mislio da nam Seedorf vise ne treba (uz svo postovanje sto ja do sada uradio za Milan) sinoc me je demantirao i neka ga bar do kraja sezone gdje ce se ipak imati cemu radovati (bar jednom trofeju - mislim onom glavnom). Nek malo i Spursi vide sta je LP jer ko zna kad ce imati priliku opet igrati istu a mi cemo igrat vaznu ulogu slijedece sezone u tom natjecanju dok ce se oni ganjat po nekim Euroligama.senad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pogledaj te video do kraja,tuzno je...
Zao mi je prije svega covjeka koji voli Milan za razliku od nekih koji igraju samo zbog novca... a i one suze od sinoc su dokaz...svaka mu cast
Kakva rekonstrukcija ,ma vecina vas koja se razumije u fudbal vidjela je sinoc ekipu koja na gostujucem terenu igra 90 min napadacki i reci da takva ekipa treba rekonstrukciju je cista budalastina ,imas golmana abate bek ,silva ,nesta ,onda potpisali smo mexesa ,pregovaramo sa taiwom ,onda imamo papastatopulosa ,i yepes kao rezerva ,seedorf iako je veliki igrac on sigurno odlazi kao i jankulovski i jos jedan mozda cak i ambrosini kao i oddo ,znaci treba nam jedan vrhunski lb ,jedan cb ,jedan vezni ,i najbitnije AM prava desetka koja bi sinoc da je igrala umjesto robinha unistila spurse sa onolikim posjedom ,sto vise da je cassano mogao igrati to bi sigurno bilo jos mnogo bolje ,pa cak i sam redknapp kaze da su ga impresionirali igrom i da ih niko na njihovom terenu nije tako nadigraooo ,znaci sastav za sljedecu sezonu
-------------------------------------------abi-----------------------------------
abate/zambri-----------nesta/mexes/?---------silva/papa------------taiwo/vila
boateng/gattuso----------van bommel/poli /?-------------pirlo/merkel
----------------------------------------Ganso?/robihno
---------------------------------pato/cassano--------ibra/pipoo
Ovi bodirani su prvih 11.
-------------------------------------------abi-----------------------------------
- dr.feelgood
- Kontakt:
Svaka cast Sedorfu na igri u sinocnoj utakmici i na svemu sto je uradio za Milan,
ali ne treba mu ni slucajno produzavati ugovor. Isto vazi i za Pirla, jednostavno lik kao da nema volje za zivotom
a kamoli za fudbalom. Dovesti 2 kvalitetna vezna igraca i lijevog beka (Abate je sinoc pokazao da je izrastao u dobrog beka) i imamo odlicnu ekipu.
Ovog vikenda konacno imamo malo slabijeg protivnika, mozda bi mogli da odmorimo nekoliko igraca, prije svega Ibru.
ali ne treba mu ni slucajno produzavati ugovor. Isto vazi i za Pirla, jednostavno lik kao da nema volje za zivotom
a kamoli za fudbalom. Dovesti 2 kvalitetna vezna igraca i lijevog beka (Abate je sinoc pokazao da je izrastao u dobrog beka) i imamo odlicnu ekipu.
Ovog vikenda konacno imamo malo slabijeg protivnika, mozda bi mogli da odmorimo nekoliko igraca, prije svega Ibru.
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Silvio B je napisao/la:Kakva rekonstrukcija ,ma vecina vas koja se razumije u fudbal vidjela je sinoc ekipu koja na gostujucem terenu igra 90 min napadacki i reci da takva ekipa treba rekonstrukciju je cista budalastina ,imas golmana abate bek ,silva ,nesta ,onda potpisali smo mexesa ,pregovaramo sa taiwom ,onda imamo papastatopulosa ,i yepes kao rezerva ,seedorf iako je veliki igrac on sigurno odlazi kao i jankulovski i jos jedan mozda cak i ambrosini kao i oddo ,znaci treba nam jedan vrhunski lb ,jedan cb ,jedan vezni ,i najbitnije AM prava desetka koja bi sinoc da je igrala umjesto robinha unistila spurse sa onolikim posjedom ,sto vise da je cassano mogao igrati to bi sigurno bilo jos mnogo bolje ,pa cak i sam redknapp kaze da su ga impresionirali igrom i da ih niko na njihovom terenu nije tako nadigraooo ,znaci sastav za sljedecu sezonu
Potpis , kakva rekonstrukcija, iako nisam imao neke nade u lp kada vidim ko nas je izbacio, onda fakat mi bude žao. Znam da su u prvoj tekmi jedino imali gol i ništa više, jesu li večeras imali šuta na gol? Da ne govorim o sistemu igre, ona dvojica po bekovima protrči, lopta na banderu, u defanzivi kardio svi iza lopte.
Dovesti na ljeto polija na sredinu, mexes već dogovoren, taiwo je besplatan i njega, papi dati priliku ja u njemu vidim ogroman potencijal, cissoka na lijevi bek. Probati gansa ili lamelu na desetku ili još bolje nekog klasičnog veznjaka pošto imamo cassana. Također dati više šanse emanuelsonu, čovjek ono što je odigrao je bilo na nivou i u budućnosti može biti novi seedorf. Speaking of ovom gigantu kapa dolje. Problem je što se onoliko ne forsira u seriji a pa ga navijači( uključujući mene) kritikuje. Na kraju nadam se uspješne sezone prirediti fin oproštaj.
Eh da je sinoć bio pipo....
- dr.van nostrand
- Kontakt:
2010-2011 Tottenham
2009-2010 Manchester United
2007-2008 Arsenal
Ispadao Milan u 1/8 final , sve od Engleza
, 
2009-2010 Manchester United
2007-2008 Arsenal
Ispadao Milan u 1/8 final , sve od Engleza
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Ponos Torina
- Kontakt:
Seedorf je najbolji igrac Milana uprkos njegovim godina jos uvijek je u top formi i najbolji je na terenu daje sve od sebe sto je i sinoc pokazao,svaka mu cast puno ga cijenim....I ako Mislan nemogu ocima smisliti ali Seedorf je istinska fudbalska velicina,igraci poput njega se rijetko vidjaju!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Eh da je sinoć bio pipo....
TuSeiTuttaLaMiaVita
* Pošalji privatnu poruku
I ja to kazem sigurno bi on jedan zabio
TuSeiTuttaLaMiaVita
* Pošalji privatnu poruku
I ja to kazem sigurno bi on jedan zabio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.