Postoji li mogucnost prelaza u Subotu kao sto je veceras bio?IsmirMirvic je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:42Dobra utakmica. Ovakvi preokreti se desavaju svugdje, nista neobicno. Ne treba amplificirati fake news o kladionicama, to steti reputaciji nase lige. Nije prvi put da neko izmislja besmislice o kladjenju bez ikakvih dokaza, apelujem da se prestane. Pozdrav.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Niko 3fks74 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:48A koji si ti ?letsgofighter je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:21Šta jel moguće??? dokle licemjerstvo SARAJLIJA doseze ??? samo recite dokle, pa imate li obraza da vi nešto komentarišete????poslje one lakrdije protiv Igmana na kraju prošlje sezone vi hoćete nešto da preispitujete, a ove godine ste bez premca u lakrdijama...TIŠINA!!!!
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Mora se spomenuti kultni lik PLŽižović više nije trener u Saudijskoj Arabiji, vodio je ekipu na samo dvije utakmice

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako si ti onaj pravi Mirvic imam par pitanjaIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:42Dobra utakmica. Ovakvi preokreti se desavaju svugdje, nista neobicno. Ne treba amplificirati fake news o kladionicama, to steti reputaciji nase lige. Nije prvi put da neko izmislja besmislice o kladjenju bez ikakvih dokaza, apelujem da se prestane. Pozdrav.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Pitao sam ga ja jeli ljut na Seju Brajlovica sto ga je naguzio za finale kupa kada su lizali fildzane on nistaGIBRA je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:56Ako si ti onaj pravi Mirvic imam par pitanjaIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:42Dobra utakmica. Ovakvi preokreti se desavaju svugdje, nista neobicno. Ne treba amplificirati fake news o kladionicama, to steti reputaciji nase lige. Nije prvi put da neko izmislja besmislice o kladjenju bez ikakvih dokaza, apelujem da se prestane. Pozdrav.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Muki pitaj ga da te na Grbavicu odvede. Možda uspije.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Pravi je postavi mu koncizna pitanja samo.GIBRA je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:56Ako si ti onaj pravi Mirvic imam par pitanjaIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:42Dobra utakmica. Ovakvi preokreti se desavaju svugdje, nista neobicno. Ne treba amplificirati fake news o kladionicama, to steti reputaciji nase lige. Nije prvi put da neko izmislja besmislice o kladjenju bez ikakvih dokaza, apelujem da se prestane. Pozdrav.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
U koliko je tekma u nedjelju, Velez - Paintball warriors ? 

- IsmirMirvic
Gabela jeste granicni prelaz, ali ne vidim kakve to veze ima sa fudbalom. Bitno je da se ljudi koji rade u GOSK-u trude, na celu sa nezaboravnim Lujom Ilicem. Ne treba ih omalozavati. Sto se same utakmice tice, ocekujem ubjedljivu pobjedu Sarajeva. Posto vise ne pisem na toj temi zbog odredjenih optuzbi, javljacu se povremeno ovdje. Sportski pozdrav za sve ljubitelje najvaznije sporedne stvari na svijetu!KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:49Postoji li mogucnost prelaza u Subotu kao sto je veceras bio?IsmirMirvic je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:42Dobra utakmica. Ovakvi preokreti se desavaju svugdje, nista neobicno. Ne treba amplificirati fake news o kladionicama, to steti reputaciji nase lige. Nije prvi put da neko izmislja besmislice o kladjenju bez ikakvih dokaza, apelujem da se prestane. Pozdrav.
Da li ce biti iz keca u dvicu ili obrnuto pitam onakoIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:01Gabela jeste granicni prelaz, ali ne vidim kakve to veze ima sa fudbalom. Bitno je da se ljudi koji rade u GOSK-u trude, na celu sa nezaboravnim Lujom Ilicem. Ne treba ih omalozavati. Sto se same utakmice tice, ocekujem ubjedljivu pobjedu Sarajeva. Posto vise ne pisem na toj temi zbog odredjenih optuzbi, javljacu se povremeno ovdje. Sportski pozdrav za sve ljubitelje najvaznije sporedne stvari na svijetu!KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:49Postoji li mogucnost prelaza u Subotu kao sto je veceras bio?IsmirMirvic je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:42Dobra utakmica. Ovakvi preokreti se desavaju svugdje, nista neobicno. Ne treba amplificirati fake news o kladionicama, to steti reputaciji nase lige. Nije prvi put da neko izmislja besmislice o kladjenju bez ikakvih dokaza, apelujem da se prestane. Pozdrav.

- IsmirMirvic
Molim vas bez takvih insinuations. Neizmjerno postujem lik i djelo Gospodina Mirvica, ali ja nazalost nisam on, sto sam vise puta naglasio.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hoćeš da ti kažem krajnji rezultat?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:04Da li ce biti iz keca u dvicu ili obrnuto pitam onakoIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:01Gabela jeste granicni prelaz, ali ne vidim kakve to veze ima sa fudbalom. Bitno je da se ljudi koji rade u GOSK-u trude, na celu sa nezaboravnim Lujom Ilicem. Ne treba ih omalozavati. Sto se same utakmice tice, ocekujem ubjedljivu pobjedu Sarajeva. Posto vise ne pisem na toj temi zbog odredjenih optuzbi, javljacu se povremeno ovdje. Sportski pozdrav za sve ljubitelje najvaznije sporedne stvari na svijetu!KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:49
Postoji li mogucnost prelaza u Subotu kao sto je veceras bio?![]()
![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Hoce biti kakvi prelaza sa goskom sutraKamaga11 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:00Pravi je postavi mu koncizna pitanja samo.GIBRA je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:56Ako si ti onaj pravi Mirvic imam par pitanjaIsmirMirvic je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:42Dobra utakmica. Ovakvi preokreti se desavaju svugdje, nista neobicno. Ne treba amplificirati fake news o kladionicama, to steti reputaciji nase lige. Nije prvi put da neko izmislja besmislice o kladjenju bez ikakvih dokaza, apelujem da se prestane. Pozdrav.

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jedva cekam kad Tegeltija dodje na forum
glavni smajlici

glavni smajlici

Ubaciti i neki gdje se koci vilica..BegovicRamiz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:30jedva cekam kad Tegeltija dodje na forum
glavni smajlici
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ovaj prvi mi je bio najslicnijijoker90 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:32Ubaciti i neki gdje se koci vilica..BegovicRamiz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:30jedva cekam kad Tegeltija dodje na forum
glavni smajlici
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Realno beton smo.

Da ne pricam za ove PL klasik igrace Predragovic, Lukic, Jurilj koji danas nisu ni usli.
nabit nogom u prkno radi preventive
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Ma kasno ce nam pisati bit ce propaljen negdje.joker90 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:32Ubaciti i neki gdje se koci vilica..BegovicRamiz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 22:30jedva cekam kad Tegeltija dodje na forum
glavni smajlici
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj borca, ista prica svake godine. Protiv koga su ono gubili kuci prosle godine 0:2 pa oreokrenuli, da nine Leotar 

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 5 gostiju.