Glavna referenca nacionalni kljuc. Kvota 1.05 da ce njega izabrati. Volio bi ovog Stojanovica vidjeti na klupi. Ali posto nije savezu u interesu da mladje selekcije napreduju, ocekujmo ovu ublehu na klupi.Zukanovic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:34Ko će biti novi selektor juniorske reprezentacije BiH: U igri su dva imena
U igri je nekoliko imena, a kako saznaje SportSport.ba glavni kandidati su Danijel Stojanović i Dubravko Orlović.
Stojanović je nakon završetka igračke karijere odmah krenuo u trenerski posao i za sada mu sjajno ide. Bio je trener u stručnom štabu FK Slavija, a zatim preuzeo juniore FK Sarajevo.
Prošlu sezonu će pamtiti po najboljem. Bio je prvak, te osvojio i Kup za juniore, te dobio brojne pohvale.
Druga opcija je trener kadeta HŠK Zrinjski Dubravko Orlović.
Orlović je vodio pionire, a zatim kadete Plemića i nije poznato po kojim referencama je kandidat za selekciju čiji nogometaši predstavljaju budućnost bh. nogometa.
![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema veze, neka prate nas, mi ionako skoro svakog mladog igrača skautiramo.Zukanovic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 23:14https://sportsport.ba/fudbal/anes-krdza ... vic/457527![]()
Ovi bez foruma nista ne znaju

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
S obzirom na to da je Mario Ivanković, dosadašnji selektor „U-19“ reprezentacije prekomandovan u stručni štab „A“ tima, juniorsku selekciju će u narednom periodu predvoditi Dubravko Orlović.
Evo i zvanicno
Evo i zvanicno

DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2023, 00:36Glavna referenca nacionalni kljuc. Kvota 1.05 da ce njega izabrati. Volio bi ovog Stojanovica vidjeti na klupi. Ali posto nije savezu u interesu da mladje selekcije napreduju, ocekujmo ovu ublehu na klupi.Zukanovic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:34Ko će biti novi selektor juniorske reprezentacije BiH: U igri su dva imena
U igri je nekoliko imena, a kako saznaje SportSport.ba glavni kandidati su Danijel Stojanović i Dubravko Orlović.
Stojanović je nakon završetka igračke karijere odmah krenuo u trenerski posao i za sada mu sjajno ide. Bio je trener u stručnom štabu FK Slavija, a zatim preuzeo juniore FK Sarajevo.
Prošlu sezonu će pamtiti po najboljem. Bio je prvak, te osvojio i Kup za juniore, te dobio brojne pohvale.
Druga opcija je trener kadeta HŠK Zrinjski Dubravko Orlović.
Orlović je vodio pionire, a zatim kadete Plemića i nije poznato po kojim referencama je kandidat za selekciju čiji nogometaši predstavljaju budućnost bh. nogometa.
![]()

Ko je iznenadjen izborom...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima li ista na sto balijski psi u savezu nece klimati glavom.
-
- Kontakt:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Nije Zrinjski bio sampion kadeta.
Zeljeznicar je bio prvak kadeta na celu s Fadilom Zericem, a godinu prije Sarajevo
Zuka ko ga stavi sviju ti
Daj imena ko odlucuje
Zuka ko ga stavi sviju ti
Daj imena ko odlucuje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
karic i mehmedovic napokon u protokolu
Prijateljske utakmice U-19 selekcija BiH i Republike Irske
Bh. juniore će prvi put sa klupe predvoditi novi selektor Dubravko Orlović, a na spisku se nalaze sljedeći igrači:
Arman Šutković (Sarajevo), Vedad Alibašić (Željezničar), Patrik Zrnić (Diósgyőri VTK, Mađarska), Marsel Zrnić (Diósgyőri VTK, Mađarska), Senad Mustafić (SK Sturm Graz, Austrija), Nidal Čelik (Sarajevo), Amir Duraković (Zrinjski), Jusuf Terzić (BSK Banja Luka), Aiman Šemdin (Željezničar), Milijan Kovačević (Borac), Niko Kovač (Eintracht Frankfurt, Njemačka), Ajdin Beganović (Sloboda), Demirel Hodžić (Bologna, Italija), Faris Kadrić (Velež), Antoni Bajkuša (Široki Brijeg), Petar Samardžija (Borac), Hamza Ljukovac (Sarajevo), David Čamber (Rijeka, Hrvatska), Stefan Marčetić (Borac).
Utakmice su na programu 7. i 9. septembra u 17:30 sati.
Bh. juniore će prvi put sa klupe predvoditi novi selektor Dubravko Orlović, a na spisku se nalaze sljedeći igrači:
Arman Šutković (Sarajevo), Vedad Alibašić (Željezničar), Patrik Zrnić (Diósgyőri VTK, Mađarska), Marsel Zrnić (Diósgyőri VTK, Mađarska), Senad Mustafić (SK Sturm Graz, Austrija), Nidal Čelik (Sarajevo), Amir Duraković (Zrinjski), Jusuf Terzić (BSK Banja Luka), Aiman Šemdin (Željezničar), Milijan Kovačević (Borac), Niko Kovač (Eintracht Frankfurt, Njemačka), Ajdin Beganović (Sloboda), Demirel Hodžić (Bologna, Italija), Faris Kadrić (Velež), Antoni Bajkuša (Široki Brijeg), Petar Samardžija (Borac), Hamza Ljukovac (Sarajevo), David Čamber (Rijeka, Hrvatska), Stefan Marčetić (Borac).
Utakmice su na programu 7. i 9. septembra u 17:30 sati.
-
- Kontakt:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam jos konkretno, ali ima ih vise nije samo jedan
Vjerovatno Muharemovic
Jeb. Muharemovica bez veze igrac. bitno je da imamo sada osim igraca Borac Banja Luka i sada 2 igraca iz BSK Banja Luka. Hvala Dubravko Orlovic 

-
- Kontakt:
Covjek objavi spisak, posalje u Savez imena i cetnici i ustase samovoljno skinu momke koje je selektor odabrao i jednostavno dodaju svoje.
A mi tefericimo po utakmicama, **** rezultat daj bosnji pive, cevapa, hljeba i igara i trave da se napusi.
A mi tefericimo po utakmicama, **** rezultat daj bosnji pive, cevapa, hljeba i igara i trave da se napusi.
Nek mi samo aplaudiramo da sve odluke negatora drzave. O ovim prodanim balijanderima u savezu necu nista reci, sve smo davno rekli.
Za lijekova vam zatrebalo svima. Yebala vam Banja Luka i Borac majku svima redom
Za lijekova vam zatrebalo svima. Yebala vam Banja Luka i Borac majku svima redom
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo je iz u19 igrac, Muharemovic je u u21
Ima nija vise
ovo je Kenan Muharemovic koji je bio daleko nas najbolji igrac.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, lol89 i 149 gostiju.