Dobro si, ja se izvinjavamnapoleon72 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 09:28Varesanovic je dobio otkaz prije Sloge, tu utakmicu je vodio Dogan koji je svakako bio prelazno rjesenje. Ne bi ostao na klupi i da je dobio 6:0.thebain666 je napisao/la: ↑02 sep 2023, 09:25Jeste ali onda bi na klupi ostao Miki Varesanovic i onda ko zna sta bi dalje bilo, ovako je dobro u igri smoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 sep 2023, 09:12
![]()
![]()
![]()
Kakav bod ovo se mora glat dobiti bez puno srkleta
Zivot bi bio puno laksi da se Sloga dobila ali sta je tu je.Ko zna sta bi bilo dalje,mozda ne bi dobili Veleza,mozda ne bi dobili u Tuzli tako da ako je morao doci neki kiksa bolje i prvo kolo nego sad nekad kad ulazimo u formu i hvatamo zalet.Ne boli me kiksa nego cinjenica od koga smo kiksali i da ta ekipa 3 utakmice poslije nas nije gola zabila
Slijedi nam pakao od rasporeda tako da danas je must win,nisu ovi cemu uopste.Samo jako momci!!!![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Malo je hasta Ziljka i ima neku povredu koja ga muči od ranije pa to treba malo sanirati.Uinatsvima je napisao/la: ↑02 sep 2023, 10:49Šta je sa ziljkom zna li ko, jel povreda u pitanju ili?
Pena Renan Hamza
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ogromno "Hvala" gospodinu Mirvicu, neograničeno povjerenje u SŠ, ali mi nije jasno kako ne možemo držati ritam duže od 45' , a Dal odigra cijelu utakmicu u zahtjevnijoj ligi. Prošli pripreme zajedno. I još nesto:
Izmjene (5) ne donose boljitak, ne osvjezavaju igru , iako su svi podjednakog kvaliteta. Primjer:
Francis mjenjaju Hamzu u Tuzli, nikakav napredak i svježina u igri. Isto tako i obratno Hamza mjenjaju Francisa (Torpedo) i nakakve svježine i boljitka.
Imamo širok roster i igrači koji ulaze trebaju davati više, ne upirem prstom ni u jednog igraca, ali kad već imamo širinu onda bi oni koji ulaze trebali više pokazati. Čini mi se da je do igrača, valjda nezagrijani ili sta ?
Izmjene (5) ne donose boljitak, ne osvjezavaju igru , iako su svi podjednakog kvaliteta. Primjer:
Francis mjenjaju Hamzu u Tuzli, nikakav napredak i svježina u igri. Isto tako i obratno Hamza mjenjaju Francisa (Torpedo) i nakakve svježine i boljitka.
Imamo širok roster i igrači koji ulaze trebaju davati više, ne upirem prstom ni u jednog igraca, ali kad već imamo širinu onda bi oni koji ulaze trebali više pokazati. Čini mi se da je do igrača, valjda nezagrijani ili sta ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Mislim da nasi krenu jakim tempom ako damo gol onda se umirimo pa opet nekad krenemo , al ako ne damo gol onda provlem
Taman da vidimo Penu od prve minute
Šahinović
Beganović-Aničić-Soldo-Duraković
Avramovski-Buljubašić-Vrančić
Čataković-Oliveira-Ljukovac
Beganović-Aničić-Soldo-Duraković
Avramovski-Buljubašić-Vrančić
Čataković-Oliveira-Ljukovac
Valjda nije kakva svadja u pitanju za ziljku
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Razumijem prijatelju da je recimo to dio taktike koji nam donese enormno važne bodove hvala Bogu, ali da ti 4-5 izmjena ne daju dodatnu svježinu ? A nesporan je i kvalitet izmjena. Možda ponekad treba osvježiti i bekovske pozicije, oni su jedina constanta?HeraklitMracni je napisao/la: ↑02 sep 2023, 12:29Mislim da nasi krenu jakim tempom ako damo gol onda se umirimo pa opet nekad krenemo , al ako ne damo gol onda provlem
Steta sto nece biti Ziljkica, ali sreca pa imamo širok roster.
Treba Penarandi dati priliku od prve.
Treba Penarandi dati priliku od prve.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Apsolutno se slažem za prvih pet, konačno trebaju isti stoperi odigrati dvije+ vezane utakmice.
Buljubasic, Vrančić i Oliveira po meni nezamjenjivi, ostale tri pozicije ko god igrao bit će ok

-
- Kontakt:
Trebao je Ziljka i ranije odmoriti. Dvije utakmice pod temperaturom igrao. Očigledno je da se zrtvovao ali da sada imamo alternativu i da ocekujemo da cemo imati laksi zadatak nego protiv Veleža. Pored Renana naš najbitniji igrac trenutno. Mozda tu dodati još i Vrancica. Ta trojka je kicma ekipe
- BordoBBoja
- Kontakt:
To zahvali svojim mahalcima iz bivseg nestrucnog stabaSamozdravlje je napisao/la: ↑02 sep 2023, 12:27Ogromno "Hvala" gospodinu Mirvicu, neograničeno povjerenje u SŠ, ali mi nije jasno kako ne možemo držati ritam duže od 45' , a Dal odigra cijelu utakmicu u zahtjevnijoj ligi. Prošli pripreme zajedno. I još nesto:
Jel moze hasic lijevo igrat? Nema pena snage za cijelu tekmu, on moze zadnjih 20 minuta uci
Naravno da se svake sedmice za nijansu napreduje dobrim radom ali u ovim mikropauzama se ne radi na fizičkoj spremi, "izgubio" bi avrama, anicica, vrancica, penu u narednim utakmicama. Naglasak je na situacionim treninzima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:50Misliš da reprezentativna pauza bar malo ne može poboljšati stanje?holyman je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:25Zaboravite na jak tempo do februara i lakse ćete podnijeti sve naredne utakmice.badboy je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:19
Ako daju gol ikom od ove tri ekipe, puna kapa. Al bez obzira, ja im zelim sve najbolje i radovat cu se njihovom uspjehu (onako sportski, malko) ljudi su u grupi i svaka im cast na tome. Nama zadaca da osvojimo titulu i da budemo na njihovom mjestu u SEP iduce godine.
Sutra da drzimo tempo bar 50 min. Minimalna pobjeda po mogucnosti bez primljenog gola iz prekida, bi opravdala sva ocekivanja u ovom momentu.
Trenutni maksimum i rezultat bivšeg nestručnog štaba je 30 minuta prvog pol i prvih 10 minuta u nastavku.
Reprezentativna pauza će dobro doći da se poboljša tehničko-taktički plan šefa, da ih još bolje upozna i da se odigra pokoja prijateljska.
Generalno "spremit će se" ali je nerealno očekivati jaku promjenu ritma i tempa nakon pauze, sve do februara. Moje mišljenje.
NEMA NAZAD
Sahinovic, Beganovic, Soldo, Durakovic, Buljubasic, Julardzija, Avramovski, Catakovic, Kyremeh, Oliveira.
Šahinović
Beganović - Soldo - Aničić - Duraković
Zeljković
Buljubašić - Vrančić
Avramovski
Hamza - Renan

Beganović - Soldo - Aničić - Duraković
Zeljković
Buljubašić - Vrančić
Avramovski
Hamza - Renan

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Amco46, Bordo10, Combattente87, Cwirek, Direktorcic, edinedin, Faraon iz Visokog, Hajdeee, James1987, johntravolta123, kanarinac, keli, kogmagie46, kosevodom, mnon46, N3R3D, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, plisek, Proximic, ristagrad, samoFKS, tenpenny, UltraSa46 i 221 gost.